Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, fradler said:

1: CMM, Lo?, Miljenović

2: X, Carter, Nedović

3: Kalinić?, Nwora, Ojeleye, Dobrić

4: Moneke, Davidovac

5: Petrušev?, Y, Izundu + Bolomboy?

spacer.png

Kako ce nas timovi cuvati ove sezone u EL.

• Thanks 1
  • Ha-ha 28
Posted
8 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Znaci Moneke je taj koji otkljucava vuka. Ok🤣🤣🤣

Vjerovatno se sprdaju ljudi.

Bez krštenog PG i udomljavanja CMMa mrka kapa.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Sokmeniki said:

Kako ce nas timovi cuvati ove sezone u EL.

Drčela da plati uvodjenje defanzivne 3 sekunde inače najebasmo.

Posted (edited)

Ne radujem se preterano Monekeu, iz razloga što znam ko nam je na klupi, I da će igrati bara-bar sa osovinašem Davidovcem po 20 min na ravne časti. 

U svakoj drugoj situaciji,  gde bi nam na klupi bio čovek od autoriteta  , pozdravio bi ovaj potpis.

Ovde Jokica da dovedes , redukovao bi mu minutazu tako da istu podeli sa Mitrom.

Puno sreće Monekeu i da ga povrede zaobidju.

Edited by No name
  • Like 6
Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Jel se trazi novi klub strucnjaku sa klupe? Red bi bio kad se vec traze toliki slini klubovi igracima

9y9xz4.jpg

• Ha-ha 9
Posted

Ne znam sto se nekima ne svidja Nwora, on je igrac sa najvecim upsideom od svih pojacanja koja se pominju, u punoj snazi sa godinom prilagodjavanja u Evropi.

• Like 42
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, Nate said:

Koliko sam cuo, a nakon @Mile1 pisanja i bolomboju se trazi novi klub. Steta, potrosismo takvog igraca i coveka. Bas steta!

Nigde nisam napisao to 

• Like 3
Posted

Teodosic -> Miljenovic

Yago -> Lo

Canaan -> Carter

Giedraitis -> Nwora

Lazić -> Ojeleye

Daum -> Moneke

Mitrović -> Izundu

Apgrejduje Drchela :default_coffee:

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, StiviKivi said:

Pozicija 3 : Nwora & Kalinić
Pozicija 4 : Moneke & Odželej 

Ima snage , ima šuta , ima čak znanja i sa loptom...

Ima i defanzive...

Ja sam generalno po prirodi optimista.

Ne mogu da kažem da ovo izgleda loše.

Treba nam jedan ili dva kapitalca na spoljnim pozicijama da bi izgledalo ovo kako treba 

• Like 33
Posted

1. ? - Cmm- Miljenovic

2. ? - Karter- Nedovic(Kenan)?

3. Kalina - Nwora- Dobric(Barna)

4. Moneke- Odzeleje- Deda

5. Petrusev- Izundu- Mitar( Bolomboj).

Ako je to neki plan, bas mi nije jasno sta ce biti na pozicijama 4 i 5. Petrusev ako ostane, gde cemo ga, 4 ili 5 ? Na 5 gubimo dosta na skoku i cvrstini onda.

Takodje, prenatrpano je sve to na 3 i 4, sto automatski iskljucuje mogucnost dolaska nekog fizicki jaceg igraca na 4. Pozicija 5 jako kriticna.

Na 1 i 2 sve otvoreno, ako stvarno dodje Vasa automatski se menja izgled ekipe, i jos jedna dvojka, mada sam misljenja da smo dolaskom Kartera tu zatvorili poziciju jer nije on dosao da igra 10 minuta.

Posted
7 minutes ago, Mile1 said:

Treba nam jedan ili dva kapitalca na spoljnim pozicijama da bi izgledalo ovo kako treba 

Dovešće još pleja, ostaviće Nedovića/Kenana i rećiće da se traži kapitalac, čekaće čuvenu "last cut" i ako svi znamo da ni ne gledaju preko bare, i na kraju oko nove godine će dovesti neku ragu koja izlazi iz povrede. 

MARK MY WORDS!

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, No name said:

Ne radujem se preterano Monekeu, iz razloga što znam ko nam je na klupi, I da će igrati bara-bar sa osovinašem Davidovcem po 20 min na ravne časti. 

U svakoj drugoj situaciji,  gde bi nam na klupi bio čovek od autoriteta  , pozdravio bi ovaj potpis.

Давидовац је ове сезоне, у којој је конкуренција на његовим позицијама била драстично мања него што ће бити наредне сезоне, само четири пута играо 20+ минута у Евролиги:

1. кад смо први пут икад победили Барселону у гостима, а он дао кош за победу
  2. кад смо победили откровење сезоне Париз, а он лупио три банане
  3. кад смо победили лидера Евролиге у гостима без центарске линије, а он избацио Фала из утакмице и имао 15 индекса
  4. кад смо били на зицер Рокаса од победе против првака Европе и оверу домаћег терена у плеј-ину, а играли смо са ровитима Луком и Даумом уз Филипов проблем са фауловима

Успут је Давидовац у Евролиги трећи играч са позиција 3/4 по процентима шута, пети по офанзивном рејтингу екипе са њим на терену и четврти по разлици офанзивног и дефанзивног рејтинга екипе када је он у петорци. Тако да, осим што је злонамеран, овај твој упис успут и нема никакво упориште у бројкама на које се тако самоуверено позиваш.

Edited by aleksa7
читљивост
  • Like 13
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
21 minutes ago, Mile1 said:

Nigde nisam napisao to 

Nisam ni mislio da si ti pisao, nego sam tako nesto nacuo juce, a nakon tvog pisanja mi je imalo jos vise smisla.

Posted (edited)

Ako Dubai uzima Petruseva, ne bi bilo lose da ovoj nigerijskoj osnovi (Nwora-Ojeleye-Izundu-Moneke) pridodamo Oturua :classic_smile:

nigerijska osnova > domaca osnova

Edited by fradler
  • Like 16
  • Ha-ha 5
Posted (edited)
24 minutes ago, aleksa7 said:

Давидовац је ове сезоне, у којој је конкуренција на његовим позицијама била драстично мања него што ће бити наредне сезоне, само четири пута играо 20+ минута у Евролиги:

1. кад смо први пут икад победили у Барселону у гостима, а он дао кош за победу
  2. кад смо победили откровење сезоне Париз, а он лупио три банане
  3. кад смо победили лидера Евролиге у гостима без центарске линије, а он избацио Фала из утакмице и имао 15 индекса
  4. кад смо били на зицер Рокаса од победе против првака Европе и оверу домаћег терена у плеј-ину, а играли смо са ровитима Луком и Даумом уз Филипов проблем са фауловима

Успут је Давидовац у Евролиги трећи играч са позиција 3/4 по процентима шута, пети по офанзивном рејтингу екипе са њим на терену и четврти по разлици офанзивног и дефанзивног рејтинга екипе када је он у петорци. Тако да, осим што је злонамеран, овај твој упис успут и нема никакво упориште у бројкама на које се тако самоуверено позиваш.

Druže, igrao je prosečno skoro 13 minuta, da nije bilo povrede siguran sam da bi se to popelo na +15-16 min . Nije igrao samo 4 puta oko 20 minuta nego 6 puta, + dva puta na 17....Povrede su ga sigurno omele da ne bude još koji put sa jačom minutazom .

Ono sam više napisao figurativno jer Davidovac sigurno ostaje u timu, a poznajuci koliko rotira i deli minute videti pod ( cannan-nedovic) uopšte me ne bi iznenadilo da i Monekeea kao "kapitalca" redukuje i igra dozirano.

Edited by No name
Posted
9 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Đe ste čuli taj užasni izraz "odmačinju"? Prije neki dan jedan forumaš, sad NMX. Prestanite više! Staviću vas na blok.

U Šumadiji brt, normalno 

8 hours ago, Markoss said:

Btw, vidim da vecina forumasa nema lepo misljenje o Nvori, ali u klubu su svi u fazonu da ce da iskida kod nas.

Ima potencijal za Edvards/Evans sezonu

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Čvarkov said:

:classic_biggrin:

Isto ja & ČimDog bratija kad kapitalac otvori sezonu sa 18% za 3 i 47% za 2 🎻

Edited by Molina23
  • Love 1