Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Kosjan Willavić said:

Da li iko pamti neko finale koje se zavrsilo 6:0, 6:0, u obe konkurencije? Tacno cu da ukucam na chat gpt, i ovako za meceve na ozbiljnijem nivou ne mogu da se setim primera.

Pa eno smo pominjali u subotu, Štefi je počistila Natašu Zverevu u finalu RG 1988. To je bilo još gore, trajalo je 34 minuta i to na šljaci, a još je u to uračunata i pauza zbog kiše :default_sofa:

Ako je do kurioziteta, našla sam da je isti rezultat bio u źenskom finalu Vimbldona 1911, ali teško da se to može računati. U to vreme braniteljka titule je igrala samo finale a ova jadnica koja je dobila biciklicu morala je da pobedi pre finala 5 protivnica, bez taj brejka.

• Like 2
  • WOW 1
Posted

Meni se dopada kako se sredila, jedno od boljih vimbldonskih izdanja.

Svedeno elegantno.

Nisam gledala ples, samo fotke i baš je lepa na njima.

A on ko spala motika :classic_sleep:

I kad smo kod wordrob, Kejt je na muškom finalu opet nosila Roksandinu haljinu i bila je baš kraljevska.

Posted

Kad smo vec kod toga  :classic_biggrin:

A u komenatarima pise da je on u svojoj knjizi rekao da je bio dodatno motivisan za to finale jer je hteo da igra sa njom, posto mu se vec tada svidjala, ali ga ona nije konstatovala celo vece :classic_biggrin:

• Like 1
  • Love 1
Posted

Au, kako hejtujete dečka... Meni je baš bio simpatičan u ovom plesu. Vidi se da se potrudio da sve bude maksimalno opušteno i za Igu. 

Kao introvert potpuno razumem koliko je ovo iskustvo za njih traumatično :twak:

• Like 1
Posted

Sinner je eksta simpatičan lik mnogim introvertima, pa tako i meni. Vidi se da mu ovo nije forte, ali je smogao snage, da SNAGE, jer introvertima to veoma oduzima energiju, da ovo odradi. Tako da svaka čast na plesu.

P.S. Onaj osećaj kad bih pre muvao Andrea nego Štefi.

Posted

Ne hejtujem ples, već izbor garderobe. A nije ni neki veliki hejt, komentarišem jer smatram da je gotovo sve podložno kritici, osim nekih ličnih svojstava i situacija na koje ne možemo da utičemo. Možda su sami birali odjeću, možda ih je neko drugi obukao. Stil više pristaje duplo starijim ljudima. 

I ja sam introvert, tako da nemam zamjerki na hendlovanje situacije. 

• Like 1