Polivalentni Stevica Posted Friday at 04:57 PM Posted Friday at 04:57 PM Novak nije promenio izraz lica od početka meča,kao da je unapred skinuo gaće. Nema psovki ala Srki,ama baš ništa. 1
jevrem69 Posted Friday at 05:00 PM Posted Friday at 05:00 PM Novaka jedino servis jos drzi u setu i mecu, mora se priznati da Siner igra izvanredno ................. 2
Issey Posted Friday at 05:02 PM Posted Friday at 05:02 PM Igra Siner top, ali ovaj je skinuo gaće posle 3 gema...
Barker Posted Friday at 05:09 PM Posted Friday at 05:09 PM Ali, nikakvu slamku spasa da se uhvati(mo) nema(mo) Evo sad i medikal
Geronimo Posted Friday at 05:17 PM Posted Friday at 05:17 PM Grdno sam se zajebao, a (cudna mi cuda) iskusni teniski vukovi su bili u pravu - nista se Nole ovde ne pita... 1
Barker Posted Friday at 05:22 PM Posted Friday at 05:22 PM Ovo mi lici na Alkarazov "momentary lapse of reason" iz prethodnog meca. Ali ajde, daj tu slamku!
Mina D. Harker Posted Friday at 05:26 PM Posted Friday at 05:26 PM Imam utisak da je blokada kod Novaka više psihološke nego fizičke prirode, omađijao ga ovaj. Čudno za tako iskusnog tenisera, al valjda se dešava. Ali istovremeno imam utisak da je Siner riješio malo da predahne pa će opet da pegla...😤
L' Imperatore Posted Friday at 05:30 PM Posted Friday at 05:30 PM Što na silu, kad nisi dobio nijedan poen na taj način. Otvaraj teren pa gradi
Issey Posted Friday at 05:32 PM Posted Friday at 05:32 PM 9 minutes ago, Barker said: Ovo mi lici na Alkarazov "momentary lapse of reason" iz prethodnog meca. Ali ajde, daj tu slamku! Ispade nam slamka jbg... 1
Kosjan Willavić Posted Friday at 05:33 PM Posted Friday at 05:33 PM Ovaj dropsot rekreativac ne bi poslao 1
Don Dusko Posted Friday at 05:33 PM Posted Friday at 05:33 PM Bilo je lepo dok je trajalo. 3 minutes ago, McLeod said: evo preokreta koji se cekao Majke mi banovacute iz preventive. 2 3
Saxon01 Posted Friday at 05:33 PM Posted Friday at 05:33 PM Kakva glava je ovaj Djokovic... strasno kakva glava.
jevrem69 Posted Friday at 05:34 PM Posted Friday at 05:34 PM Izgledalo je da moze da seta i duplog brejka, ali onih par nerezonskih poteza i onaj ocajan pokusaj na mrezi kada je samo trebalo da prebaci loptu, ga je ponovo dovelo u poziciju da nema vise prednost. Sinerova kriza je ocigledno prosla, i nije iskoriscena do kraja od strane Novaka. Steta, ovo ne bi promenilo konacni ishod meca, ali bi gledali makar jos jedan set.
Kosjan Willavić Posted Friday at 05:35 PM Posted Friday at 05:35 PM 5 minutes ago, McLeod said: evo preokreta koji se cekao Tacno ce Siner 30 slemova uzeti zbig tebe
Don Dusko Posted Friday at 05:40 PM Posted Friday at 05:40 PM Jbg. Mnogo bolji je Siner.A Mek mu je pomoc.
Barker Posted Friday at 05:41 PM Posted Friday at 05:41 PM Pa dobro, sad je bar uzeo brejk, mozda capi i set na USO 🙄😵💫
Ludi za Poli Posted Friday at 05:41 PM Posted Friday at 05:41 PM Bolji dopingas za klasu trenutno nazalost. Srecom tu je Carlitos da ga ugasi u finalu.
Saxon01 Posted Friday at 05:41 PM Posted Friday at 05:41 PM Kakav debil moras da budes da prospes od 3-0.... hahahaha
SamoFlacko Posted Friday at 05:41 PM Posted Friday at 05:41 PM Nekako mi je tuzno izgledalo kad je Federer postao nemocan, isti osjecam i sad imam. 4
Recommended Posts