alcesta Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kako li je njemu sad, da je gubio 2:0 pa ajde nekako nego vodiš 2:0 i onda... 2
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Grigor nam je priredio da čovek mora da navija za onog pacova Šeltona. Bena Šeltona suncetijebem. E moj bratko nesrećo hodajuća. 2 1
diego Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bugarin nagno Sinera ko Sarapovu onomad, mislim da ce Sinera do dokrajci neko pre Noleta, deluje da nema tu karmu kao sa starta sezone, pogotovu na travi. Zelim Dimitrovu da mu ovo bude boost za jos neku titulu do kraja karijere.
Polivalentni Stevica Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Molina23 said: Grigor nam je priredio da čovek mora da navija za onog pacova Šeltona. Bena Šeltona suncetijebem. E moj bratko nesrećo hodajuća. Pre bih navijao za ćacija Tipsarevića. Retko antipatična njuška je Šelton 1
wrach Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Za Sinera samo ako bi igrao protiv nekog Cacija. Valjalo bi videti u petak telefoniranje Novaka i Seltona
jevrem69 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago E crni Griša šta uradi ………. Kako je izgledao meč do tog trenutka, na koji način je rutinirao pirgavog, kakav je recept za pobedu ……………
alcesta Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Meni se čini da se Šelton malo upristojio u zadnje vreme, ne ponaša se više baš kao muva bez glave. Ili ga nisam dovoljno gledala
Barker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jos uvek se pitam dali je efing moguce da se ovo desilo? 😡😢
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 hours ago, jevrem69 said: E crni Griša šta uradi ………. Kako je izgledao meč do tog trenutka, na koji način je rutinirao pirgavog, kakav je recept za pobedu …………… Šta uradi?
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pogledaj gore video kako se povredio. Bizarnije od Kanjizaresa koji je pred prvenstvo Evrope cini mi se ispustio bocicu aftersejva koja se razbila i isekla mu ligamente skocnog zgloba.
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da je Novak bio na mesti Sinera juče, raspalili bi svi živi na njega kao mahniti. I da je 10 godina mlađi, a i sada bi. 1
Boxy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Pogledaj gore video kako se povredio. Bizarnije od Kanjizaresa koji je pred prvenstvo Evrope cini mi se ispustio bocicu aftersejva koja se razbila i isekla mu ligamente skocnog zgloba. Nije bizarnije od toga, ovo je Dimitrovu 5.uzastopni slem koji zavrsava tako sto se povredjuje, negde on gresi ili nije dovoljno spreman. 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znam, ali ovo je povreda prilikom servisa. Bizarno je. Moze da bude i nespreman, nema 70 godina da se tako povredi. 1
Boxy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nedovoljno spreman, stres od meca i od rezultata i moze da se desi.
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj narod po fb krivi W. odluku da zatvore krov, prekinuli momentum, Bugarin se ohladio i ostalo je istorija. (A tu je i Mek :D) Za Šeltona ne mogu da navijam, praviću se Englez i biće šta bude.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prijatno sam iznenađena što Arena prenosi dublove, kako daju na kašičicu mislila sam da ni toliko neće.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Drži se Njemica dobro, vidjećemo može li Saba na silu. U publici je Sir Ian McKellen, al to komentator naravno ne zna ili ne registruje...
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne verujem da će izdržati do kraja, ali lepo je videti igračicu koja koristi mozak, za promenu. Jan Mekelen i Džodi Foster Vidi se dubl igračica, kakvi refleksi na mreži Edited 2 hours ago by alcesta 1
Milutinov Tata Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Posle neverovatnog poraza od Nadala i neocekivanog od Muzetija, Fric konacno dobija 1/4 finale na Vimbldonu. 1
dekifisher Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ovo je 1/4 finale?! Bolji tenis sam gledao na juniorskim turnirima 4. kategorije. Cirkus. Ženski mozak je nedokučiva misterija. 1
jevrem69 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago (edited) Pogledao sam malo zavrsnicu meca izmedju Hacanova i Frica, gde je Amerikanac bio dominantan i na servisu i u razmenama, pa ipak su samo 1-2 lopte presudile da ne bude petog seta u tom mecu .............. imace Alkaraz prelagan posao u polufinalu ................. Hacanov ce ostati jedan od onih koji je uvek bio tu negde odmah ispod nekoliko najdominantnijih igraca na turu, ali koji sem osvajanja jednog mastersa nije ostvario maltene nista znacajno i veliko. Na slican nacin kao i Rubljev. Prosto njegov stil igre mnogo zavisi od servisa i razornog bekhenda, i mnogo vise dolazi do izrazaja na brzim podlogama. Cini mi se da je njegov trener Hoze Klavet radio do pre par meseci sa nasom Olgom. Edited 7 minutes ago by jevrem69
Recommended Posts