Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bugarin nagno Sinera ko Sarapovu onomad, mislim da ce Sinera do dokrajci neko pre Noleta, deluje da nema tu karmu kao sa starta sezone, pogotovu na travi. Zelim Dimitrovu da mu ovo bude boost za jos neku titulu do kraja karijere.

Posted
1 minute ago, Molina23 said:

Grigor nam je priredio da čovek mora da navija za onog pacova Šeltona. Bena Šeltona suncetijebem. E moj bratko nesrećo hodajuća. 

Pre bih navijao za ćacija Tipsarevića.

Retko antipatična njuška je Šelton

• Like 1
Posted

E crni Griša šta uradi ……….

Kako je izgledao meč do tog trenutka, na koji način je rutinirao pirgavog, kakav je recept za pobedu ……………

Posted
7 hours ago, jevrem69 said:

E crni Griša šta uradi ……….

Kako je izgledao meč do tog trenutka, na koji način je rutinirao pirgavog, kakav je recept za pobedu ……………

Šta uradi?

Posted

Pogledaj gore video kako se povredio.

Bizarnije od Kanjizaresa koji je pred prvenstvo Evrope cini mi se ispustio bocicu aftersejva koja se razbila i isekla mu ligamente skocnog zgloba.

Posted

Da je Novak bio na mesti Sinera juče, raspalili bi svi živi na njega kao mahniti. I da je 10 godina mlađi, a i sada bi.

• Like 1
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Pogledaj gore video kako se povredio.

Bizarnije od Kanjizaresa koji je pred prvenstvo Evrope cini mi se ispustio bocicu aftersejva koja se razbila i isekla mu ligamente skocnog zgloba.

Nije bizarnije od toga, ovo je Dimitrovu 5.uzastopni slem koji zavrsava tako sto se povredjuje, negde on gresi ili nije dovoljno spreman.

• Like 1
Posted

Ovaj narod po fb krivi W. odluku da zatvore krov, prekinuli momentum, Bugarin se ohladio i ostalo je istorija. 

(A tu je i Mek :D) 

Za Šeltona ne mogu da navijam, praviću se Englez i biće šta bude. 

Posted (edited)

Ne verujem da će izdržati do kraja, ali lepo je videti igračicu koja koristi mozak, za promenu.

Jan Mekelen i Džodi Foster  :classic_love: 

Vidi se dubl igračica, kakvi refleksi na mreži :thumbsup:

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted (edited)

Pogledao sam malo zavrsnicu meca izmedju Hacanova i Frica, gde je Amerikanac bio dominantan i na servisu i u razmenama, pa ipak su samo 1-2 lopte presudile da ne bude petog seta u tom mecu .............. imace Alkaraz prelagan posao u polufinalu ................. Hacanov ce ostati jedan od onih koji je uvek bio tu negde odmah ispod nekoliko najdominantnijih igraca na turu, ali koji sem osvajanja jednog mastersa nije ostvario maltene nista znacajno i veliko. Na slican nacin kao i Rubljev. Prosto njegov stil igre mnogo zavisi od servisa i razornog bekhenda, i mnogo vise dolazi do izrazaja na brzim podlogama. Cini mi se da je njegov trener Hoze Klavet radio do pre par meseci sa nasom Olgom.

Edited by jevrem69