staneC Posted Sunday at 07:33 AM Posted Sunday at 07:33 AM U prednje krilce uloženo je milijune €. Leclerc sa polomljenim krilcem lagano prati Hamiltona sa celim. Bacanje para u bunar ili džabe ste krečili? 🤷♂️
Hertzog Posted Sunday at 07:39 AM Posted Sunday at 07:39 AM Evo is prestigao ga. Cak ga nisu ni menjali tokom pit stopa. Nije prvi put da osteceno prednje krilo ne utice na performanse.
JPM Posted Sunday at 07:44 AM Author Posted Sunday at 07:44 AM RB1 nije bolji od RB2, ocito. Maks nekonkurentan. Na F1TV diskutuju da je manjak prijanjanja pomogao Lekleru.
staneC Posted Sunday at 08:20 AM Posted Sunday at 08:20 AM Red Bull je postao ‘no go’ ekipa za mlade vozače. Em bolid podešen na Maxa i nevozan za ostale, em Helmutovo menjanje žarulja, em sporijj od baby RB ekipe. 1
Hertzog Posted Sunday at 08:33 AM Posted Sunday at 08:33 AM Koliko smo mi lose od ezli ovu trku, bruka. Max ne moze meda sa kasike koliko je inferioran i opet takticki ispred oba nasa vozaca. Sta sve covek mora gledati i trpiti
Downforce Posted Sunday at 08:35 AM Posted Sunday at 08:35 AM (edited) Ja samo ne znam sta sam zgresio Univerzumu da navijam za ovakav skup debila. Sve bi ih najurio govnjivom motkom osim vozaca. Sve. Znaci juce Luis kaze da su promenili setap na vece prianjanje napred i oni ga DVA puta odvedu u boks. Pri tom prvi put prerano. Pa jebem vam mater glupu. Da je Luis i dalje u fazonu iz 2007 pa da im se najebe mile majke. Ali i njega boli uvo. Edited Sunday at 08:39 AM by Downforce 1
Dzoni_m Posted Sunday at 08:41 AM Posted Sunday at 08:41 AM Ne mislim da ga boli uvo. Drzi ih sprint. Nemam sumnju da ce da im se nacestita svega ako nastave ovako
Downforce Posted Sunday at 08:44 AM Posted Sunday at 08:44 AM Ma ne znam. Ocajan sam majke mi. Strasno vise.
Nicklord Posted Sunday at 09:24 AM Posted Sunday at 09:24 AM 1 hour ago, staneC said: U prednje krilce uloženo je milijune €. Leclerc sa polomljenim krilcem lagano prati Hamiltona sa celim. Bacanje para u bunar ili džabe ste krečili? 🤷♂️ Rekli su da je imao sreće jer je levi deo. Gubio je aerodinamiku al je dobio da čuva kritičnu prednju levu pa se izjednačilo negde
Sauriann Posted Sunday at 10:43 AM Posted Sunday at 10:43 AM Lekleru preti diskvalifikacija zbog tezine...
staneC Posted Sunday at 11:32 AM Posted Sunday at 11:32 AM 2 hours ago, Nicklord said: Rekli su da je imao sreće jer je levi deo. Gubio je aerodinamiku al je dobio da čuva kritičnu prednju levu pa se izjednačilo negde Znači, džabe krečili, kad je nasumice devastirano prednje krilce brže ili jednako brzi, kao celo.
Dzoni_m Posted Sunday at 12:16 PM Posted Sunday at 12:16 PM (edited) Divno. Potpuni amaterizam. Ja lepo pricam vec par godina od kada je Ferrari korporacija: premestiti tim u UK. Komplet. Na par decenija. Da udju novi ljudi van Italijanskih udruzenja/Fiat sindikata/Anjeli ekipe. Edited Sunday at 12:16 PM by Dzoni_m
Downforce Posted Sunday at 12:21 PM Posted Sunday at 12:21 PM Oni kada useru - bas ga useru. Ovo je usrano na toliko mnogo nivoa da to nije normalno. U samo jednoj trci sve odraditi je stvarno postignuce.
Sauriann Posted Sunday at 12:24 PM Posted Sunday at 12:24 PM Bar su izvisili za sicu od poena...Katastrofa da su imali podijum 🙂
greenenvy Posted Sunday at 01:24 PM Posted Sunday at 01:24 PM Cela trka uzas. Jedino svetlo mi je bio Bearman sa onom serijom preticanja i onog cuvenog ,,ciao,,. Bas je sjajno odvozio. Piastri masterclass, a i Ferrari u svom stilu 😂
Hertzog Posted Sunday at 02:08 PM Posted Sunday at 02:08 PM Mislim da mi je poslednji cas da se zainteresujem za botaniku. Jer ovo ke go qrac sto ja kao matori konj trpim 1
Drago Posted Sunday at 02:38 PM Posted Sunday at 02:38 PM Da li je neko bio diskvalifikovan jer je ispod limita mase od uvođenja ovih pravila 2022?
Nicklord Posted Sunday at 03:40 PM Posted Sunday at 03:40 PM 1 hour ago, Drago said: Da li je neko bio diskvalifikovan jer je ispod limita mase od uvođenja ovih pravila 2022? Rasel posle pobede u Spa prošlo leto. Verovatno još neko ali to se sećam
Recommended Posts