FORMULA 1 HEINEKEN CHINESE GRAND PRIX 21-23.03.2025 - Page 2 - AutoMoto Sportovi - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

U prednje krilce uloženo je milijune €. Leclerc sa polomljenim krilcem lagano prati Hamiltona sa celim. Bacanje para u bunar ili  džabe ste krečili? 🤷‍♂️

Posted

Red Bull je postao ‘no go’ ekipa za mlade vozače. Em bolid podešen na Maxa i nevozan za ostale, em Helmutovo menjanje žarulja, em sporijj od baby RB ekipe.

• Like 1
Posted

Koliko smo mi lose od ezli ovu trku, bruka. Max ne moze meda sa kasike koliko je inferioran i opet takticki ispred oba nasa vozaca. Sta sve covek mora gledati i trpiti

Posted (edited)

Ja samo ne znam sta sam zgresio Univerzumu da navijam za ovakav skup debila.

Sve bi ih najurio govnjivom motkom osim vozaca. Sve.

Znaci juce Luis kaze da su promenili setap na vece prianjanje napred i oni ga DVA puta odvedu u boks. Pri tom prvi put prerano. Pa jebem vam mater glupu.

Da je Luis i dalje u fazonu iz 2007 pa da im se najebe mile majke. Ali i njega boli uvo.

Edited by Downforce
  • Like 1
Posted
1 hour ago, staneC said:

U prednje krilce uloženo je milijune €. Leclerc sa polomljenim krilcem lagano prati Hamiltona sa celim. Bacanje para u bunar ili  džabe ste krečili? 🤷‍♂️

Rekli su da je imao sreće jer je levi deo.

Gubio je aerodinamiku al je dobio da čuva kritičnu prednju levu pa se izjednačilo negde 

Posted
2 hours ago, Nicklord said:

Rekli su da je imao sreće jer je levi deo.

Gubio je aerodinamiku al je dobio da čuva kritičnu prednju levu pa se izjednačilo negde 

Znači, džabe krečili, kad je nasumice devastirano prednje krilce brže ili jednako brzi, kao celo. 

Posted (edited)

Divno. Potpuni amaterizam. Ja lepo pricam vec par godina od kada je Ferrari korporacija: premestiti tim u UK. Komplet. Na par decenija. Da udju novi ljudi van Italijanskih udruzenja/Fiat sindikata/Anjeli ekipe. 

Edited by Dzoni_m
Posted

Cela trka uzas. Jedino svetlo mi je bio Bearman sa onom serijom preticanja i onog cuvenog ,,ciao,,. Bas je sjajno odvozio. 

Piastri masterclass, a i Ferrari u svom stilu 😂

Posted
1 hour ago, Drago said:

Da li je neko bio diskvalifikovan jer je ispod limita mase od uvođenja ovih pravila 2022? 

Rasel posle pobede u Spa prošlo leto. Verovatno još neko ali to se sećam