Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 19 minutes ago, Clash said: Naravno da je ocekivao, zato je i poslao kerove u rektorat. Zar se ovako ponasa pobednik sa 10:0 i covek koji je preksinoc rekao da pruza ruku porazenim? To sto je ostao da analizira cifre u nedelju navece je rezultiralo ovim. Da neko ne bi pricao da je doo do toga da pokret koji nema vodju, nema PROGRAM, nema infrastrukturu ima maltene pola glasova ajde da pricamo o ustasama, revoluciji obojenoj, bla bla bla. Ako kojeg studentabteroristu i prebijemo to je plus. Svestan je Zvala da se igra sa vatrom ali izgleda da mu ponestaje opcija. Mnogo toga on radi planski, ali mnogo toga kao ovo večeras zbog nervoze. Zato sam pisao juče da treba iskoristiti ovaj period i lomiti ga, nije mu prijatno kad vidi ovu masu. Ljudi su često komentarisali kako su protesti utihnuli, da manji broj ljudi dolazi. Jedan period ih nije bilo mnogo jer su studenti imali posla oko liste i programa, ove godine imali smo odlične skupove u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Nišu. Problem jeste bio sa brojem ljudi na skupovima kada je bilo potrebno brzo reagovati i okupiti se zbog neke njihove gadosti. Nekad sam zbog daljine mogao doći nekad ne, ali dolazi ključni period kada više nema opravdanja i izgovora. Ne smemo dozvoliti da kao posle prebijanja studenata u Novom Sadu bude samo nas oko 2000. Edited 2 hours ago by Volter 5
Kalinic10 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Usao sam da napisem da je Vucic veceras zvanicno digao rejting rektoru u nebesa, ali vidim vec par vas je to reklo. Po meni cist autogol Vucica. Kao sto Volter rece, on je pametan covek, ali kada upadne u nervozu, tad pravi sumanute greske. 5
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Korak po korak, ne sme se požuriti i upasti u blato gde su oni ipak jači. Znaju da su pukli na lokalu, eto im u Nišu visi vlast, u Zaječaru isto, pa bi im odgovaralo da se malo zakuva i on uvede vanredne mere. Dinstanje na max ali uz oprez da ne pregorimo. 8
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ovaj snimak što vrti Kreni Promeni 90% nije od večeras nego sa prethodnog protesta. Došao sam malo kasnije i nije bilo toliko ljudi, do hiljadu ispred rektorata ali dobra je bila atmosfera i naloženost mase. Po onome šro sam video na mrežama, kretanje i ponašanje pandura (kreću da se pesniče i slično), pokazuju da se polako vide efekti toga da su podelili uniforme raznima i da rukovode neobučeni likovi, kriminalno-huliganskog instinkta. To može da bude i dobro i loše za nas. Vučić je odličan kada planira i organizuje natenane, jer je paranoik. Jebe ga kada deluje u iznudici, kada nema kontrolu nad svim detaljima, kad oseti pukotine u svojim redovima i da ima iole organizovane protivnike. Nije ni loše što se dešava ovo u Nišu. Neka se što više njih uvlači u sve ozbiljnija krivična dela. Jedno je kada si fantomski zaposlen i u radno vreme ideš od vrata do vrata ili kada na foru dodeliš tender, a drugo kada se potpisuju neovlašćene odluke kao što je sada sve u Zaječaru nelegalno. Edited 1 hour ago by Barkley#34 Izmenio sam deo posta da ne širim lažne vesti. 6
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Volter said: Nije ni rektor bez putera na glavi, al to je sad nebitno, Nepomenik mu je podigao rejting do nebesa. Toliko ga mrzi da je na konferenciji rekao kako bi ga na izborima ubedljivo pobedio, opteretio se Đokićem. Takav nam i treba! 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Barkley#34 said: Hapsite ih bre imali su saobracajku! 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Barkli, imali su nekoliko snimaka i na svakom se video veliki broj ljudi, pogotovo veliki ako se uzme u obzir da se skup najavio nekoliko sati pre okupljanja. 2 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Barkley#34 said: Ma to ih bre teroristi gađali zoljom 1
badenac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) " Infamia academica – akademska sramota Nekadašnji studenti Aleksandar Vučić i Ivica Dačić su velika sramota za Univerzitet u Beogradu. Univerzitet u Beogradu bi trebalo da poništi diplomu Pravnog fakulteta Aleksandru Vučiću i diplomu Fakulteta političkih nauka Ivici Dačiću." Dušan Teodorović Edited 2 hours ago by badenac 1
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Volter said: Barkli, imali su nekoliko snimaka i na svakom se video veliki broj ljudi, pogotovo veliki ako se uzme u obzir da se skup najavio nekoliko sati pre okupljanja Onda se izvinjavam. Nisam stigao ranije, tek na govor. Super ako je bila ona lepa masa. 2
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bio je neki trener plivanja koji je Branki Vinjak pomerio bulju od trolovanja, na kraju ga molila da se pomeri od nje 🙂 . Uvučićević je morao da prekine live dok ova ne pobegne.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Ne boji se vlast kriminala, nego obrazovanja!" 🎯 Rektor Djokić, budući predsednik Srbije!❤️ 5 4
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzo23 said: "Ne boji se vlast kriminala, nego obrazovanja!" 🎯 Rektor Djokić, budući predsednik Srbije!❤️ 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo nam je trebalo večeras, opet se oseća u vazduhu energija, elan, samo još u većem broju na ulice. Nemoj da nam je teško, moramo izaći iz zone komfora, kad ako ne sad? 2
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne radi se o tome da želim da verujem, već zaista mislim da su im ovo danas veliki auto-golovi. I u Nišu i u Beogradu. Biće ih još. Samo strpljivo i pametno. 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto neko pre 10 15 dana reče zapalo se u apatiju, ali ovi izbori, pa sad i današnji skup bas vraćaju energiju totalno. Ide lepo vreme, mogao bi se u drugoj polovini aprila ponovo napraviti veliki skup u Bg, naziv bi mogao biti skup za spas univerziteta
Recommended Posts