Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, berti said:

dragi Aleksandar.

Neumoran si, to ti priznajem :s_d:

1 minute ago, mare80 said:

EU ovo,EU ono...

Srbi (posle 2 pića): Ma Evropa ga je dovela nema ništa od svega ovoga dok ga Evropa ne odvede, možemo mi da šetamo do sutra, Vučić njihov čovek...

Srbi (posle 5 pića): Šta ima tu Evropa da popuje, ima mi da ga skinemo, useiusvojekljuse style, najjači smo 💪💪💪 Vučiću pederu!!

Srbi (preko 2.5 promila, pred ispiranje): Ua evropski pederi, prodali nas, neće nam pomognu...

• Like 2
Posted
48 minutes ago, Klotzen said:

Neredi imaju svrhu da smanje izlaznost tamo gde im ona ne odgovara. Naravno da nema sranja po selima gde oni dobijaju ogroman procenat. U nekim mestima je sneg zavejao neka sela pa je zbog toga smanjena izlaznost, tu treba otvoriti četvoro očiju da ne ubace lopatama glasove, nadam se da su tu postavljeni povervljivi ljudi ispred studenata i opozicije.

Svi ovi nemiri mogu lako posle biti iskorišćeni za poništavanje izbora tamo gde izgubi.

U Boru ih je bilo najvise, ne bi me cudilo da uticu na koji procenat po sadasnjim kretanjima

• Like 1
Posted

Niti znan šta da kažem, niti šta da mislim. Uzmimo Sevojno npr - izlaznost je abnormalno visoka. To je znak ili njihovog poraza ili njihove pljačke. Kako razaznati?

Posted (edited)
2 hours ago, Drug Crni said:

Biću isren. Ne znam ni sam šta bih predložio. Ovo što gledamo je eklatantno nasilje i bezakonje. Kako odgovoriti na ovoliku mržnju? Imaš li ti mišljenje? (ozbiljno bih voleo da čujem)

Nazalost, dosli smo u situaciju da ovo bez nasilja nece proci. Kada smo (kao narod, drustvo, kako god) dopustili da ubistvo Olivera Ivanovica, Krusik, helikopter, Savamala, paljenje kuce novinaru u Grockoj, Jovanjica, Doljevac i milion drugih stvari prodje bez posledica, nemamo kako da se nadamo da njihov kraj prodje mirno. Nece biti povoljnijeg trenutka u buducnosti, a sto se ova bagra bude vise odrzala i bude vise stezala, to ce racun koji cemo na kraju platiti biti veci. U redu mi je i da neko kaze da ne zeli da plati taj racun ni sada, ali onda se pomirio da ce ziveti kao podanik, a ne kao gradjanin.

2 hours ago, fancy said:

To si već napisao ali ne može ih toliko da kupi i razmesti na tolike lokacije koliko ljudi iz lokala može da ih dočeka. Dovoljno je da na jednom mestu krene ozbiljan incident
A kad jednom krene neće se zaustavljati.

U redu, nadam se da si u pravu, ali njihovo nasilje i zatrasivanje jos ni blizu nije dostiglo maksimum.

2 hours ago, fancy said:

Brate baš mračiš :classic_biggrin:

Prihvatam da moja gledanja na desavanja kako u Srbiju tako i svetu jesu "mracnija" od onih koje ima vecina ljudi. Ali ovde ne mracim, ja verujem da mi mozemo da pobedimo, samo kazem da povlacenja ne sme da bude i da se mora biti spreman na najgore. Studenti su doneli nesto nevidjeno do sada i to se ne sme propustiti. Nisam siguran da cemo imati drugu priliku.

Edited by djole
  • Like 1
Posted

U ovim mestima sranja pravi jednocifren broj mandrila iz tih mesta koji bi trebalo da budu u zatvoru ili su izasli iz zatvora. Ostatak je iz drugih gradova. Vec samo jutros napisao, prva caci ekipa iz Kragujevca je rasuta po Srbiji.

On ne moze 10 mesta da pokrije sa krimosima iz tih mesta, vise od pola su mu uvezeni. Ne znam kako zamisljate na ovaj nacin da pokrije parlamentarne.

Ova vrsta opstrukcije je fizicki nemoguca. Naravno ostaje mu jos sijaset metoda, uvodjenje vanrednog stanja na primer, ali gledanje ovog uzasa i rezonovanje ako je sad ovako za parlamentarne ce biti gore je logicki falicno.

Nema broj, nas ce biti jos vise nego danas, a njih manje. Ovo i sluzi da se ljudi uplase i pomisle to, ajde malo mucnite glavom.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, djole said:

Nazalost, dosli smo u situaciju da ovo bez nasilja nece proci. Kada smo (kao narod, drustvo, kako god) dopustili da ubistvo Olivera Ivanovica, Krusik, helikopter, Savamala, paljenje kuce novinaru u Grockoj, Jovanjica, Doljevac i milion drugih stvari prodje bez posledica, nemamo kako da se nadamo da njihov kraj prodje mirno. Nece biti povoljnijeg trenutka u buducnosti, a sto se ova bagra bude vise odrzala i bude vise stezala, to ce racun koji cemo na kraju platiti biti veci. U redu mi je i da neko kaze da ne zeli da plati taj racun ni sada, ali onda se pomirio da ce ziveti kao podanik, a ne kao gradjanin.

Fer.

Jer, nekad se osećam kao u Matriksu - "uzmi - kajaćeš se, ostavi - kajaćeš se"

• Like 1
Posted

Dvojica momaka staju na crtu protiv njih dvadeset, na kraju se batinaši povlače nazad. Tu su i baklje, a tu je policija da ih zaštiti. U međuvremenu je došao veći broj ljudi.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
44 minutes ago, Helena said:

Lako, čim je abnormalno, njihovo je.

Jezivih snimaka ima po tviteru.

Polako sa tim, zapadna Srbija je to, Kosjerić je još manje mesto pa je čak 84% izlaznost bila( naravno krao je on ali i protiv njega se masovno izaslo).

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Ima još objava o današnjim izborima na njihovom profilu. 

Izgleda Dajm da je problem kod botova što malo njih zna engleski pa ih nema u velikom broju da botuju. :classic_biggrin:

Ako je ovo tačno to je dobra vest, čak ako je i egal, ranije su tu ubedljivo pobeđivali.

• Pumpaj! 2
Posted
22 minutes ago, Helena said:

Tviter rezultati 

Kula je naša., Vladimir Mihić objavio.

Ko god da je dotični, molim bez ovakvih postova. Ako može?

Posted
8 minutes ago, Drug Crni said:

Ko god da je dotični, molim bez ovakvih postova. Ako može?

Zašto?

Želiš tvit ili režimske rezultate, ne razujem.?

Posted
3 minutes ago, Helena said:

Zašto?

Zato sto jos nista nije gotovo i moze dosta stvari da se desi.

Pogotovo sto ovi ne prezaju ni od cega.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Helena said:

Zašto?

Zato što je ekstremno neodgovorno kačiti bilo kakve ''rezultate'' sat ipo vremena pre zatvaranja biračkih mesta. 

• Like 4
  • Thanks 2
Posted

Sa jedne strane uniformisana maskirana grupa sa fantomkama, palicama i bakljama a sa druge strane obican narod, a policija vadi pendrek na obican narod.

A.C.A.B.

• Like 4
Posted

Svaki pripadnik ćacije koji je danas izašao na teren da "radi svoj posao" treba da bude identifikovan, lustriran i da mu se nikada više ne dozvoli da ima bilo koji oblik moći.