nemanjaol Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, DJ_Vasa said: Nema šta da mi smeta jer zaista nemam ništa protiv velikih žurki, a stvari nazivam pravim imenom. Ne znam odakle sve ovo što navodiš kada je u pitanju potpisivanje peticije za izbore, a koja će moći da se koristi za reciklažu papira, pravljenje aviončića i prevrtanje kafe na istom. Ne vidim ni neku svrhu od tzv. vizuelnog momenta jer ipak živimo u 21. veku i ideja je da se vlast menja na izborima. Možda je kartel okupio samo 0kriminalce, uhlebe, socijalne slučajeve i penzionere da izlaze na ulicu jer drugi neće, ali kada dođu izbori, oni znaju šta će da zaokruže. Dok se ne krene sa ozbiljnom diplomatijom i predstavljanjem malo ozbiljnije politike od onog institucije, institucije, institucije, tra-la-la i dok se ne krene na vučenja za rukav onih u Briselu, od svega ovoga nema ništa. A sta mislis kada potpises peticiju da neces biti zamoljen da ostavis i broj telefona i mail adresu? I da se ti podaci nece koristiti za pravljenje baze podataka i za naknadne aktivacije?
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: dok se ne krene na vučenja za rukav onih u Briselu Da li misliš da bismo znali i da bi trebalo da znamo za takve poteze ako ih ima? 4 hours ago, fancy said: Vidi, možda grešim, sreo sam 1 budalu letos, podešavao mi sat box, krenuo da kenja kako studenti brukaju Srbiju na šta sam mu rekao da zaveže i radi svoj posao a ako mu je do Vučića da dođe da malo da živi u Srbiji - kad mu već toliko nedostaje Milov kriminal Kvalitetno spuštanje na zemlju, nema šta. 1
Volter Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Inače, studenti su često na terenu. Quote Grupa studenata u blokadi sprovela je za vikend akciju "Student u svakom selu" tokom koje su obišli više stotina domaćinstava na planini Rudnik i u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. U objavi na Instagram stranici "Studenti u blokadi Gornji Milanovac" navodi se da su 23 studenta iz tog grada, Beograda i Kragujevca u subotu obišli više od 200 domaćinstava na Rudniku i sa meštanima razgovarali o trenutnoj situaciji u državi, studentskim protestima i lokalnim problemima. U Pranjanima su obišli 150 domaćinstava u varošici i zaseocima Ridova, Tolića kosa, Katrići, Dugo brdo, Galovići i Bralovići. Niški studenti konstantno obilaze sela. A kad smo kod Nišlija, evo jedan dokumentarac:
Recommended Posts