Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Tex_Willer said:

pa čak i deo tih istih neće glasati za njega

U ovo ozbiljno sumnjam.

Mislim da će svi oni listom glasati za njega jer su ubeđeni da će ih ukoliko neko drugi (proverbijalni Đilas) dođe na vlast, pored gubitka posla i vešati po banderama.

OK, neki se i s razlogom brinu za ovo gornje jer su predaleko otišli u sranjima koja su napravili.

Što ne znači da će njihova lista pobediti, ali i ne vidim ni kako će priznati poraz.  No o tom potom, što reče Scarlett O'Hara - "Mislit ću o tome sutra" .

• Like 1
Posted

Па наравно треба им рећи да ће одмазде нарочито бити кад изгубе и да треба већ сада да изаберу које бандере, бетонске или дрвене имају добру висину.

Шалим се наравно, па неће никоме ништа бити чак и да остану два дана без свести да су изгубили изборе, све што ће им остати су цигле и усране гаће.

Posted

Jedan je Sale Nacionale.

Neko je Sale i Bodibond a neko Tomasevic.

Drago mi je da su prvopomenuti bili moji idoli a vjerujem i mnogima.

Naravno oglasio se i najveci nas sportista svih vremena.

I kapiten se oglasio. 

• Like 3
  • Love 11
Posted

Da li sam tripovao dok sam gledao tekmu ili se danas u Areni orilo Včć Pdr toliko da ni reglere nisu uspeli da spuste?!? 

• Like 3
Posted
1 minute ago, fancy said:

Da li sam tripovao dok sam gledao tekmu ili se danas u Areni orilo Včć Pdr toliko da ni reglere nisu uspeli da spuste?!? 

Bilo je i toga i skandiranje Vladi Štimcu uz nešto pumpanja

• Like 3
Posted
47 minutes ago, fancy said:

Mislim da će svi oni listom glasati za njega jer su ubeđeni da će ih ukoliko neko drugi (proverbijalni Đilas) dođe na vlast, pored gubitka posla i vešati po banderama.

Ovi o kojima pišeš su oni koji ga fanatično podržavaju i oni o kojima sam već pisao, a to su ljudi koji i vide mnoge njegove laži ali su ubeđeni da nema bolji i da će doći gori. Imaš i ogroman broj ljudi koji nisu glupi, ali su glasali za njega radi zadovoljenja lične koristi. Pre nekog vremena sam kačio tekst u kojem je priča jedne žene o izgubljenom poslu zato što je njen suprug viđen na skupu studenata. Ona je priznala da je ranije glasala za SNS i išla na njihove skupove plašeći se gubitka posla. Još je i obezbedila troje ljudi koji će ići na skupove i glasati za SNS jer je i to bio jedan od uslova za dobijanje posla. E Ludaku ovakvi ljudi mu prave problem i to je jedan od razloga zašto ne raspisuje izbore jer nije siguran da će ga podržati. A takvih nije malo. Mnogi su ga već otkačili, dobili otkaze ali imaš i u prethodnom periodu da su se mnogi obratili sudu i vraćeni na posao.

Što se tiče današnjeg njhovog cirkusa, ne treba se opterećivati brojkama. Zna se i način na koji dovode ljude. Ovo večeras je očajan potez, organizacija katastofalna, razvlačili su ljude po Ćacilendu kako bi delovalo da ih je više. Mnogi ćacijevci se smorili zbog organizacije, opet su ranije napuštali skup. Mnogi su opet skrivali lica, mnogi su psovali one koji su nečim lepljivim mazali ogradu, uvatili svoje u zamku. Roštilj je radio punom parom, jadno je videti ono guranje za jebenu pljeskavicu. 

Teramo dalje, pumpamo još jače. Posle svih onih dočeka protekle nedelje i skupa u Novom Sadu, siguran sam u pobedu. :smiley53:

• Like 1
  • Pumpaj! 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
34 minutes ago, Barkley#34 said:

Rispekt za svakog ko je skandirao

Teško je proceniti ali meni je u samoj hali delovalo da najmanje 60% prisutnih skandira, kop je iskulirao kao da nismo nismo skandirali, najgori su oni iz loža i prvih redova to je uglavnom "ćaci elita". Njima sigurno nije prijalo ali ko ih jebe.