Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 hours ago, Barkley#34 said:
On 8/17/2025 at 8:02 PM, Klotzen said:

Ako vlast uspe u EU da predstavi protestante kao nasilnike niko više neće javno podržati proteste niti će njega kritikovati jer bi takav pozicija bila neodbranjiva kod njihovih glasača. To važi čak i za one delove EU za koje znamo da su naklonjeni studentima. Bez takvog pritiska na našu vlast on ovde može da radi kao Asad u Siriji. To da svet nije bitan je mislio Sloba pa znamo kako je završio a i mi sa njima.

Šta sam ja propustio? Ko je to dosad javno podržao proteste iz EU?

Evo informer zumirao novi pokušaj samoatentata:

debil.jpg

• Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, Volter said:

Jbg, nisu uspeli to da snime, tako i treba, a i ništa se nije desilo. Grupica se samo izdvojila da ide kući.

He he.

Mediji su tu da snime sta se desava.Jbg.

Sad drugo sto informer nije medij nego propagadno glasilo.

Ne treba se ugledati na njih.

Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

He he.

Mediji su tu da snime sta se desava.Jbg.

Sad drugo sto informer nije medij nego propagadno glasilo.

Ne treba se ugledati na njih.

Niko i ne kaže da se ugledaju na Informer. Samo da rade ono što je pravedno. :smiley53: Ljude možda poteralo, otišli da se ispišaju kod prostorija SNS-a. Šta ima to da snimaju?

15 minutes ago, Ikac said:

Šta sam ja propustio? Ko je to dosad javno podržao proteste iz EU?

Evo informer zumirao novi pokušaj samoatentata:

debil.jpg

Ruke su vam krvave.

• Ruke su vam krvave! 2
Posted

Veceras su nas realno navukli.

Treba istraziti ko je poveo masu do sns prostorija, posto je ovaj igrokaz vec bio spreman.

Ne moze vise svaka budala sa megafonom da vodi masu tamo vamo. Vec smo se raspravljali bili u julu sa nekima na blokadama kad su skroz random izdavali neka uputstva.

Inace bilo je dosta ljudi, dok smo se spustali Beogradskom izgledalo je mocno, ali iznervirao sam se kad sam shvatio da su nas nasamarili

• Like 6
Posted
1 hour ago, nemanjaol said:

Veceras su nas realno navukli.

Treba istraziti ko je poveo masu do sns prostorija, posto je ovaj igrokaz vec bio spreman.

Ne moze vise svaka budala sa megafonom da vodi masu tamo vamo. Vec smo se raspravljali bili u julu sa nekima na blokadama kad su skroz random izdavali neka uputstva.

Inace bilo je dosta ljudi, dok smo se spustali Beogradskom izgledalo je mocno, ali iznervirao sam se kad sam shvatio da su nas nasamarili

Nemojmo sad, studenti su pozvali i sigurno imali plan za večeras, a to je očigledno bio da se ide do SNS-a u Cvijićevoj. Najjače da je neko sam od sebe uzeo megafon i poveo masu.

Sve i da je probao, svi bi ga iskulirali jer bi studenti rekli da se ne ide tim putem.

Ili zborovi, svejedno.

Nije ovo bilo spontano okupljanje. Neko je pozvao i napravio plan.

Tako da, nema šta da se istražuje, onaj ko je pozvao na protest, odredio vreme i mesto, taj je i vodio do SNS prostorija. Nemoj da se pravimo naivni.

Po meni, glup plan, ali bože moj, idemo dalje.

Posted
9 hours ago, Clash said:

Sto kazu babe:

Kako ga bog nije dao ni za sta ovako sakatog u ruke

Nažalost, mama je samo jednom sinu rekla da se polomljeno staklo ne dira

Posted (edited)

Kakav je to bogalj ljudi moji. Drago mi je što su ga ljudi iznapušavali iz okolnih zgrada i mislim da mu je kristalno jasno da više nigdje nije dobro došao i da će ga  vijati po ulici.  To im je najveća kazna.

Edited by Dzo23
  • Like 2
  • Pumpaj! 2
Posted

Mi se smejemo amerima debilima što imaju disclaimer na svemu i svačemu, ne diraj ovo - vruće, ovo je kasa za 5 proizvoda (pa slika 5 prstiju), pazi ovo pazi ono....i mi se smejemo.

A nas 13 godina jebe lik koij rukom hvata isečeno staklo, pleše kao da ima motku u dupetu al nepodmazanu, peče palačinke kao da je malouman, čije su osnovne psihomotorne sposobnosti na nivou t-rexa bez jedne zakržljale ruke. 

• Like 13
Posted
15 minutes ago, NMX said:

A nas 13 godina jebe lik koij rukom hvata isečeno staklo, pleše kao da ima motku u dupetu al nepodmazanu, peče palačinke kao da je malouman, čije su osnovne psihomotorne sposobnosti na nivou t-rexa bez jedne zakržljale ruke. 

Lepo reče neko na Twitteru, to što je ovaj postao neko mudo u državi više govori o nama, nego o njemu. 

• Like 14
Posted
31 minutes ago, NMX said:

Mi se smejemo amerima debilima što imaju disclaimer na svemu i svačemu, ne diraj ovo - vruće, ovo je kasa za 5 proizvoda (pa slika 5 prstiju), pazi ovo pazi ono....i mi se smejemo.

ovaj ne zna ni da se obrije 

ali sami smo krivi što smo ludaka pustili da nam komanduje sve ove godine 

• Like 1
Posted

Zanimljivo, juče su 4 različita zapadna medija izbacili tekstove ozbiljne kritike režima i onoga što radi. Redom:

Le Monde  In Serbia, a strategy of fear

CNN Serbia’s populist leader vows tough response to protesters following riots

ARD Serbia's opposition sees rule of law in danger

FT Time to stop indulging Serbia’s authoritarian president

I sad sam malo u fazonu, super, svaka čast, fin koordinisani napad. A malo sam i u fazonu - disciplinuju svoju kučkicu u Srbiji koja se malo otrgla kontroli i/ili ne deliveruje sve po planu.

Kako god, dosta zanimljivi tekstovi i kritika koju manje više svi ovde ponavljamo. Posebno bih izdvojio deo iz teksta ARDa:

However, nothing has been heard from high-ranking representatives of the European Union. Nothing about the concerns of the demonstrators demanding an end to corruption and more democracy, nothing about police violence. Serbia has been a candidate for EU membership since 2012. While reforms have been called for in the past, there are repeated accusations that Brussels treats Vucic with kid gloves when in doubt, prioritizing economic interests. And because there are concerns that Vucic could move even closer to Russian leader Vladimir Putin.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
31 minutes ago, NMX said:

Mešamo stvari. Arsenije je već pisao na tu temu. Jedna stvar je to što je on nepresušni izvor mimova jer konstantno glumi da je nešto što nije (s što bi se uklopilo u sliku svemoćnog i omnipotentnog oca nacije) a usput je psihijatrijski slučaj. Međutim, naučili smo valjda da ni zli genijalci u filmovima ne moraju da imaju eleganciju Federera ili Džordana a da svejedno budu jako opasni.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.8ddf89f1f80020ccb8c22f6b7393f4fe.png

Pa zar niste pobedili obojenu revoluciju?

Ako ćemo realno mi se sad borimo protiv predstavnika obojene revolucije koja je izvedena 2012.

Uz pomoć stranog faktora i centara moći sa kolektivnog zapada koji je cestitao pobedu SNS-u pre zvaničnih rezultata.

Pre toga su medijskim manipulacijama, karakterističnim za sve obojene revolucije, pasivizirali deo gradjana koji bi glasali protiv pulena obojene revolucije.

Njihov jedini cilj je bio da unište Srbiju i napune svoje džepove što smo imali priliku videti u prethodnih 13 godina.

A, Duško kako bata Clash spinuje?

Pošto si ti dobar sa Informerom vidi tamo sa D.J.Vučičević da me angažuje da radim spinove za Informer, može po satu da plaća a može i po spinu, dogovorićemo se.

• Like 2
  • Ha-ha 2