Plavi Golub Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nije, ne lici. Edited 4 hours ago by Plavi Golub
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dok Karleuša peva naprednjacima, sa druge strane pumpanje. Babe i dede ripaju uz - Napravi mi sina, pod svetlima kazina. 1
JohnnyDragon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Štimac je oličenje muškarca i gospodina. Nmg da vam kačim link na žalost.
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago N1 je preneo ovo saopštenje. Ne znam da li je kanal legitiman.
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 59 minutes ago, freethrow said: Opisao ga je Vidojković lepo u kolumni još juče... samo je Rebarce visok, mora i da se dodatno savije kad klekne. Kad se kicma savije, guzica se siri!
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Kragujevčani "prevarili" policiju Policija je očekivala da će protestna šetnja večeras krenuti ka centru i prostorijama SNS, te se i rasporedili na obližnoj raskrsnici kako bi ih sprečili. Međutim, građani su napravili "malu prevaru" i drugim putem došli do zgrade policijske stanice, gde su iznenađeni policajci istrčavali pred njih. Građani im dobacuju "koga čuvate".
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dosta ljudi na Voždovcu, rekla bih više nego sinoć... Večeras se nisam zadržala toliko, pošto niko od "mojih" nije tu, a nije mi baš svejedno da budem sama u masi. 2
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Karleusa proterana iz Loznice Bravo Edited 3 hours ago by srlepajce 1 2
Klipan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Don Dusko ja se tebi stvarno divim kako mozes toliko da ih pratis i slusas. 2
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nista od protesta danas, dobio mali gliste, svi smo u izolaciji pijemo neki sirup od jagode. Ne mogu vise da listam tviter, razmisljam da prebacim na Informer da me malo odradi na agresiju. Za to vreme:
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, srlepajce said: Karleusa proterana iz Loznice Bravo Loznicani opste sa JK kao cela fudbalska reprezentacija :) 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Klipan said: @Don Dusko ja se tebi stvarno divim kako mozes toliko da ih pratis i slusas. Ne slusam ih. Nego vadim naslove sto nadjem na sajtu. 2
Maharaja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo ću podsetiti da je i 1804. godine nešto važno krenulo kad je Valjevcima dokurčilo. 2
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Najjace sto pisu da je uzela 20.000 evra Skupilo se 100-tinak ljudi i oni je oterali 🤣 Alal vera Loznicani ❤️ Aj sad u Valjevo Edited 2 hours ago by srlepajce 2 1
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šou program u BG glupi repac priča se par ljudi od protestanata. kao da mu je vučićević pisao šta da govori.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A i ovaj iz ZLF-a mogao je da bude bolji, srećom se ženska uključila u razgovor i ovaj pandur čim mu ne odgovara pitanje pravi se lud.
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Volter said: srećom se ženska uključila u razgovor kakav oldskul! 1
ivkebgd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ima li kakav plan za veceras? Ljudi stoje u K.Milosa vise od 1h,ne pomera se masa.. Krenulo guranje kontejnera ,uh osecam se bas lose kad da ce zandari da opkole sve😔 Edited 2 hours ago by ivkebgd
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Henry Chinaski said: Nemam riječi. Ja bih ga terala da poliže, bukvalno i treba da ih ponižava na max. 2
Recommended Posts