srlepajce Posted August 15 Posted August 15 (edited) Karleusa proterana iz Loznice Bravo Edited August 15 by srlepajce 1 3
Klipan Posted August 15 Posted August 15 @Don Dusko ja se tebi stvarno divim kako mozes toliko da ih pratis i slusas. 2
40Wins Posted August 15 Posted August 15 Nista od protesta danas, dobio mali gliste, svi smo u izolaciji pijemo neki sirup od jagode. Ne mogu vise da listam tviter, razmisljam da prebacim na Informer da me malo odradi na agresiju. Za to vreme:
Geronimo Posted August 15 Posted August 15 4 minutes ago, srlepajce said: Karleusa proterana iz Loznice Bravo Loznicani opste sa JK kao cela fudbalska reprezentacija :) 2
Don Dusko Posted August 15 Posted August 15 3 minutes ago, Klipan said: @Don Dusko ja se tebi stvarno divim kako mozes toliko da ih pratis i slusas. Ne slusam ih. Nego vadim naslove sto nadjem na sajtu. 2
Maharaja Posted August 15 Posted August 15 Samo ću podsetiti da je i 1804. godine nešto važno krenulo kad je Valjevcima dokurčilo. 3
srlepajce Posted August 15 Posted August 15 (edited) Najjace sto pisu da je uzela 20.000 evra Skupilo se 100-tinak ljudi i oni je oterali 🤣 Alal vera Loznicani ❤️ Aj sad u Valjevo Edited August 15 by srlepajce 2 1
Klotzen Posted August 15 Posted August 15 Šou program u BG glupi repac priča se par ljudi od protestanata. kao da mu je vučićević pisao šta da govori.
Volter Posted August 15 Posted August 15 A i ovaj iz ZLF-a mogao je da bude bolji, srećom se ženska uključila u razgovor i ovaj pandur čim mu ne odgovara pitanje pravi se lud.
freethrow Posted August 15 Posted August 15 7 minutes ago, Volter said: srećom se ženska uključila u razgovor kakav oldskul! 1
ivkebgd Posted August 15 Posted August 15 (edited) Ima li kakav plan za veceras? Ljudi stoje u K.Milosa vise od 1h,ne pomera se masa.. Krenulo guranje kontejnera ,uh osecam se bas lose kad da ce zandari da opkole sve😔 Edited August 15 by ivkebgd
DameTime Posted August 15 Posted August 15 2 hours ago, Henry Chinaski said: Nemam riječi. Ja bih ga terala da poliže, bukvalno i treba da ih ponižava na max. 2
srlepajce Posted August 15 Posted August 15 Just now, Nicklord said: Policija mirna danas ili čeka da se raziđu ljudi? Ne
Clash Posted August 15 Posted August 15 Ekipa Informera dobila po picci u NS. Nisam za napad na novinare. Naravno ekipa iz informera nema dodirnih tacaka sa novinarima, tako da… 16
DameTime Posted August 15 Posted August 15 2 minutes ago, Clash said: Ne mogu da verujem da mi je Vojaz postao simpatican Zakopao ju je ovim storijima... Sem dela gde spominje Cecu, pošto to stvarno jeste kontradiktornost s njegove strane, ona ipak jeste kriminalac. Spoiler Usput je nanizao i Dragana... Spoiler 4
Volter Posted August 15 Posted August 15 Žandarmerija naoružana i pirotehnikom, dobro je da ne počnu sa kamiona da ispaljuju granate.
Don Dusko Posted August 15 Posted August 15 3 minutes ago, Clash said: Nisam za napad na novinare. Ko je napao novinare? Informer to nije tamo nema novinara. 2 1
Perkos2 Posted August 15 Posted August 15 Ti iz informera ne treba nikad da se spominju, šta god da im se desi 2
Recommended Posts