Jump to content

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, srlepajce said:

Jbt on je sve ludji 

Kao šo običaju kad psiho nešto organizuje puno toga je lažno. Odvukli su neke ćaci face do Zvečana pa ih tamo skupili i snimili kako marširaju, onda svi opet potrpali u kombije i automobile do Jarinja gde će ih opet snimiti. Nažalost režimsko mediji će o tome izveštavati a ćute o sranju oko prijema u dom zdravlja i protesta oko toga.

Posted (edited)

Da li im Kraljevčani spremaju doček? Pošto su se toliko zamorili pešačeći, mogli bi da u Kraljevu dobiju jedan poseban omlet.

Edited by DJ_Vasa
Posted (edited)
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Da li im Kraljevčani spremaju doček? Pošto su se toliko zamoreli pešačeći, mogli bi da u Kraljevu dobiju jedan poseban omlet.

Od Gračanice do Kraljeva ima oko 300km, od severne Mitrovice 250km. Jeste da je ove izabrao najbolji i najluđi ali pešaka danas ne bi mogli ni do Leposavića da stignu. Negde sam video i da im put obezbeđuje kurtijeva policija😂

Edited by Perkos2
Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Od Gračanice do Kraljeva ima oko 300km, od severne Mitrovice 250km. Jeste da je ove izabrao najbolji i najluđi ali pešaka ne bi mogli ni do Leposavića da stignu. Negde sam video i da im put obezbeđuje kurtijeva policija😂

Znam, već sam video kako ih zezaju da trče 50-60 na sat, a na nekim slikama se vidi i autobus u pozadini. Sve sam napisao iz zezanja.

Posted
4 hours ago, nemanjaol said:

Stranica sa detaljnim uputstvom za organizovanje obavezujućeg lokalnog referenduma.

Može biti korisno

https://lokalni-referendum.github.io/

Liči mi na nešto što bi @freethrow napravio

Nema ga nešto, a baš bi me zanimalo da čujem kako vidi trenutnu situaciju

Hvala ti Nemanja, osećam se jako polaskano, ali ne - nemam veze sa ovim.

Vidim da je jako jasno i konkretno napravljeno i verujem da će biti jako korisno.

Što se tiče situacije, nemam nikakve insajderske informacije - samo utisak da su ljudi voljni da se bore protiv SNSa i da se bagra neće lako izvući pokradenim izborima kao ranije...

Posted (edited)

Hulja be like:

Edited by Sen
  • Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1