Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, mrd said:

Treba da uce iz naseg iskustva, ali ne naseg mukanja. 🙂

Ma oni već sve znaju, nego ja sam mislio ako zatrebaju ovi grubi radovi, tu smo. :smiley53:

• Like 1
Posted

Ako smem da se ubacim. Pazljivo pratim ovu stranicu i otprilike nailazm na ocekivane reakcije, ali nikako da neko razotkrije ovog Caciju. Da li je stvarno istina da je on student medicine treca godina u Beogradu? Mene to prosto zastrasuje kao cinjenica. Ne mogu to sebi da objasnim. Sve cekam neko ce da ga razotkrije, ali jok. Mene on vise podseca na lika iz specijalnog odeljenja. 

• Thanks 1
Posted

Uspeh na studijama ne implicira ni naročite intelektualne sposobnosti van uskog domena, ni socijalnu inteligenciju, ni harizmu, a pogotovo ne visoke moralne kvalitete.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, Beonegro said:

Ima li neki slučaj da je nekom radikalu bio problem da ode na kafu, sjedne na klupu ili nađe djevojku?

Iz prve ruke ti mogu reći da je upravo Vučiću ovo zadnje bio problem. Njega je oženio Šešelj tako što ih je oboje ucenio da se ožene ili ne mogu da budu na visokim funkcijama u stranci. Zato je taj prvi njegov brak i pukao čim se dočepao vlasti i nije više morao da glumi porodičnog čoveka.

• Like 2
Posted (edited)
25 minutes ago, strah od vozova said:

Ako smem da se ubacim. Pazljivo pratim ovu stranicu i otprilike nailazm na ocekivane reakcije, ali nikako da neko razotkrije ovog Caciju. Da li je stvarno istina da je on student medicine treca godina u Beogradu? Mene to prosto zastrasuje kao cinjenica. Ne mogu to sebi da objasnim. Sve cekam neko ce da ga razotkrije, ali jok. Mene on vise podseca na lika iz specijalnog odeljenja. 

Već bi se saznalo da nije student treće godine ili da mu je nizak prosek. To što neko ima kapacitet da nauči neku oblast ga ne čini moralnom osobom. Ima i profesora univerziteta i akademika koji su znanje stekli bez kupovine diploma, ali su se svrstali uz mračnu stranu. Kažu i da je dr Mengele znao svoj posao, ali zna se ko je bio i šta je radio.

Mali kromanjonac očigledno ima drugu motivaciju. Siguran sam da mu je obećana neka funkcija, npr. da bude neko mudo u studentskom parlamentu, što je samo odskočna daska. Možda mu je uzor dr Smrt ili neko sličan. Ipak, čini mi se da mu nedostaje socijalna inteligencija jer njegovo svrstavanje uz SNS mi deluje kao odlazak u četnike '45.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 9
Posted
21 hours ago, JohnnyDragon said:

I jel bre moguce da radnici u Srbiji nemaju muda da ne odu na posao 2 dana, da stupe u štrajk?????

Jel moguće to za 500,600e,  što rade za plate iz Trinidada i Tobagoa, nemaju empatije i milosti i želje da imaju dostojanstvo?

Jel realno da nema generalnog štrajka?

Realno je da kukaju na mucenu prosvetu dva i po meseca a EPSova sindikalna bratija, nema dva sata strajka.

• Like 5
Posted
12 minutes ago, Klotzen said:

Iz prve ruke ti mogu reći da je upravo Vučiću ovo zadnje bio problem. Njega je oženio Šešelj tako što ih je oboje ucenio da se ožene ili ne mogu da budu na visokim funkcijama u stranci. Zato je taj prvi njegov brak i pukao čim se dočepao vlasti i nije više morao da glumi porodičnog čoveka.

Nema to veze sa članstvom u radikalima, nego sa njegovom patologijom

Posted
10 hours ago, Chaos Is Me said:

Još jednom, voleo bih da delim optimizam većine odavde. Ne znam koliko je to hrabrenje radi dizanja morala a koliko ljudi u to stvarno veruju. I dalje smo u fazi da je vlast u fazonu "PA ŠTA?!" uz neizbežno pokazivanje sve monstruoznijeg lica kad pomislimo da smo sve već videli, sa kulminacijom u vidu zvučnog topa i onog slikanja za medije pored ovih nesrećnih ljudi iz Makedonije. Dirljivi su ovi najnoviji studentski filmići ali ne živimo u holivudskom filmu gde na kraju ljubav pobedi zlo, živimo odvratnu, surovu realnost gde je trenutni maksimum otpora jaje u glavu, zabole ih ceo kurac za to. Možda nije bio trenutak da se fizički suprotstavimo 15.03., možda nije ni sutra, ni za 2 meseca, ni za 2 godine, ali jednom će morati da dođe jer ovaj tip zla se ne završava miss universe tiradama, a što više to odlažemo više nedužnih ljudi će ovi zlotvori unesrećiti, možda baš nekog od nas ili nama bližnjih. Morate shvatiti: dželat nije ubica, on sprovdi pravdu. 

Samo gandijevski, mirno strpljivo sa masom od milion dva, da stoji i da ga netremice posmatra. Bez zurbe, drugi protest i tiha masa.

Posted
1 hour ago, mrd said:

Ja sam od svog svog revolucionarizma, pobegao napolje da bih se bavio svojom strukom. Nije mi zao, ali sam ubedjen da sam to mogao i u Srbiji da krimiosi nisu preuzeli pikslu.

E moj mrde, zar nismo manje više svi? 

• Thanks 1
Posted

pavlovic je nekako dodatno proretardirao ulaskom u kamp, u onoj rts-ovoj emisiji sa dekanom fdu kad je predstavljen siroj javnosti dosta suvislije i tecnije je komunicirao

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Smrtokapa said:

Uspeh na studijama ne implicira ni naročite intelektualne sposobnosti van uskog domena, ni socijalnu inteligenciju, ni harizmu, a pogotovo ne visoke moralne kvalitete.

Moras priznati da jeste cudno da posle tri godine medicine izgledas ko totalni duduk a meni on tako deluje 

Otezano misli i govori ko Brnaba

• Like 4
Posted

Mislim da se malo podcenjuje uticaj studenata na zastrasene ljude u manjim sredinama koji rade u drzavnoj sluzbi i nemaju neku veliku alternativu. Neka krenu i lokalne kabadahije da se plase osokoljenog naroda.

Valjalo bi na neki nacin izvrsiti jos jaci pritisak na RTS, da se skine i taj medijski mrak.

Posted
9 minutes ago, srlepajce said:

Moras priznati da jeste cudno da posle tri godine medicine izgledas ko totalni duduk a meni on tako deluje 

Otezano misli i govori ko Brnaba

Au brate, pojma nemaš kakvih sve likova tamo ima. 

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Eddard said:

E moj mrde, zar nismo manje više svi? 

Zbog toga moram da budem smiren i da razumem sve te ljude koji strajkuju. Mnogi su od prvog do prvog, a meni to ne znaci. 

Iskreno, sve sto su prosvetari uradili mi je na mestu. 
Vise sam ljut na ljude u industriji, cija je plata i dva, tri puta veca, koji nisu ni sekunda zvanicno istupili i rekli dosta.

Da se opet ogradim, ne kritikujem nikoga, svako mora da uradi ono sto smatra da je povoljno i dobro za njega.

• Like 2
Posted
43 minutes ago, Klotzen said:

I još ga je Šešelj naterao da svadbu pravi samo u NS, jer je neki pajtos radikalni držao restoran pa su ga dobili džabe. Mislim da je baš Šarović skoro pričao o tome.

• Pumpaj! 1
Posted

Ima raznih likova na svim fakultetima, ali realno posle 3 godine studija, ako stvarno studiraš, trebalo bi da ipak nisi potpuni retard i da umeš da sastaviš prosto-proširenu rečenicu. 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Čvarkov said:

Valjala bi neka blokada rts-a od 72h, ali studenti odlučuju.

Odlučuju za studentske proteste, ali mogla bi i opozicija da izvadi prst iz dupeta i da nešto uradi. Osim nekoliko cirkusa i saopštenja, ne sećam se da su se nešto pretrgli od posla. Ona deca krv pljuju mesecima, a njih maltene mrzi da se probude pre podneva.

• Like 4
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Ima raznih likova na svim fakultetima, ali realno posle 3 godine studija, ako stvarno studiraš, trebalo bi da ipak nisi potpuni retard i da umeš da sastaviš prosto-proširenu rečenicu. 

Jako idealizovan pogled na svet. 

Nego, ko je ova ćelava budala na RTS-u, što me je iznervirao u roku od dve rečenice?

• Like 2
  • Ha-ha 1