McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 25 minutes ago, Урош19 said: To znam ali opet većini tih penzionera će njihova deca ili unuci pokazati šta se stvarno desilo. Ja znam da sam dosadan ali moram opet - ljudi, koga vise boli kurac? Znaci to su ljudi kojima je mozak ispran, ali vrlo malo njih je u nekim aktivnim godinama. Svi su 60+. Ako bude trebalo da se rusi Vucic fizicki, oni ga nece braniti. Ako se bude rusio na izborima, prevaricemo ih kako ih on vara i cao, ko ih jebe, zivece bolje svakako iako ne zasluzuju. Na njih ne treba trositi energiju, to je kao da se ubedjujete sa ravnozemljasem. Sad sam video snimak na N1 sta se desilo. Evo ja garantujem da taj snimak puste na svim rezimskim televizijama, bez komentara, sta bi bio njihov rezon? Pa sta je trazio tamo? Nije tacno da je prvi napadnut, mozda su ga gurnuli, a on je njih isprskao suzavcem. Kako odmah nije pao Caci, pa od adrenalina, kad se zavrsilo sve onda je poceo da kaslje i da mu telo daje signal da je napadnut. Naravno da treba da bude uhapsen. I tako dalje. To sto vi mislite da ako neko nesto vidi sta se stvarno desilo da ce da se probudi nije tacno. Da je tacno, probudili bi se posle pada nadstresnice, neki mozda jesu, ali vecina nije, jer to su videli i strasno je i to nije montaza, a opet su se neki od njih trudili da "objasne" da je to minirano i da je to neko odradio da bi napao Vucica i razne druge teorije zavere, jer mi smo njima skloni. Apsolutno je nebitno sta ces videti, bitne su interpretacije dogadjaja, i upravo zbog toga grese svi koji misle da bi oslobadjanjem medija Vucic pao. Cak i da ga ne gledas, da svi pricaju normalno na TV, da nema Informera, ma da nema tabloida ni fizicki, retardi bi se povezivali kako su se povezivali i ranije, sada preko recimo Fejsbuka i delili svoje "istine". Evo imate i primer Rumunije, onog ruskog agenta koji je dobio 20% bez ikakvog pokrica bilo kakvog medija, opet drustvene mreze, matori ljudi i klinci retardi glasali za njega. Tradicionalni mediji nemaju uticaj koji mislite da imaju i ta konstantna borba i fokus na tradicionalne medije i trosenje energije na to Vucicu produzava vlast. On je studentskim protestom mnogo vise ugrozen kad su poceli da setaju po Srbiji i oslobadjaju ljude straha u manjim mestima. Manja mesta su njegovo uporiste, a Beograd i Novi Sad su njegove tvrdjave, gde ce vladati udarnom pesnicom. Njega nece oboriti Beograd i Novi Sad, nego kuka i motika koju je ucenio i zastrasio. A ta kuka i motika ima mnogo vise interakcija medjusobno i selo kada se promeni klima se uglavnom drzi zajedno, i tu ne pomaze posle ni 10 Mitrovica i Vucicevica i svo trovanje sa televizije. 6
mrd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 58 minutes ago, JPM said: Ovaj ćaci, majke mi, ako ne bude konstantno dobijao čvrge od svih kad se sve završi evo ja ne znam. Možda dobije stan i možda gledamo novog Vučića?! 😂
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nepotrebno je da trenutno bilo ko odlazi do Pionirskog parka. Ne znam šta je više tamo ljudima zanimljivo Smrad je nepodnošljiv, trebaće vremena da nestane. Treba ga zaobilaziti u narednom periodu. 3
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sad nesto mnogo vaznije - RAF je pod pritiskom od strane nekih profesora vec duze i to nije nista novo, ali sada je stigao i dopis iz Ministarstva, pokrece se prekrsajni postupak protiv njihovih studenata koji su redarili na protestu. Trenutno je stiglo petorici cini mi se, navodno ce biti obuhvaceno njih 30ak. Treba im podrska i javna i fizicka, pogotovo od IT zajednice. Ako neko ovde radi u Nordeusu recimo (koji je finansirao neke programe na fakultetu), da kontaktira nekoga u bordu direktora u vezi ovoga. Ko moze da im pomogne prisustvom ili na bilo koji nacin da pomogne da zna. 8
Smrtokapa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, JPM said: Ovaj ćaci, majke mi, ako ne bude konstantno dobijao čvrge od svih kad se sve završi evo ja ne znam. On može da peva ako sve ostane na čvrgama. Poželeće ćaci hitne pomoći, ali hitne pomoći nigde biti neće. 1
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne znam da li je već neko podelio ovde, ali ne škodi da podvučemo. Jasno je i njima da jedan deo naroda želi da prebaci kompletan balast društvene odgovornosti sa svojih ramena i leđa - na njihova; ali neće moći. Svako da krene od sebe, uradi nešto konkretno pre nego da upire prstom na njih, otvara im oči na greške; i očekuje konkretizaciju ali iz udobnosti svoje fotelje. Svako od vas/nas da postavi sebi par pitanja - šta sam ja do sada učinio, ili još bolje šta nisam, i zašto nisam? Da li sam spreman da izdvojim energiju, resurse, da li sam spreman da podnesem određenu žrtvu i izađem iz sopstvene zone komfora zarad višeg cilja? Da li ću biti štit ovoj deci i stati imenom, prezimenom i sopstvenim telom, između režima i njih? I najbitnije, da li sam spreman da izdvojim ono najskuplje, svoje vreme? 19 5
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 44 minutes ago, Don Dusko said: Pa oni i jesu ustaihjebem lopovska. Koliko me ovaj glavni ćaci radi na agresiju, donela bih ga u teretanu da nam služi umesto džaka za udaranje. 3 1 3
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://nova.rs/vesti/hronika/pogledajte-sta-se-zaista-desilo-u-pionirskom-parku-kad-je-navodno-napadnut-milos-pavlovic/ Ovde je ceo brutalan napad, od pocetka. Caci sto je dobio biber sprej kaze: policija preti nam sa Biber so, ovaj mu kaze nije so nego sprej 🤣 11
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Pa oni i jesu ustaihjebem lopovska. Koliko me ovaj glavni ćaci radi na agresiju, donela bih ga u teretanu da nam služi umesto džaka za udaranje. Sve što precednik ćacilenda priča je istina, ali u ogledalu. Tamo gdje kaže "oni, njihovi" - zapravo misli "mi, moji". To je cijela filozofija. 4
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo je ozbiljan autogol ovog solera iz kreni promeni, iz moje perspektive. Zasto im dajemo uopste povoda da nas uvlace u te mutne vode u kojima najbolje plivaju. Sad ce zvalavi opet preko svojih usluznih tabloida da pumpa rejting i tako idemo svaki put korak nazad. Dosta vise cacilenda, videli smo ko se tu skupio , i ono sto je najvaznije od svega, videli smo da ih je malo, malo je onih koji su spremni da se blamiraju ili da idu do kraja, pa su na kraju dovukli i neke visoke funkcionere da se sa fantomkama na glavama bore kako za zvalino dupe tako i za svoje fotelje i sve benefite koje idu sa tim. Sad bi trebali pametno i lagano, dinstanje na tihoj vatri, insistirati na onome sto se desilo u subotu, posto nam db i bia servira takva sranja i lazi da moraju pasti. 1
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naprotiv, ovo je autogol za njih. Svakom sledecom lazi su sve bahatiji i bezobzirniji dal ce da ih uhvate, a internet pamti i belezi sve. Mozda kad se dovoljno nagomila nekom i otvori oci sa druge strane, nikad se ne zna. 7
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 38 minutes ago, DameTime said: Koliko me ovaj glavni ćaci radi na agresiju, donela bih ga u teretanu da nam služi umesto džaka za udaranje. Isto, i da ne radi ovo što radi, gadan je i iritira glasom i pojavom. Edited 6 hours ago by Čvarkov 4
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Čvarkov said: Isto, i da ne radi ovo što radi, gadan je i iritira glasom i pojavom. on jedino ako je uspeo od zvalavog da iskamci neki nastavak studiranja u inostranstvu, ne znam sa kim ce ovde otici na kafu, sesti u klupu ili naci devojku (ovo poslednje je SF). 1
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, TripleJ said: on jedino ako je uspeo od zvalavog da iskamci neki nastavak studiranja u inostranstvu, ne znam sa kim ce ovde otici na kafu, sesti u klupu ili naci devojku (ovo poslednje je SF). Ima li neki slučaj da je nekom radikalu bio problem da ode na kafu, sjedne na klupu ili nađe djevojku? 2 2
mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Samo da kazem ovim mladim ljudima, AV je bio ћаци nase generacije(prasac je malo mladji od mene). Isao je sa Seseljem i onim grobarom po ratistima u Bosni i nadgledao ratiste. Gle cuda izabrali smo ga i pored svega. Samo pametno, ne pravite iste greske koje smo mi matori napravili. Vecina preko 50 je pokvarena banda. ⛽ ⛽ Edited 6 hours ago by mrd 7
implant Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 53 minutes ago, mrd said: Vecina preko 50 je pokvarena banda. Kako to misliš, Bajo moj? 3 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 59 minutes ago, mrd said: Samo da kazem ovim mladim ljudima, AV je bio ћаци nase generacije(prasac je malo mladji od mene). Tačno pravi novog sebe, ako me razumete, pošto od potomaka nema vajde. Samo je novi ćaci totalno mutav, nijedan PR tu ne može da pomogne. 1 hour ago, Čvarkov said: Isto, i da ne radi ovo što radi, gadan je i iritira glasom i pojavom. Kad krene daaaala nam je jedna baaaaka ovu jaaaaknu Evo neka mi ne zameri ako ima nekog iz Doboja ovde, inače ne reagujem na te stvari... Mada znam par ljudi iz tog kraja, bukv niko ne priča ovako. Edited 5 hours ago by DameTime
mrd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, implant said: Kako to misliš, Bajo moj? nemoj sada da trolujjemo. Jasan sam, cini mi se. Mi matori smo vec pokvareni, svi sa nekim svojim strahovima i kompleksima. Mladi su uglavnom posteni. Cuj, posteni. AV je uvek bio kvaran, ali to je anomalija. Mladi se jos nisu iskvarili i vise je dobrih ljudi nego losih (generalno). Mladi imaju cojonas da menjaju svet, mi matori smo malo matori. 🙂 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moram za trenutak da se ponovo vratim na ovo: Monumentalni projekat, decenije, pa možda i jače. Da zauvek ostane zabeleženo kakav talas promena i slobode su ovi mladi ljudi pokrenuli. Veoma me podseća na jedan uradak: Samo je, naravno, malko realističniji. Ali to je taj specifičan trenutak u vremenu i kada pustiš pesmu/video, neminovno ti probudi miks emocija - setu, ljubav, radost (i tugu), nadu, veru... I natera suze na oči. 2 7
implant Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 11 minutes ago, mrd said: nemoj sada da trolujjemo. Jasan sam, cini mi se. Mi matori smo vec pokvareni, svi sa nekim svojim strahovima i kompleksima. Mladi su uglavnom posteni. Cuj, posteni. AV je uvek bio kvaran, ali to je anomalija. Mladi se jos nisu iskvarili i vise je dobrih ljudi nego losih (generalno). Mladi imaju cojonas da menjaju svet, mi matori smo malo matori. 🙂 Ma zezam se, bre, jasno mi je šta si hteo da kažeš. Edited 5 hours ago by implant 1 1
mrd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, implant said: Ma zezam se, bre, jasno mi je šta si hteo da kažeš. Sad cu ja ko @zoran59, da malo pisem. Secam se plisane revolucije i moj matori, tada je bio mojih godina sada, a stari buntovnik, prosao terazijama i ljudi dele cigarete, bombone, sta ti ja znam sta. On sve to video i kuci mi kaze:"Sine, ako iko moze nesto da popravi u ovom svinjcu od zemlje to ste vi. Posteni ste, niko nije uzeo 2 cigarete, ili bilo sta sto bi kasnije korisito. Samo su mladi ljudi za sebe uzimali." A vidi sad ja dospeo u slicnu situaciju i zato sa punim pravom kazem ne dajte bandi da preuzme. Svidja mi se da nema eksponiranih vodja, vec je sve tiha voda breg drobi. Samo pametno. Ja sam od svog svog revolucionarizma, pobegao napolje da bih se bavio svojom strukom. Nije mi zao, ali sam ubedjen da sam to mogao i u Srbiji da krimiosi nisu preuzeli pikslu. ⛽ 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I ja sam tu negde, ni tamo ni vamo, može se reći mator momčić. Ipak, ovi mladi mora da znaju da se bez staroga vola ne ore.
mrd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Volter said: I ja sam tu negde, ni tamo ni vamo, može se reći mator momčić. Ipak, ovi mladi mora da znaju da se bez staroga vola ne ore. Treba da uce iz naseg iskustva, ali ne naseg mukanja. 🙂 1
Recommended Posts