Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://nova.rs/vesti/drustvo/studenti-u-blokadi-se-zvanicno-obratili-gradjanima-srbije-u-subotu-nije-finalni-skup/ „U susret velikom studentskom protestu, poručujemo da 15. marta zajedno ispisujemo istoriju – cela Srbija izlazi na ulice Beograda da pokaže da ne pristaje na nepravdu. Znajući to, neka niko ne pomisli da je to kraj, Srbija se probudila i nećemo dozvoliti da ponovo zaspi“, navodi se u saopštenju. 17
Sen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad čujem huljiste da pričaju o "rušenju države" - efekat ko da sam uzeo Dulcolax (4 tablete). 1 1
Pletilja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago izem ti krstenicu: gledam red voznje vozom (nema autobusa, bankrotiralo) i racunam koliko mogu da izdrzim na nogama, maksimalno 5 sati + 3 h tamo i nazad. Stroga konspiracija obavezna, niko ne sme da zna sta planiram jer ce preventivno da me vezu. Ako bude stani/pani situacija, samo cu da im se pojavim na vratima, mogu da biram, Vracar, NBG, Mirijevo i ono nesto bogu iza nogu gde ce u subotu da im sade neke vocke pa nece da mogu na protest....znam da ce da popadaju u nesvest al sta da im radim, dopala im ja.... 10 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Ima nešto bolesno perverzno u tome, podsetilo me na Human Zoo i Belgiju sa sredine 20 veka. Ima neke sličnosti u toj izopačenosti, samo skoro 70 godina kasnije i iz drugačijih motiva. Da, skroz, baš je poznanica povukla tu paralelu: Quote Pedesetih godina XX veka Belgija je organizovala tzv. human zoo sa nebelim stanovništvom iz svojih kolonija na svojoj EXPO izložbi, a Jugoslavija nudila stipendije studentima iz tih istih zemalja i podržavala borbu protiv kolonizatora. Beograd 2025. organizuje svoj EXPO, organizuje human zoo u centru grada i oduzima obrazovanje svom narodu. Kida ova sloboda. 42 minutes ago, woolgatherer said: kad te keva bude pitala sta radis kazi joj molim te da gledas kako se pali traktor bez kljuca i prenesi ovde njenu reakciju Ne spominji, pre neko veče smo se (opet) popičkarale zbog protesta. Kaže ona "kad će više da prestanu ove šetnje, dokle to ide, dojadili i Bogu i narodu". Reko' a šta tebi smeta, sediš na selu, ne ideš nigde, ne radiš, gledaš rts (hehe), zašto tebi tačno smetaju blokade? Nema stajanja dokle god je ovo zlo na vlasti i usisava u svoju crnu rupu sve što iole vredi. Država nam je razrušena, raskomadana, opljačkana i svedena na najniži mogući nivo - pošto si gledala kako se to dešava, sad ćeš da gledaš i blokade. 27 minutes ago, nemanjaol said: Sve više razmišljam da je svo ovo plašenje sukobima u subotu zapravo Vučićev dupli blef. Studenti, a i mi sa njima, svakako ne planiraju nasilje. Verujem da u tim nacrtima planova za subotu i nema zgrade predsedništva. To ga ne sprečava da pravi obruč oko sebe, dovlači betonske blokove, palete, ćacije i jso isprdke da ga "štite". Diže tenzije i nažalost njegovo ponašanje sve više eskalira, u svakom smislu, te ne verujem da će biti (potpuno) mirno. Stoga da se mi ipak zaštitimo koliko možemo i budemo pripremljeni. 7
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kažu ovi iz 63.padobranske da su oni već mrtvi i otpisani. Dakle imamo i Vojsku mrtvih koja je dosla da okaje svoje grehe iz prošlosti. Tolkin bio Simpsonovi pre Simpsonovih. 4 1
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Za ljubotelje astrologije Ima li astrologa ovde da nam potvrdi? Ne verujem ali zelim 😂 2
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Sen said: Što se tiče traktora, smradovi verovatno misle da blokiraju Beograd i predstave to lažnom pričom kako je narod to uradio svojim traktorima jer "brani džravu"... Mada, sad kada su uveliko provaljeni - možda će pokušati da to izvedu malo drugačijie. Ja mislim da oni nemaju pojma šta da očekuju, jer i mi ne znamo šta baš tačno očekujemo, sem masovnosti. Ovaj je lupeto na televiziji kako zna, a za par sati studenti blokirali televizije. Eto koliko zna. Vidim da pravi veterani žele da se uključe sa studentima, da bi blokirali uljeze-provokatore.
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad se već igramo nagađanja koje su ideje mafije na vlasti, evo da bacim i ja hot tejk: da se proizvedu incidenti ograničenog obima koji ih neće ugroziti, kako bi mogli da kažu da je eto pokušan državni udar, ali da su oni izdržali i čak bili maksimalno tolerantni i uzdržani. Što bi bilo jedno igranje sa šibicama i kantom benzina. A zapravo mislim da ni oni ne znaju šta treba da rade i da lutaju sa nagađanjima više nego mi ovde. 6
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vucic jedino sto radi sad je da mobilise "lojaliste" i klasicno zastrasivanje kad ovo propadne kao sto uvek propadne zapamticemo ti ovo, ali mislim da to vise ni na njegovim ne radi, pola vlade je sklonilo vec decu u inostranstvo, Sapic je bio u Srbiji mozda 5 dana u poslednjih dva meseca, ovi sto su satro uhapseni su dobili masne apanaze za to, ali vise ni tu nema koga da nadje, ovo u pionirskom parku mu je bas dno kace, nema vise sta da uradi. Nisam verovao da ce piramida da mu se urusi sama od sebe, ali to uzivo gledamo upravo, samo da budemo pametni. 1
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Kad se već igramo nagađanja koje su ideje mafije na vlasti, evo da bacim i ja hot tejk: da se proizvedu incidenti ograničenog obima koji ih neće ugroziti, kako bi mogli da kažu da je eto pokušan državni udar, ali da su oni izdržali i čak bili maksimalno tolerantni i uzdržani. Što bi bilo jedno igranje sa šibicama i kantom benzina. A zapravo mislim da ni oni ne znaju šta treba da rade i da lutaju sa nagađanjima više nego mi ovde. Ja mislim da ne znaju od početka protesta šta da rade. Prosto, nisu se nikada sreli sa ovako nečim. Zato od početka protesta(i od početka svoje vladavine) pokušavaju da dovedu igru na teren na kojem su dobri i gde znaju svaku neravninu a još ga i zalivaju vodom i imaju svoje navijače na tribinama. A to je strani neprijatelj, izdajnici Srbije, Djilassolak 619 meleona, Kosovo, Republika Srpska, žuti ološ..... 3 minutes ago, McLeod said: Vucic jedino sto radi sad je da mobilise "lojaliste" i klasicno zastrasivanje kad ovo propadne kao sto uvek propadne zapamticemo ti ovo, ali mislim da to vise ni na njegovim ne radi, pola vlade je sklonilo vec decu u inostranstvo, Sapic je bio u Srbiji mozda 5 dana u poslednjih dva meseca, ovi sto su satro uhapseni su dobili masne apanaze za to, ali vise ni tu nema koga da nadje, ovo u pionirskom parku mu je bas dno kace, nema vise sta da uradi. Nisam verovao da ce piramida da mu se urusi sama od sebe, ali to uzivo gledamo upravo, samo da budemo pametni. Grešiš, nije sama od sebe. Deca već četiri meseca izvlače ciglu po ciglu. 9
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Nisam verovao da ce piramida da mu se urusi sama od sebe, ali to uzivo gledamo upravo, samo da budemo pametni. Ma ovaj sns sistem je kao staro jaje čuvarkuća nedelju dana pre Uskrsa. Ima ta farbana, naizged čvrsta ljuska spolja, znaš da ćeš kad je jednom razbiješ ispod nje naći samo trulež, ali baš da je toliko trulo i gadno nisi očekivao. 7
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) psihopata je uspeo da kod svojih pristalica izazove strah pa se evo danima vrte telfoni i šalju poruke sa raznih prijatelsjko rodbinskih strana "nemoj ići nigde u subotu, rekao av biće sukoba" e ako je on rekao to znači samo još jedna od milion laži koje je izgovorio od kad se dočepao vlasti,nije da mu nisu prolazile čak i kod ideoloških neprijatelja jedno vrmee ali zadnjih par godina je svaka njegova izjava laž, smišljena kako da produži svoju vlast i svoj lopovluk naravno uz nekad tajnu a bogami i sve više javnu podršku međunarodnih moćnika. Ali sve mu je to džane, pokrenuta je njegova smena, što je više odlaže jače će udariti o zatvorski zid, ako proba nešto na silu obiće mu se o glavu brže nego što bilo ko očekuje. Zato svi na ulice u subotu, ko ne može u BG, neka šeta u KG, Vršcu, NS, Nišu, Kraljevu, Čupriji, Valjevu, Somboru Edited 4 hours ago by Perkos2 6
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jesu ćaci naucili himnu?🤣 Umiranje 😂 9
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Clash said: Ja mislim da ne znaju od početka protesta šta da rade. Prosto, nisu se nikada sreli sa ovako nečim. Zato od početka protesta(i od početka svoje vladavine) pokušavaju da dovedu igru na teren na kojem su dobri i gde znaju svaku neravninu a još ga i zalivaju vodom i imaju svoje navijače na tribinama. A to je strani neprijatelj, izdajnici Srbije, Djilassolak 619 meleona, Kosovo, Republika Srpska, žuti ološ..... Grešiš, nije sama od sebe. Deca već četiri meseca izvlače ciglu po ciglu. Valjda je bio na Informeru iza ponoći, nemam taj kanal, ali sam videla na tviteru i ladno ih je nazvao balavurdija 😊 Mislila sam da je neko kačio. 1
implant Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, McLeod said: Vucic jedino sto radi sad je da mobilise "lojaliste" i klasicno zastrasivanje kad ovo propadne kao sto uvek propadne zapamticemo ti ovo, ali mislim da to vise ni na njegovim ne radi, pola vlade je sklonilo vec decu u inostranstvo, Sapic je bio u Srbiji mozda 5 dana u poslednjih dva meseca, ovi sto su satro uhapseni su dobili masne apanaze za to, ali vise ni tu nema koga da nadje, ovo u pionirskom parku mu je bas dno kace, nema vise sta da uradi. Nisam verovao da ce piramida da mu se urusi sama od sebe, ali to uzivo gledamo upravo, samo da budemo pametni. Brnabićka je upadljivo odsutna već par dana, barem je ja ne viđam i ne čujem.
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nekako mi je guilty pleasure kad vidim ove vidjenije naučnice, profesore, sportiste kako se smeskaju i slikaju kako ispijaju sokiće sa baticama iz Vandal boysa, DS i United force. Jebiga posao je takav, ni ja ga ne volim... 1
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Što se tiče ovih okupatorskih traktora, zar nema nekih dobrih ljudi da noću upadnu u Zmaj da zapale to? 1 1
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, implant said: Brnabićka je upadljivo odsutna već par dana, barem je ja ne viđam i ne čujem. U poseti Švedskom parlamentu
implant Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Clash said: U poseti Švedskom parlamentu E jbg 2
Recommended Posts