Perkos2 Posted Friday at 10:19 PM Posted Friday at 10:19 PM 40 minutes ago, McLeod said: To i ja pricam. Izaci na izbore, braniti kutije i onda ih oterati ako ne priznaju rezultate. Bez sređivanja biračkog spiska ne sme biti izbora 4 1
crepiillupo Posted Friday at 10:45 PM Posted Friday at 10:45 PM (edited) Ono sto nepomenika zabrinjava je da, cak i ukoliko dobije izbore uz savim malo kradje, povika na to da je sve pokrao ce toliko razbesneti narod da mu nece biti spasa. Edited Friday at 10:45 PM by crepiillupo 2
DameTime Posted Friday at 10:47 PM Posted Friday at 10:47 PM Nisam stigla da ispratim dešavanja danas... Ako može update šta je sutra na meniju od aktivnosti, gde treba da dođem i kad?
Plavi Dres Posted Friday at 11:26 PM Posted Friday at 11:26 PM Ukratko sutra su na meniju tri glavna dešavanja - 13h Žene u prvim redovima (Studentski trg), 15h Osmomartovski marš (Trg republike) i 18h Rame uz rame studenti i radnici (Trg republike). Poslednje dešavanje je rekao bih glavno- okuplajne za njega je na više tačaka u gradu. Shodno tome ima i više trasa. Moram link sa instagrama: https://www.instagram.com/p/DG080ZJowrF/?img_index=3 2 1
McLeod Posted Friday at 11:32 PM Posted Friday at 11:32 PM 1 hour ago, Drug Crni said: Ovaj..ne krade se na kutijama. Mislio sam da je to do sada jasno. Brate, potejto, potato. Nebitno, znam da krade na zapisnicima. Potpuno je nebitno jer ne postoji sistem kontrole
crepiillupo Posted Saturday at 01:16 AM Posted Saturday at 01:16 AM Milosevic je dva puta stradao kada je pokrao izbore (1996, 2000). I ovaj ce. Dakle, sada kada je stvorena atmosfera da ne moze olako pokrasti izbore...idemo na izbore, pa da mu sto pre vidimo ledja.
Cavani Posted Saturday at 09:10 AM Posted Saturday at 09:10 AM Izbori su problem jer niko nije toliko usavrsio kombinaciju pritisaka i ucene, kupovine glasova, uvoza glasaca i kradje. Imali su 30 godina da usavrsavaju sistem, da gube i pokusavaju dok nisu sve namestili. Recimo, njima ja da vladaju bilo dovoljno 1.8m-2.0 miliona glasova, taj inzenjering moze da izgleda ovako: 1. -300k ucenjenih da glasaju i slikaju LK, 2. -300k kupljenih na ovaj ili onaj nacin, 3. -300k uvezenih i pokradenih, 4. -milion zombiranih glasaca iz uverenja. Uz godinama unistavanu i diskreditovanu opoziciju i par ubacenih stranaka desnica i ravnozemljasa sasvim dovoljno. Ne treba zaboraviti da imaju i 700k+ clanova. Ono sto moze da se uradi je da se poluge vlasti nekako otrgnu ili iskontrolisu, dovoljno je da padne samo jednom pa da se ceo taj interesno-dilovski sistem raspadne. Zato se toliko i plase prelazne vlade, to bi im bio kraj. 4
berti Posted Saturday at 09:58 AM Posted Saturday at 09:58 AM Mrcina ce za izbore ponovo napraviti silne fantomske liste i takvi ce dobiti mesta kontrolora. Veliki gradovi i mogu da se iskontrolisu, male sredine nikako. Jug Srbije... pa u selima ljudi maltene i ne smeju da izađu na izbore, njihovi glasovi su vec dodeljeni. 1
McLeod Posted Saturday at 10:05 AM Posted Saturday at 10:05 AM Bitno je samo da svi budu spremni da brane izbornu volju i da budu organizovani. Onda je scenario isti kao za 5. oktobar, ko je koliko glasova dobio je nebitno. Mi ni danas nemamo tacne podatke za te izbore, znamo samo da je Kostunica pobedio. 3
srlepajce Posted Saturday at 10:13 AM Posted Saturday at 10:13 AM Energija ljudi je sad sasvim nesto drugo. On i da pokrade izbore, digla bi se kuka i motika. Nema sile da bi mu mirno prosla kradja, dovlacenje glasaca iz RS. Osnovno je da i ukoliko bude izbora da se radi na kontrolorima u svakom mestu, selu. Pre toga da se ista ta sela obidju.
djura.net Posted Saturday at 10:19 AM Posted Saturday at 10:19 AM Ne moze izbori sa ovakvim medijima. Pink, b92, Happy i Prva imaju nacionalne frekvencije koje moraju da se stave u okvire zakona. RRA je kljuc, tamo mora da dodje do promene i da se postuje zakon. CRTA da radi na glasackom spisku. Studenti da skupljaju kontrolore za izborna mesta. 1
Clash Posted Saturday at 10:28 AM Posted Saturday at 10:28 AM Dobrodoslica Hulji u Kovacici. Ej sokole, u ex Yu nema mirnijih i tolerantnijih ljudi nego sto su u Kovacici i njih si uspeo da iznerviras. To si uspeo prvi u istoriji, to mozes da dodas u svoj folder “Prvi put od kako postoje pisani tragovi u Srbalja”. 4
djura.net Posted Saturday at 10:28 AM Posted Saturday at 10:28 AM 6 minutes ago, srlepajce said: On i da pokrade izbore, digla bi se kuka i motika. Nema sile da bi mu mirno prosla kradja, dovlacenje glasaca iz RS. Nema nista od te kuke &motike. Zandarmerija ispolomi pedesetak najhrabrijih za jedno vece i uhapsi 200tinak. Sutra nova tura, prekosutra jos jedna. Dok dlanom o dlan, hiljadu onih iz prvih redova vise nema na protestu, niti jednog lidera opozicije ili politickog predstavnika. A sa medija poruke da se brani drzava od nasilja i nasilnih demonstracija. I opet studenti mogu da protestuju mesecima. Gruzijski scenario. Ranije primenjen u Belorusiji. Nemojte da ste naivni. Kuka&motika scenario ne postoji, ova 'ekipa' na vlasti prosto zeli da im se tako uleti u zamku. Mora pametnije, mora evolucija. 2
srlepajce Posted Saturday at 10:32 AM Posted Saturday at 10:32 AM (edited) 10 minutes ago, djura.net said: Nema nista od te kuke &motike. Zandarmerija ispolomi pedesetak najhrabrijih za jedno vece i uhapsi 200tinak. Sutra nova tura, prekosutra jos jedna. Dok dlanom o dlan, hiljadu onih iz prvih redova vise nema na protestu, niti jednog lidera opozicije ili politickog predstavnika. A sa medija poruke da se brani drzava od nasilja i nasilnih demonstracija. I opet studenti mogu da protestuju mesecima. Gruzijski scenario. Ranije primenjen u Belorusiji. Nemojte da ste naivni. Kuka&motika scenario ne postoji, ova 'ekipa' na vlasti prosto zeli da im se tako uleti u zamku. Mora pametnije, mora evolucija. Koja zandarmerija kada izadje pola miliona ljudi? Pa on je u Milocaj dovlacio policiju sa juga jer niko iz Kv-a nije hteo Edited Saturday at 10:39 AM by srlepajce 1
Clash Posted Saturday at 10:36 AM Posted Saturday at 10:36 AM 1 minute ago, djura.net said: Nema nista od te kuke &motike. Zandarmerija ispolomi pedesetak najhrabrijih za jedno vece i uhapsi 200tinak. Sutra nova tura, prekosutra jos jedna. Dok dlanom o dlan, hiljadu onih iz prvih redova vise nema na protestu, niti jednog lidera opozicije ili politickog predstavnika. A sa medija poruke da se brani drzava od nasilja i nasilnih demonstracija. I opet studenti mogu da protestuju mesecima. Gruzijski scenario. Ranije primenjen u Belorusiji. Nemojte da ste naivni. Kuka&motika scenario ne postoji, ova 'ekipa' na vlasti prosto zeli da im se tako uleti u zamku. Mora pametnije, mora evolucija. Evolucija je sto je Selakovic dobio po picci. Ako je dobio zbog kurcenja i “ znas ti ko sam ja” stava zbog parkinga odlicno. Da svi znas ti ko sam ja SNS kurtoni razmisle dobro. Ako je dobio samo zato sto je vrhuska SNS govana opet dobro.Nastavlja se niz sa gradonacelnikom Kraljeva i ostalim lokalnim kabadahijama Da svi lokalni serifi razmisle dobro kako se ponasaju i sta govore i da li mogu da budu serifi ako ne smeju da prodju ulicom bez obezbedjenja. Radikalno i nedemokratski? Mozda. Ali ne zivimo u Diznilendu nego smo u rangu sa Belorusijom i na korak od Severne Koreje. Dakle strah je pobedjen, veliki evolucijski pomak. 2
djura.net Posted Saturday at 10:46 AM Posted Saturday at 10:46 AM 8 minutes ago, srlepajce said: Koja zandarmerija kada izadje pola miliona ljudi? Gruzijski scenario. Tamo je 80% ljudi za EU. Ali silom i represijom su zauzdani da nemaju vise nikakve sanse. Zatvori puni, glave polupane, opozicija pohapsena ili se skriva. Opet vam kazem, nemojte da ste naivni, oni jedva cekaju da se neko zaleti u zandarmeriju.
sasha arsenal Posted Saturday at 10:49 AM Posted Saturday at 10:49 AM 41 minutes ago, McLeod said: Bitno je samo da svi budu spremni da brane izbornu volju i da budu organizovani. Onda je scenario isti kao za 5. oktobar, ko je koliko glasova dobio je nebitno. Mi ni danas nemamo tacne podatke za te izbore, znamo samo da je Kostunica pobedio. Samo da ne bude scenario kao na prethodnim izborima gde SNS proglašava pobedu sat nakon zatvaranja biračkih mesta a opozicija kaže vidimo se sutra dok prebrojimo glasove.Te "male" stvari mogu da prelome kada je u pitanju odlučnost građana da izađu na ulicu. 2
srlepajce Posted Saturday at 10:50 AM Posted Saturday at 10:50 AM 3 minutes ago, djura.net said: Gruzijski scenario. Tamo je 80% ljudi za EU. Ali silom i represijom su zauzdani da nemaju vise nikakve sanse. Zatvori puni, glave polupane, opozicija pohapsena ili se skriva. Opet vam kazem, nemojte da ste naivni, oni jedva cekaju da se neko zaleti u zandarmeriju. On to prizeljkuje, sukob sa policijom, ali to bi mu bio najgori kraj A i batina ima dva kraja 1
Clash Posted Saturday at 10:55 AM Posted Saturday at 10:55 AM (edited) Atmosfera linca i nasilja nam je donela par titula u ABA ligi, pa ono…. Nasilje nije opcija? Sto nije, istorijski uvek relevantna i efikasna opcija, toliko puta primenjena u praksi. Mislim serem i ja, posto je za dolazak na vlast nasiljem potrebna bolja i jaca organizacija nego za pobedu na izborima a mi ne mozemo ni dovoljno kontrolora da nahvatamo. Medjutim, a to sam napisao i na pocetku protesta, svaka izbijena cigla iz piramide zla ljulja konstrukciju i dovodi do njenog rusenja. Edited Saturday at 10:58 AM by Clash
djura.net Posted Saturday at 11:00 AM Posted Saturday at 11:00 AM 4 minutes ago, Clash said: Nasilje nije opcija? Sto nije, istorijski uvek relevantna i efikasna opcija, toliko puta primenjena u praksi. Poslednji put uspesno u Rumuniji pre 40 godina.
Clash Posted Saturday at 11:04 AM Posted Saturday at 11:04 AM 2 minutes ago, djura.net said: Poslednji put uspesno u Rumuniji pre 40 godina. Da u Evropi, a posto mi vise bacamo na treci svet mozda bi se moglo i probati
djura.net Posted Saturday at 11:09 AM Posted Saturday at 11:09 AM Just now, Clash said: Da u Evropi, a posto mi vise bacamo na treci svet mozda bi se moglo i probati Ne prolazi to vise ni u Venecueli, metodi obracuna sa nasilnim demonstracijama su dovedeni do savrsenstva. Cista nauka, tehnika i inzinjering uz savrsena sredstva. 19 minutes ago, srlepajce said: A i batina ima dva kraja Bas zato sto batina ima dva kraja, kazem ti da se ne poseze za njom.
Clash Posted Saturday at 11:14 AM Posted Saturday at 11:14 AM Jebiga, ne mozes dobiti Real ako ne udjes naostren i nalozen i ako te uvuku u svoj ritam. A desilo se da se moze pobediti
Drug Crni Posted Saturday at 11:31 AM Posted Saturday at 11:31 AM Evo,Hohštapler upravo najavio da je "sledeće subote kraj"
Recommended Posts