Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, woolgatherer said:

djura ce ti oprostiti sto te tukao izvinjenje

sto se studenata tice mislim da ima i do toga da se namenski dodatno trude i malo preko svog stvarnog vaspitanja kako bi rezimu oduzeli sto je moguce vise argumenata za pljuvanje
npr ciscenje ulica posle protesta, to mi je i dalje toliko nerealno, to se verovatno ni u japanu ne desava

znam da zvucim cinicno, ali nisam majkemi, dusa mi bukvalno prozivljava renesansu od kad je ovo krenulo, samo pokusavam sebi da izracionalizujem neke naizgled potpuno neshvatljive stvari

To što studenti održavaju prostor na kome demonstriraju je samo dokaz da starci, Vučić, Đilas, Dačić i ostala banda te generacije nemaju šta da traže u vođenju države. Taj red koji zrači iz demonstracije mladih direktno pokazuje koliko je Srbiji potrebno veliko spremanje i čistoća.

Neka izdrže da se ne posvađaju i pokupe stanove i državne beneficije koje su vođe prethodnih protesta pokupili i sve će biti u redu.

Posted

Problem je u tome sto svaki spontani proces mora da predje u fazu politicke borbe, da bi imao bilo kakve sanse za uspeh, u protivnom dolazi do neminovnog zamora i gasenja istog. Prosto me je strah sta ce se desiti ako se umesaju i oni koji se nazivaju opozicija, a to ce u jednom trenutku morati da se desi.

• Like 1
Posted
58 minutes ago, srlepajce said:

Poenta je da je sinoc najnormalnije prenet govor iz Bora i da su ga potpisale Nikolina Rakić i Mirjana Brajković

Ova prva je vodila njegove kampanje

Rts bi trebao da osudi i da se ogradi od njih a to naravno nece se desiti

Kad?

Ona je neka nepo baby verovatno i ne svidja mi se, ali zvanicno je radila od staza kao studentkinja jos do danas samo na RTSu.

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Ona je neka nepo baby verovatno i ne svidja mi se, ali zvanicno je radila od staza kao studentkinja jos do danas samo na RTSu.

Bold 1: Nije, znam iz prve ruke. 

Bold 2: Ovo je tačna informacija. Nikolina je super, mnogo je vredna i bila je odlična studentkinja. Volela bih i da je malo samosvesnija oko ovih stvari.

Posted
54 minutes ago, McLeod said:

Kad?

odjednom se obratio direktno voditeljskom paru RTS-a, Nikolini Rakić i Marku Ivasu.

- Ako vas dvoje nemate prvi stan, takođe da to iskoristite jer koliko god da plaćate plaćate mnogo više zakupninu nego što biste za svoj stan, za sopstveni stan, kuću, apartman, dakle kako god želite. To je jedna velika dobra ideja, to su stvari koje smo uradili - nastavio je monolog Vučić.

Prvo joj "obecao" stan a zatim mu vodila skup u S.Mitrovici

Posted

To je mnogo drugacije od radila mu kampanje. Vodila je i Kosjerina nesto za expo. Spikeri se obicno dovode iz medija. 

Ja bih naravno odbio, ali ovo nije nista specijalno.

Posted

Sad pišem teoriju zavere na kvadrat, nimalo me ne bi čudilo da pusti svoje kerove 15. marta da lupaju grad i kradu sve što dohvate ("Kosovo za patike" fazon), napravi na ulicama haos i užas i da onda uvede vanredno stanje, zabranu svih skupova i klasičnu Lukašenko diktaturu uz hapšenje svih koji su mu se imalo zamerili.

Posted

Utisak I: logistika studenata je na nivou strategije srpskih generala u bitkama tokom I Sv.rata, Vojvoda Misic se analizira i na West Point akademiji. Dakle, znamo kako koristiti resurse i zivu silu.

Utisak II: nismo stoka, umemo da se lepo ponasamo, prilicno smo druzeljubivi, miroljubivi, empaticni, fin neki svet, umemo da pocistimo za sobom.

Zakljucak: doslo je vreme da ih pocistimo jednom za sva vremena. 

• Like 3
  • Love 1