Jump to content

Studentski i građanski protesti i blokade 24/25

Henry Chinaski

Recommended Posts

Inace jedna profesorka na filozofskom u NS jutros odrzala fantastican govor. Nisam uhvatio ime samo, ali rekla je da studenti od politike ne treba da beze kao da je to ruzna rec, vec treba i to da vratimo od onih koji su je zaprljali i oduzeli od naroda.

• Like 4

Vlasnik Inasjder TV je "Insajder Produckija". Vlasnici Insajder Produkcije su Brankica 80% i neki Miodrag Čvorović 20% koji je i direktor. E sad ona sigurno nije imala novca da pokrene jednu televizija tako da je negde dobila sredstva. Neki twiteraši su pisali da je dobila novac od nekog fonda ali je to dosta šturo i nije jasno po kojoj osnovi je dobila taj novac.

5 hours ago, Klotzen said:

Vlasnik Inasjder TV je "Insajder Produckija". Vlasnici Insajder Produkcije su Brankica 80% i neki Miodrag Čvorović 20% koji je i direktor. E sad ona sigurno nije imala novca da pokrene jednu televizija tako da je negde dobila sredstva. Neki twiteraši su pisali da je dobila novac od nekog fonda ali je to dosta šturo i nije jasno po kojoj osnovi je dobila taj novac.

Po gradu se priča da je Beba Popović vlasnik insajdera, ne znam šta bih rekao o validnosti te informacije.

• Thanks 1

7 hours ago, robespierre said:

Po gradu se priča da je Beba Popović vlasnik insajdera, ne znam šta bih rekao o validnosti te informacije.

Ko god da je vlasnik, mene zanima kako se Insajder uzdržava, kako se isplaćuju plate i honorari, ne videh nikakve reklame, kao da neko ima interes da pokriva sve troškove jefne produkcije a da finansijski ništa ne dobije.