Jump to content

Recommended Posts

Posted

"

MFUBlokadi: Da se zapamte neka imena

Vladan Živaljević, prodekan za nastavu i predsednik izborne komisije Filip Mitrović, član izborne komisije Aleksandar Đurić, član izborne komisije

Aleksandar Obućina, student prodekan

Aleksa Radulović, predsednik studentskog parlamenta

Radica Knežević, predsednica organizacije Medicinski krug

Matija Egerić, student, veliki prijatelj Miloša Pavlovića, kog su kornjače sprovele

Vladimir Trajković, v.d. dekana

Bojan Bokac Borovčanin, glavni operativac Zlatibora Lončara.

Ovo je Bojan Bokac Borovčanin, čovek koji je u ime Zlatibora Lončara predvodio i koordinisao akciju upada u dekanat zajedno sa policijom. Borovčanin je član udruženja Nacionalna inteligencija i redovni gost na TV Informer, ali i blizak prijatelj članova studentskog parlamenta

"

• WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Izgleda da su odličili da preuzmu sve fakultete makar i na silu i da izbace studente napolje. Ovi ljudi iz policije treba dobro da paze šta rade jer ovo je na granici krivičnog dela. Možda bi ih sudije sada zaštitile na suđenju ali sutra kada hulja padne možda će ovo sudije da tretiraju i kao krivično delo.

• Like 3
Posted (edited)

Džaba im sve, studenti su izgurali pravdu i pobedili:

Inače, članove izborne komisije i njihova dva studenta, kao i ostale ćacijevce, policija izvela i bezbedno sprovela nakon izbora.

Edited by Volter
  • Like 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Nije ovo nista posebno, Medicinski fakultet u Bgd im je jako uporiste, imaju i cacije profesore i u studentskoj organizaciji, tako da je ovo bilo ocekivano. Doduse po onome sto cujem nije ni nasa strana bila mutava pre ove intervencije (i ako, podrzavam).

Posted

Tek sam malopre video sta se desavalo, malo sam odmarao od telefona juce, a jutros me odmah uhvatio posao u masinu.

Ono teranje kroz razbijen na kraju prozor je bilo ‘chef’s kiss’. Bravo lekari!

Ali iskren da budem iznenadjuje me da na bilo kom fakultetu nije bas bas ubedljiva pobeda studenata u blokadi. Mislio sam da je u toj populaciji odnos 80:20 ali ajde ne mracim previse.

Mada takav retardiran pokusaj kradje se ne vidja cesto. Videcemo da li ce pokusati jos nesto ili ce proceniti da im u ovom trenutku ne treba neka eskalacija

Posted

Zasto te ovo cudi? Mene cudi da na medicinskom fakultetu u Bgd uopste pobedjuje prava strana. Broj SNS nepo beba tamo je nenormalan, plus imas i one u direktnoj vezi sa Loncarom, odatle je potekao i prvi caci Pavlovic.

• Like 1
Posted

Ono što je važno i koliko sam ispratio na svim ostalim fakultetima gde su održani izbori, pobedili su studenti u blokadi. Uskoro i DUNP ima izbore.

Posted

Dok sam ja bio student ta glasanja za parlament su bila toliko neregularna da nije imalo poente uopšte ići da se glasa nešto. Sumnjam da se nešto zaista promenilo.