HAMMER Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago ili da ne izmisljamo toplu vodu i stanemo iza brnabe pa da onda ona njima pije krv 4 godine kao sto pije nama?
Darth Bane Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Smrtokapa said: To što je Mađar pobedio na izborima u Mađarskoj ne znači da treba da okrenemo ćurak naopako i tražimo lika koji ima veze sa sns kako bi pobedio sns. tacno tako. Mi trebamo pronaci nas put, srpski put ...
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meanwhile, još jedan kandidat za jahanje u danu posle: Milan Stamatović za Nova.rs: U Sevojnu formiramo vlast sa SNS Quote Nakon proglašenja konačnih rezultata izbora u Sevojnu, lista "Zdrava Srbija - zdravo da pobedi", koju predvodi Milan Stamatović, sa svojim jednim odborničkim mestom odlučivaće ko će formirati vlast - studentska lista ili SNS. Pitali smo Milana Stamatovića da li je konačno doneo odluku. ... "Formiraćemo vlast sa SNS, kao i do sada. Nastavićemo saradnju". Podsetimo, pre objavljivanja konačnih rezultata, nosilac liste "Ujedinjeni-Sevojno" dr Dušan Matić izjavio je danas da bi vlast u Sevojnu trebalo da formiraju sa Zdravom Srbijom, jer je predsednik lokalnog odbora te stranke pre izbora obećao da neće ulaziti u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom (SNS). "Predsednik Opštinskog odbora Zdrave Srbije u Sevojnu Avram Ilić je pre izbora rekao da oni ne predstavljaju strukturu vlasti i da neće praviti koaliciju sa SNS-om. Očekujemo da će Ilić održati reč i da ćemo zajedno formirati vlast u Sevojnu", rekao je Matić. ... 1
Drug Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Očekivano ^ U sadašnjim okolnostima je verovatno i "bolje" da je prišao SnS nego SL u Sevojnu. Nek' smrde zajedno dok ih ne ometlamo sve na gomili 6
Milutinov Tata Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da se bar ljudi u tom delu Srbije "osveste" da Stamatovic i Zdrava Srbija nisu opozicija. 6
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da ni Stamatović nije od početka srećan što je prišao esenesu i da bi radije bio opozicija ali da ga verovatno nečim drže u šaci, tj. imaju podatke o muljanju pa mora. Dobro je da je tako. 2
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ne znam samo sta je tu novo, on je kupljen/ucenjen kao i Nicic i mnogi drugi koji su uspeli da ga pobede lokalno. Mislim da su se ljudi osvestili. Ovo je verovatno bio izborni inzenjering, dobio je tacno koliko mu je trebalo. Jedino sto su ovi ocekivali/nadali se da ce sam SNS imati vise mandata. Edited 7 hours ago by McLeod
DJ_Vasa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, Milutinov Tata said: Da se bar ljudi u tom delu Srbije "osveste" da Stamatovic i Zdrava Srbija nisu opozicija. Mene više zanima koje budale iz tog kraja misle da je on neka opozicija, bez obzira na to šta govori. On je opozicija koliko sam ja tramvaj.
moonovermarin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://www.slobodnaevropa.org/a/paravojni-kamp-zlatibor/29437754.html shit is deep deeper than Atlantic...
moonovermarin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago znam, ali ne verujem da se nešto poboljšao od tada... 🙂
Milutinov Tata Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, DJ_Vasa said: Mene više zanima koje budale iz tog kraja misle da je on neka opozicija, bez obzira na to šta govori. On je opozicija koliko sam ja tramvaj. Ocito jos uvek neki misle. Ne vidim ni ja koja je logika glasati za njega ako si protiv vlasti, a opet koja je logika ako si za vlast da glasas za njega kad moze da ostane ispod cenzusa. Cudno je da recimo u Smederevskoj Palanci nije isao samostalno (gde je prosli put bio iznad cenzusa), a u Sevojnu i Bajinoj Basti jeste, mogu da pretpostavim da u njegovom kraju ima jos uvek onih koji licno njega gledaju kao neki autoritet koji se kao bori za njih (sebe).
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja mislim da za njega tamo glasa samo rodbina, a da mu je ostatak glasova doneo SNS po komandi. 131 glas je smehotres, a on ima veliku familiju.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Barkley#34 said: Mislim da ni Stamatović nije od početka srećan što je prišao esenesu i da bi radije bio opozicija ali da ga verovatno nečim drže u šaci, tj. imaju podatke o muljanju pa mora. Dobro je da je tako. Npr. građevinske dozvole za "ulepšavanje" Zlatibora. 🙄 3 hours ago, DJ_Vasa said: Mene više zanima koje budale iz tog kraja misle da je on neka opozicija, bez obzira na to šta govori. On je opozicija koliko sam ja tramvaj. Isti onakvi šatro desničari koji su protiv Vučića, pa zaokruže Zavetnicu "zato što je ona opozicija", ili pak nesrećnici sa Starog grada koji su glasali za "opozicionara" Bastaća. 1
Recommended Posts