Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Smrtokapa said:

To što je Mađar pobedio na izborima u Mađarskoj ne znači da treba da okrenemo ćurak naopako i tražimo lika koji ima veze sa sns kako bi pobedio sns.

tacno tako. Mi trebamo pronaci nas put, srpski put ...

Posted

Meanwhile, još jedan kandidat za jahanje u danu posle:

Milan Stamatović za Nova.rs: U Sevojnu formiramo vlast sa SNS

Nakon proglašenja konačnih rezultata izbora u Sevojnu, lista "Zdrava Srbija - zdravo da pobedi", koju predvodi Milan Stamatović, sa svojim jednim odborničkim mestom odlučivaće ko će formirati vlast - studentska lista ili SNS. Pitali smo Milana Stamatovića da li je konačno doneo odluku.

...

"Formiraćemo vlast sa SNS, kao i do sada. Nastavićemo saradnju".

Podsetimo, pre objavljivanja konačnih rezultata, nosilac liste "Ujedinjeni-Sevojno" dr Dušan Matić izjavio je danas da bi vlast u Sevojnu trebalo da formiraju sa Zdravom Srbijom, jer je predsednik lokalnog odbora te stranke pre izbora obećao da neće ulaziti u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

"Predsednik Opštinskog odbora Zdrave Srbije u Sevojnu Avram Ilić je pre izbora rekao da oni ne predstavljaju strukturu vlasti i da neće praviti koaliciju sa SNS-om. Očekujemo da će Ilić održati reč i da ćemo zajedno formirati vlast u Sevojnu", rekao je Matić.

...

• Ruke su vam krvave! 1
Posted

Očekivano ^
U sadašnjim okolnostima je verovatno i "bolje" da je prišao SnS nego SL u Sevojnu. Nek' smrde zajedno dok ih ne ometlamo sve na gomili

• Like 6
Posted

Mislim da ni Stamatović nije od početka srećan što je prišao esenesu i da bi radije bio opozicija ali da ga verovatno nečim drže u šaci, tj. imaju podatke o muljanju pa mora. Dobro je da je tako.

• Like 2
Posted (edited)

Ne znam samo sta je tu novo, on je kupljen/ucenjen kao i Nicic i mnogi drugi koji su uspeli da ga pobede lokalno.

Mislim da su se ljudi osvestili. Ovo je verovatno bio izborni inzenjering, dobio je tacno koliko mu je trebalo. Jedino sto su ovi ocekivali/nadali se da ce sam SNS imati vise mandata.

Edited by McLeod
Posted
21 minutes ago, Milutinov Tata said:

Da se bar ljudi u tom delu Srbije "osveste" da Stamatovic i Zdrava Srbija nisu opozicija.

Mene više zanima koje budale iz tog kraja misle da je on neka opozicija, bez obzira na to šta govori. On je opozicija koliko sam ja tramvaj.

Posted
9 minutes ago, DJ_Vasa said:

Mene više zanima koje budale iz tog kraja misle da je on neka opozicija, bez obzira na to šta govori. On je opozicija koliko sam ja tramvaj.

Ocito jos uvek neki misle. Ne vidim ni ja koja je logika glasati za njega ako si protiv vlasti, a opet koja je logika ako si za vlast da glasas za njega kad moze da ostane ispod cenzusa. Cudno je da recimo u Smederevskoj Palanci nije isao samostalno (gde je prosli put bio iznad cenzusa), a u Sevojnu i Bajinoj Basti jeste, mogu da pretpostavim da u njegovom kraju ima jos uvek onih koji licno njega gledaju kao neki autoritet koji se kao bori za njih (sebe).

Posted

Ja mislim da za njega tamo glasa samo rodbina, a da mu je ostatak glasova doneo SNS po komandi.

131 glas je smehotres, a on ima veliku familiju.

Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

Mislim da ni Stamatović nije od početka srećan što je prišao esenesu i da bi radije bio opozicija ali da ga verovatno nečim drže u šaci, tj. imaju podatke o muljanju pa mora. Dobro je da je tako.

Npr. građevinske dozvole za "ulepšavanje" Zlatibora. 🙄

3 hours ago, DJ_Vasa said:

Isti onakvi šatro desničari koji su protiv Vučića, pa zaokruže Zavetnicu "zato što je ona opozicija", ili pak nesrećnici sa Starog grada koji su glasali za "opozicionara" Bastaća.

• Like 1