SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da je sa pravcem u kome sada ide kampanjica protiv rektora sasvim jasno da se igra na kartu inherentne nestabilnosti citavog opo fronta, zbog same njegove sirine. Racuna se upravo na podele i podelice, na dignute noseve, gadjive, razmazene birace i puritance koji nece sa ovima, onima. Kristalno je jasno da je usmereno ka pasivizaciji i odlivanju u suprotnom taboru i namenjeno biracima druge strane. Klasicno bacanje koske da se glodje. 17
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, NMX said: nijedna vlast nije smenjena bez pomoći SPSa i hoću da vrištim Ako se sprovede kvalitetna lustracija i izgradi sistem vladavine prava u kome ovo što su ovi uradili posle 2012. više nikad ne bude moguće, ne bi trebalo da bude problema postojao / ne postojao SPS. Ali pre svega lustracija pa onda možemo da pričamo o novom početku. Jbg, i Nemačka je preživela naciste, pa evo gde su sad 1
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Što se tiče ovog napada na Đokića režimskih lakeja i botova, rektor Đokić može im odgovoriti drmusanjem đoke. Džaba im sva priča, lansirali su mu rejting u nebesa u utorak. To je pokrenulo i lavinu sprdnje sa naše strane na račun Nepomenika i režima koja još uvek traje, cerekao sam se ko lud to veče na mnoge tviter komentare studentskih naloga. Iako nije bez putera na glavi i Đokić, treba se praviti lud i odgovarati im sprdnjom i samo ih još više tako nervirati. Pametno i Đokić dozira svoje nastupe i izjave i time ih još više nervira. Pokušala je i Ana Brnabić da ga iznervira, da napravi rijaliti ali je fino odjebao Đokić. 1
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Pokušala je i Ana Brnabić da ga iznervira, da napravi rijaliti ali je fino odjebao Đokić. Jel može ukratko za nas koji smo propustili
Milutinov Tata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, fancy said: Ne znam ko je Marsenić, nikad čuo za njega, a kapiram da nikad više i neću čuti za njega. Ćuta mi, od kad se pojavio na političkoj sceni Srbije, prosto vrišti "DB" pa sve i da nije. Ali posle ovoga Znaci nisi u toku . Evo sa njihovog sajta Quote ПРЕДРАГ МАРСЕНИЋ - ПОТПРЕДСЕДНИК НОВЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ Рођен 1970. године у Београду. Завршио Математичку гимназију и Машински факултет у Београду где је стекао звање дипломираног инжењера машинства. Након завршеног факултета радио је као професор математике а затим одлази у Канаду где је у неколико компанија радио на развоју прототипова и изради готових производа у индустрији прецизне механике. По повратку у земљу запошљава се у ЈКП ГСП „Београд”, полаже стручни испит прописан за дипломираног инжењера машинства и ради на пословима руковођења инфраструктурним пројектима из области термотехнике, процесне и гасне технике. Аутор је бројних пројеката из области термотехнике. Члан је Инжењерске коморе Србије и Друштва машинских и електро инжењера и техничара Србије. Члан Демократске странке Србије постаје 2007. године. Ожењен, отац двоје деце. Kakav pedigre, matematicka gimnazija, masinac, profesor, Kanada, GSP i nisi cuo za coveka 1
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, fancy said: Jel može ukratko za nas koji smo propustili Ma mislim na onu sednicu za obrazovanje povodom smrti devojke na Filozofskom fakultetu. Pokušala je provokacijama, pa i vrištanjem, da iznervira Đokića, al nije uspela. Đokić se jednom javio i to je to, shvatio je šta je cilj. Drugi su Anu urnisali na toj sednici. Edited 3 hours ago by Volter
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 39 minutes ago, fancy said: Mislim da ih Vučić i sistematski svodi na nulu da ne bi s njima posle imao probleme ovog tipa. Zna kako je došao na vlast i želi da izbegne nekakvo ponavljanje tog SPS manevra. One u SPSu koji su duboko zagazili u thug life zabole to što SPS propada oni su ionako van svake stranke, deo OKG. E, sad, ima tu i onih koji su, ajd da kažem, "laka" struja, tipa iskoristio sam koliko sam iskoristio ali ne bih da imam krvave ruke, i koji pričaju o uništavanju i utapanju SPS-a u SNS - to je ta druga struja koja shvata da gubitak pozicije "tasa na vagi" čini SPS strankom bez izlazne strategije i ne osećaju se baš komotno u toj ulozi... Ružić je tu, a ima, koliko znam, i nekih rukovodilaca u JP koji nisu još smenjeni od strane OKG i koji "u okviru svoja 4 zida" (ne mislim bukvalno na svoju kuću) ne podnose SNS i gledaju kad god mogu da se od njih distanciraju... Pisao sam o prijatelju koji je neki načelnik u jednom JP koji na moje pitanje da li ih SNS vodi po mitinzima kaže samo stigne poziv ujutru iz kabineta da ranije izađemo s posla i idemo kući jer će biti gužva u gradu... kad mi je to prvi put rekao tamo negde 2023. i ja ga gledao belo on mi je samo rekao "Ovde ti je SPS". Njihov tango se godinama svodi na Vučićev sve jači smrtonosni zagrljaj i njihovo otimanje kako bi preživeli do njegovog pada. U jednom trenutku, 2022. godine je delovalo da je sps na putu da se kako-tako otme i postavi kao značajan faktor ali je to bilo prolaznog karaktera. Sad su baš na izdisaju. Zanimljiv mi je samostalan nastup Rasimovih na nekoliko izbora. Pizam se da li se kockaju pokazujući da njihovih 2% može biti važno i tako traže veći deo kolača ili ispituju teren da se osamostale. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Zanimljiv mi je samostalan nastup Rasimovih na nekoliko izbora. Pizam se da li se kockaju pokazujući da njihovih 2% može biti važno i tako traže veći deo kolača ili ispituju teren da se osamostale. Izborni inzenjering SNSa. Isto zbog cega je Stamatovic isao samostalno na ovim izborima i da uzme taj jedan mandat sa tacno 4%.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, McLeod said: Izborni inzenjering SNSa. Isto zbog cega je Stamatovic isao samostalno na ovim izborima i da uzme taj jedan mandat sa tacno 4%. Plus da je bio utopijen, dobar deo tih glasaca nebi dalo glas sns koaliciji.
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Msm da SPS nema mogucnost da se transformise u neku moderniju levicarsku stranku sa preko 3% podrske, bez obzira da li bi Ruzic ili neko mladji i lepsi preuzeo rukovodstvo uz distanciranje od SNSa. Oni jednostavno u ovako polarizovanom drustvu imaju jako mali rezeorvoar potencijalnih glasova. Njihovo glasacko telo su zaposleni po partijskoj liniji, kojih je mnogo manje od SNSovih, neka starija grupa nacional-komunistickih likova cvrsto zaljubljena u Rusiju za koju je Vucic previse EU-USA orijentisani covek i ultra staro tvrdo krilo Slobinog SPSa. Pokojna baba od mog kuma pre par godina kaze: Ja ceo zivot glasam samo za SPS, necu da promenim pa da kazu da prelecem. Sto se tice ove druge grupe, vidi se poslednji solidan rezultat SPSa, cca 12% 2022, u toku RU-UA rata, gde su kolale vesti u medijima da je Vucic bio pred uvodjenjem sankcija Rusiji ali da se Girica ostro protivio tome. Takve vesti su im sigurno dodale nekoliko procentnih poena. Vec 2023. SPS je spao na ispod 7%. Sutra da izadju samostalno (plus JS), mislim da je cenzus na Ivici hehe.
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja nisam baš u priči na faksevima godinama, ali još sam u kontaktu sa nekim ljudima sa kojima sam radio i oni su svi u fazonu da je Đokić kulturan čovek sa kojim se lepo sarađuje ali da nije gadljiv na nameštene poslove 😄 Nisam stekao utisak da misle da je neko teško govno kao što se zna za neke profesore ili dekane. Ovako su mi pričali za njega tamo još kad je došao na funkciju glasanjem koje je bilo sve samo ne regularno. Ima ovde ja mislim nekoliko ljudi koji su više uključeni, pa mogu da daju svoje mišljenje.
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da kod nas na gotovo svakom faksu imas na prste jedne ruke (eventualno da se pomognes malo drugom) da prebrojis nelose likove medju profesorima.
nemanjaol Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 20 hours ago, Delfinarijum said: Slusam danas razgovor na poslu nekih kolega iz susednoj departmana, svi izmedju 30 i 40, i imam sta da cujem. Konacno sam shvatio da postoji i deo ljudi koji podrzava SNS ne cak iz direktnog intreresa, nego jer zele da veruju u odredjen worldview (a nisu ocvali penzosi). Njima je draze da veruju da ovi nisu nista drugaciji od drugih, da stvari I gadosti koje se desavaju su prenaduvane (da ne kazem prenapumpane) i naravno pokusavaju da se sakriju iza neke maglovite neutralnosti. A krecu se medju ljudima, imaju pristup informacijama, zove zivot I van svoja cetiri zida. Ali naravno mnogo su nabedjeni u svoje stavove, razumeju se u svje I svja a neuspesni su studenti redom. Ovo je ključan deo birača koji od prave razliku između neke pat pozicije iili pobede za dlaku i ubedljive pobede studenata i opozicije posle koje SNS sigurno pada. Drugi su 'kolebljivi birači' kako ih je opisao Dušan Milenković iz Sprint Insajta u onom tekstu Radara koji sam delio https://radar.nova.rs/politika/dusan-milenkovic-tri-uslova-pobede/ Pročitajte, ako već niste. Pogotovo oni koji misle da je smešna ideja da platforma ne treba da bude samo Ua Vučiću.
Recommended Posts