Dropkick Murphys Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM Just now, Don Dusko said: A kad slazu bice ovde au vidi ovih sto lazu jbt. Neće biti nigde. Za republičke treba bukvalno u 20.30h reći - mi imamo 65%, svi na ulice da branimo rezultat. To je jedini način. Kad bolesnik prvi izađe i kaže, možemo samo da plačemo već kući. 14 2
le piaf Posted Sunday at 08:38 PM Posted Sunday at 08:38 PM 1 minute ago, Issey said: U odnosu ne prethodne izbore ogroman napredak... U svemu.. Biram da verujem da ako su u manjim sredinama rezultati kritični za njih i pored svih manipulacija i mahinacija kojima svedočimo, da će gradovi pokazati da je ovaj narod sazreo za promene 1
Issey Posted Sunday at 08:40 PM Posted Sunday at 08:40 PM 2 minutes ago, Drug Crni said: Ajde napiši za koji dan u čemu vidiš napredak? Baš bih voleo to da pročitam (k)od tebe. Pre svega odlučnost da se ljudi suprotstave OKGu, u njihovom blatu. Zatim kontrola, pa saradnja studenata, opozicije i lokalnih grupa građana. To je ranije bio vlažni san... 5 1
Tex_Willer Posted Sunday at 08:41 PM Posted Sunday at 08:41 PM U Sevojnu će biti nekih 52-48 za sns 1
Issey Posted Sunday at 08:42 PM Posted Sunday at 08:42 PM 3 minutes ago, le piaf said: Biram da verujem da ako su u manjim sredinama rezultati kritični za njih i pored svih manipulacija i mahinacija kojima svedočimo, da će gradovi pokazati da je ovaj narod sazreo za promene Pa to i ja kažem...
Helena Posted Sunday at 08:46 PM Posted Sunday at 08:46 PM Ovoliko odlaganje je nameštanje, niko ne živ ne može ubediti u drugo.
Tex_Willer Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM U Kuli sa 3 biračka mesta glasovi se odvoze bez opozicionih kontrolora...
Kosjan Willavić Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM 5 minutes ago, Tex_Willer said: U Sevojnu će biti nekih 52-48 za sns Evo kazu da su izgubili nasi, 142 glasa razlike do sad. Stamatovicu visi cenzus 1
Issey Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM U Sevojnu smo izgubili, kažu na N1 da je razlika 142 glasa, fali jedno BM... Stamatović na ivici cenzusa...
nemanjaol Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM 3 minutes ago, Tex_Willer said: U Kuli sa 3 biračka mesta glasovi se odvoze bez opozicionih kontrolora... Izvor za ovo? Zasto bez njih? Mada bi morali da imaju slikane zapisnike
Tex_Willer Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM U Ruskom Krsturu 58% su uzeli studenti u jednom BM
fillam Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM Kula od karata... Ima i nešto poetično u svemu ovome. Šta god objavili, kad god objavili, ja sam generalno optimista. Grebu i rukama i nogama, a više ni to nije dovoljno.
Tex_Willer Posted Sunday at 08:53 PM Posted Sunday at 08:53 PM Just now, nemanjaol said: Izvor za ovo? Zasto bez njih? Mada bi morali da imaju slikane zapisnike Nadam se da imaju to, sigurno su oterani kontrolori.
robespierre Posted Sunday at 08:54 PM Posted Sunday at 08:54 PM 24 minutes ago, Milutinov Tata said: U Aranđelovcu oni su dobili u selima, u gradu mi, sli izgleda neće biti dovoljno da se nadoknadi. Studenti iz KG objavili da je u selima SNS tesno pobedio, a u gradu se još čekaju rezultati.
Tex_Willer Posted Sunday at 08:54 PM Posted Sunday at 08:54 PM Zvalavi je beo kao sneg i ima bas tup pogled
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 08:54 PM Posted Sunday at 08:54 PM 1 hour ago, Cavani said: Lici na ovu sns smrdjulju. comment taper des lettres sur un clavier de téléphone comment taper des lettres sur un clavier de téléphone Nije ona. Marijana Praštalo iz Zrenjanina odbojkašica. Roditelji joj možda i oproste, narod neće sigurno. 1 1
djole Posted Sunday at 08:56 PM Posted Sunday at 08:56 PM (edited) nek mi neko objasni kao da sam potpuni degenerik da li studenti/opozicija imaju kontrolore na svakom birackom mestu? Ako je odgovor da, da li je moguce da 3 sata nakon zatvaranja biralista ne mogu da se saberu rezultati sa 10-15 birackih mesta i izadje sa rezultatima? Ili su rezultati opet nepovoljni? Edited Sunday at 09:06 PM by djole 8 1
Drug Crni Posted Sunday at 08:57 PM Posted Sunday at 08:57 PM (edited) Ljudi, da ne rušim sneška, ali ako im rez.ne budu po volji, oni će samo obarati b.mesta. No, i od toga se u nešto može krenuti. Edit: evo, ras kass već i potvrdio Edited Sunday at 08:58 PM by Drug Crni
Volter Posted Sunday at 09:00 PM Posted Sunday at 09:00 PM (edited) Vučić: Pobeda u Aranđelovcu, Bajinoj Bašti, Boru Vučić: Pobeda i u Kuli za 531 glas. Edited Sunday at 09:03 PM by Volter
Tex_Willer Posted Sunday at 09:03 PM Posted Sunday at 09:03 PM Kula 50,5% po zvalavom nema ovde vajde ista pricati i čekati njega da objavi 2 1
szsd21 Posted Sunday at 09:07 PM Posted Sunday at 09:07 PM Znaci u pet opstina su jedva navukli uz kradju izmedju 50.5 i 52.5 odsto..svi zajedno..kako ste ga ugasili na republickimmmmm
duško matić Posted Sunday at 09:11 PM Posted Sunday at 09:11 PM 16 minutes ago, Tex_Willer said: U Ruskom Krsturu 58% su uzeli studenti u jednom BM To selo je imalo i svoj festival, zvao se Vodova vest, bio sam jedne godine, Rusini su divni ljudi generalno, poznajem ih dosta
Recommended Posts