Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: A kad slazu bice ovde au vidi ovih sto lazu jbt. Neće biti nigde. Za republičke treba bukvalno u 20.30h reći - mi imamo 65%, svi na ulice da branimo rezultat. To je jedini način. Kad bolesnik prvi izađe i kaže, možemo samo da plačemo već kući. 13 2
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Issey said: U odnosu ne prethodne izbore ogroman napredak... U svemu.. Biram da verujem da ako su u manjim sredinama rezultati kritični za njih i pored svih manipulacija i mahinacija kojima svedočimo, da će gradovi pokazati da je ovaj narod sazreo za promene 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Drug Crni said: Ajde napiši za koji dan u čemu vidiš napredak? Baš bih voleo to da pročitam (k)od tebe. Pre svega odlučnost da se ljudi suprotstave OKGu, u njihovom blatu. Zatim kontrola, pa saradnja studenata, opozicije i lokalnih grupa građana. To je ranije bio vlažni san... 5 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, le piaf said: Biram da verujem da ako su u manjim sredinama rezultati kritični za njih i pored svih manipulacija i mahinacija kojima svedočimo, da će gradovi pokazati da je ovaj narod sazreo za promene Pa to i ja kažem...
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovoliko odlaganje je nameštanje, niko ne živ ne može ubediti u drugo.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U Kuli sa 3 biračka mesta glasovi se odvoze bez opozicionih kontrolora...
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Tex_Willer said: U Sevojnu će biti nekih 52-48 za sns Evo kazu da su izgubili nasi, 142 glasa razlike do sad. Stamatovicu visi cenzus 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U Sevojnu smo izgubili, kažu na N1 da je razlika 142 glasa, fali jedno BM... Stamatović na ivici cenzusa...
nemanjaol Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Tex_Willer said: U Kuli sa 3 biračka mesta glasovi se odvoze bez opozicionih kontrolora... Izvor za ovo? Zasto bez njih? Mada bi morali da imaju slikane zapisnike
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kula od karata... Ima i nešto poetično u svemu ovome. Šta god objavili, kad god objavili, ja sam generalno optimista. Grebu i rukama i nogama, a više ni to nije dovoljno.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, nemanjaol said: Izvor za ovo? Zasto bez njih? Mada bi morali da imaju slikane zapisnike Nadam se da imaju to, sigurno su oterani kontrolori.
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Milutinov Tata said: U Aranđelovcu oni su dobili u selima, u gradu mi, sli izgleda neće biti dovoljno da se nadoknadi. Studenti iz KG objavili da je u selima SNS tesno pobedio, a u gradu se još čekaju rezultati.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Cavani said: Lici na ovu sns smrdjulju. comment taper des lettres sur un clavier de téléphone comment taper des lettres sur un clavier de téléphone Nije ona. Marijana Praštalo iz Zrenjanina odbojkašica. Roditelji joj možda i oproste, narod neće sigurno. 1 1
djole Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) nek mi neko objasni kao da sam potpuni degenerik da li studenti/opozicija imaju kontrolore na svakom birackom mestu? Ako je odgovor da, da li je moguce da 3 sata nakon zatvaranja biralista ne mogu da se saberu rezultati sa 10-15 birackih mesta i izadje sa rezultatima? Ili su rezultati opet nepovoljni? Edited 1 hour ago by djole 7 1
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ljudi, da ne rušim sneška, ali ako im rez.ne budu po volji, oni će samo obarati b.mesta. No, i od toga se u nešto može krenuti. Edit: evo, ras kass već i potvrdio Edited 1 hour ago by Drug Crni
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Vučić: Pobeda u Aranđelovcu, Bajinoj Bašti, Boru Vučić: Pobeda i u Kuli za 531 glas. Edited 1 hour ago by Volter
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kula 50,5% po zvalavom nema ovde vajde ista pricati i čekati njega da objavi 2 1
szsd21 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaci u pet opstina su jedva navukli uz kradju izmedju 50.5 i 52.5 odsto..svi zajedno..kako ste ga ugasili na republickimmmmm
duško matić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Tex_Willer said: U Ruskom Krsturu 58% su uzeli studenti u jednom BM To selo je imalo i svoj festival, zvao se Vodova vest, bio sam jedne godine, Rusini su divni ljudi generalno, poznajem ih dosta
Recommended Posts