Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Don Dusko said:

A kad slazu bice ovde au vidi ovih sto lazu jbt.

Neće biti nigde. Za republičke treba bukvalno u 20.30h reći - mi imamo 65%, svi na ulice da branimo rezultat. 

To je jedini način. 

Kad bolesnik prvi izađe i kaže, možemo samo da plačemo već kući. 

• Like 13
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Issey said:

U odnosu ne prethodne izbore ogroman napredak... U svemu.. 

Biram da verujem da ako su u manjim sredinama rezultati kritični za njih i pored svih manipulacija i mahinacija kojima svedočimo, da će gradovi pokazati da je ovaj narod sazreo za promene

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Drug Crni said:

Ajde napiši za koji dan u čemu vidiš napredak? Baš bih voleo to da pročitam (k)od tebe. :thumbsup:

Pre svega odlučnost da se ljudi suprotstave OKGu, u njihovom blatu. Zatim kontrola, pa saradnja studenata, opozicije i lokalnih grupa građana. To je ranije bio vlažni san... 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, le piaf said:

Biram da verujem da ako su u manjim sredinama rezultati kritični za njih i pored svih manipulacija i mahinacija kojima svedočimo, da će gradovi pokazati da je ovaj narod sazreo za promene

Pa to i ja kažem... 

Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

U Kuli sa 3 biračka mesta glasovi se odvoze bez opozicionih kontrolora... 

Izvor za ovo?

Zasto bez njih? Mada bi morali da imaju slikane zapisnike

Posted

Kula od karata... Ima i nešto poetično u svemu ovome.

Šta god objavili, kad god objavili, ja sam generalno optimista. Grebu i rukama i nogama, a više ni to nije dovoljno.

Posted
Just now, nemanjaol said:

Izvor za ovo?

Zasto bez njih? Mada bi morali da imaju slikane zapisnike

Nadam se da imaju to, sigurno su oterani kontrolori.

Posted
24 minutes ago, Milutinov Tata said:

U Aranđelovcu oni su dobili u selima, u gradu mi, sli izgleda neće biti dovoljno da se nadoknadi.

Studenti iz KG objavili da je u selima SNS tesno pobedio, a u gradu se još čekaju rezultati.

Posted (edited)

nek mi neko objasni kao da sam potpuni degenerik

da li studenti/opozicija imaju kontrolore na svakom birackom mestu? Ako je odgovor da, da li je moguce da 3 sata nakon zatvaranja biralista ne mogu da se saberu rezultati sa 10-15 birackih mesta i izadje sa rezultatima? Ili su rezultati opet nepovoljni?

Edited by djole
  • Like 7
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ljudi, da ne rušim sneška, ali ako im rez.ne budu po volji, oni će samo obarati b.mesta. No, i od toga se u nešto može krenuti. Edit: evo, ras kass već i potvrdio

Edited by Drug Crni
Posted (edited)

Vučić: Pobeda u Aranđelovcu, Bajinoj Bašti, Boru

Vučić: Pobeda i u Kuli za 531 glas.

Edited by Volter
Posted

Znaci u pet opstina su jedva navukli uz kradju  izmedju 50.5 i 52.5 odsto..svi zajedno..kako ste ga ugasili na republickimmmmm

Posted
16 minutes ago, Tex_Willer said:

U Ruskom Krsturu 58% su uzeli studenti u jednom BM

To selo je imalo i svoj festival, zvao se Vodova vest, bio sam jedne godine, Rusini su divni ljudi generalno, poznajem ih dosta