Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mučne scene u svim mestima gde se održavaju lokalni "izbori". Jasno je koji je jedini način da se zbace sa vlasti ova govna, ljudski odron i kriminalci. Veliko poštovanje za sve hrabre ljude koji pokušavaju da se suprotstave naoružanoj mašineriji.

• Like 12
Posted
Just now, Perkos2 said:

Kad napišem da je ovde fašizam na delu kažu da preterujem

Reportuj slobodno te koji ti kažu da preteruješ. :default_coffee:

Sad bez šale, naravno da sve ovo jako liči na dolazak i učvršćivanje nacističke vladavine i njihovog sajkoa. Odavno su oni skinuli rukavice.

• Like 2
Posted (edited)
36 minutes ago, NMX said:

Praznik demokratije, pistolji na izborima :classic_love:

Ovo su mini lokalni izbori, ne ni full na nivou drzave.

On je sve dovukao u ovih par mesta jer nijedno selo ne sme da se izgubi a kamoli vece mesto jer zna kako se kule od karata lako ruse.

Ne postoji nacin sa se ovo ponovi na republickim posebno tamo gde ima najvise glasova (BG, NS, Nis).

Nista neocekivao za jednu picketinu i uzurptora svega u ovoj drzavi. 

Ne znam na cemu se temelji ovaj optimizam da ne postoji sansa da se to ponovi na republickim. Ako zafali placenih bandita iz regiona, na kraju dana ce ovaj posao raditi policija, sto direktno u civilu, sto indirektno u uniformama (kao sto i sada vec radi u nekoj meri), u to ne treba sumnjati. 

Edited by djole
  • Like 4
Posted
24 minutes ago, djole said:

Ne znam na cemu se temelji ovaj optimizam

Na matematici? 

Slažem se ja s tobom da će ovaj da potegne svo đubre odakle god može, ali nešto se mislim da kad do sada nije zavrnuo šiju nepodobnom narodu, teško da će i do tog dana (nekih izbora) - a stanje po njega u narodu je zaista sve gore... Reakcija na svaku njegovu akciju govori u prilog tome.

• Like 2
Posted

Gledam ove snimke od jutros gde policija nemo posmatra prebijanja i maltretiranja građana. Kakav samo prezir osećam prema ovim uniformisanim pičkama

• Like 9
Posted

Nema on ni sada dovoljno batinaša, među ovim krimosima uvek je i po nekoliko funkcionera, da ih ima dovoljno, ne bi ovi morali da im se priključe. 

Evo i zamaskiranih policajaca ili batinaši glume policajce:

Nahvatali su ih danas ljudi na mnoga mesta, a sve im je to ranije prolazilo.

Posted

Verovatno nepopularno mišljenje: ovo treba prekinuti. Treba sazvati neku zajedničku kzš i pozvati građane da ne izlaze više na birališta borilišta.
Dokaza da su ovo sve, sem slobodni "izbori" ima na pretek.

Zapravo, sa ovim se već zakasnilo.

Posted
1 hour ago, djole said:

Ne znam na cemu se temelji ovaj optimizam da ne postoji sansa da se to ponovi na republickim. Ako zafali placenih bandita iz regiona, na kraju dana ce ovaj posao raditi policija, sto direktno u civilu, sto indirektno u uniformama (kao sto i sada vec radi u nekoj meri), u to ne treba sumnjati. 

Ja verujem da ce gledati da izbore ni ne raspise, da uvede neko vandredno stanje, izmisljeni rat itd.....prevelik je rizik za njega da u ovakvom stanju ide na izbore. Pa on ni izbore u Zajecaru ne sme da raspise, jer je narod tu omirisao  krv.  I ovde ako opozicione liste uzmu npr 40% uz ovaj haos, za njega je znak da nekako mora da parlamentarne i lokalne izbore skroz ukine...Ovde na terenu nisu neki obicni sns caciji, nego predsednici opstina, funkcionieri i sl....znaci da na obicno clanstvo vise ne moze da racuna.

I da opozicija prekine glasanje, nece iskreno dobiti nista. Bice neko bezvezno saopstenje da se primene odhir preporuke...pojeo vuk magarca

Posted (edited)

Kula i Sevojno idu na 75% izlaznosti 

U Boru je mnogo dobro, pa je izlaznost do 12h manja za 21% nego u Sevojnu, eto toliko je tamo ostalo ljudi da živi...

Edited by Tex_Willer
Posted
1 minute ago, Tex_Willer said:

Kula i Sevojno idu na 75% izlaznosti 

Majdanpek, Bor i Kladovo i ostale opstine s istoka uvek imaju slabiju izlaznost jer ima i dosta gastosa koji su fakticki napolju a prijavljeni ovde.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Majdanpek, Bor i Kladovo i ostale opstine s istoka uvek imaju slabiju izlaznost jer ima i dosta gastosa koji su fakticki napolju a prijavljeni ovde.

Znam, zato sam i pričao za Negotin a i ceo istok da su nebitni za parlamentarne izbore, tu se i zvanično vodi samo 197k ljudi, a realno je to debelo ispod i prosecna starost je debelo iznad 50g...

Posted
1 hour ago, fancy said:

Na matematici? 

Slažem se ja s tobom da će ovaj da potegne svo đubre odakle god može, ali nešto se mislim da kad do sada nije zavrnuo šiju nepodobnom narodu, teško da će i do tog dana (nekih izbora) - a stanje po njega u narodu je zaista sve gore... Reakcija na svaku njegovu akciju govori u prilog tome.

Mislim da se precenjuje broj ljudi koji je potreban da se sprovede represija na dan izbora. Ovo danas i prethodnih lokalnih izbora je uglavnom miks sitnih kriminalaca, probisveta i gnojalista koji iako nimalo bezazleni, ipak nisu trenirane jedinice. U situaciji gde se koriste ljudi obuceni za razbijanje demonstracija u punoj opremi i sa taktickom podrskom od strane policije, sa rukama odresenim za svaku vrstu nasilja i zastrasivanja, taj broj rapidno opada. Ako i ne nadje dovoljno takvih ovde, negde ce kupiti. 

6 minutes ago, ras kass said:

Ja verujem da ce gledati da izbore ni ne raspise, da uvede neko vandredno stanje, izmisljeni rat itd.....prevelik je rizik za njega da u ovakvom stanju ide na izbore. Pa on ni izbore u Zajecaru ne sme da raspise, jer je narod tu omirisao  krv.  I ovde ako opozicione liste uzmu npr 40% uz ovaj haos, za njega je znak da nekako mora da parlamentarne i lokalne izbore skroz ukine...Ovde na terenu nisu neki obicni sns caciji, nego predsednici opstina, funkcionieri i sl....znaci da na obicno clanstvo vise ne moze da racuna.

I da opozicija prekine glasanje, nece iskreno dobiti nista. Bice neko bezvezno saopstenje da se primene odhir preporuke...pojeo vuk magarca

Ne verujem u taj scenario, vise u Lukasenko style izbore. 

Posted

Videcemo reakcije iz EU. Ako ne bude najzesca moguca, to je znak da je dobio odrešene ruke da radi šta hoće i ovo ce se desavati  i na republickim izborima.

Posted
15 minutes ago, berti said:

Videcemo reakcije iz EU. Ako ne bude najzesca moguca, to je znak da je dobio odrešene ruke da radi šta hoće i ovo ce se desavati  i na republickim izborima.

Verujem da će najoštrije osuditi represiju srpskog režima... u nekom tweetu.

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Verovatno nepopularno mišljenje: ovo treba prekinuti. Treba sazvati neku zajedničku kzš i pozvati građane da ne izlaze više na birališta borilišta.
Dokaza da su ovo sve, sem slobodni "izbori" ima na pretek.

Zapravo, sa ovim se već zakasnilo.

I sta onda? U sumu kao partizani? Ili da prosto prihvatimo da budemo robovi?