DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko...
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DameTime said: Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko... Unutra su ćacijevci, spolja naši. 1
dali_man Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ovakva eskalacija je jedna neminovnost sirom zemlje Srbije, pre ili kasnije.
Perkos2 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 23 minutes ago, DameTime said: Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko... Stigli su batinaši iz BG da maltreriraju ljude u Mionici, onda se okupilo nešto hrabrih momaka da ih opomene da nisu dobrodošli Edited 41 minutes ago by Perkos2 2
NMX Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 47 minutes ago, Barkley#34 said: Nastavak snimka je u drugom u nizu tvitova. JEBALO VAS 50 EVRA KURVICE MALE 😍😍😍
Tex_Willer Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Previse je demokratije dopušteno, ja bih savetovao preCednika da primeni glasanje iz 45-te, jedna njegova kutija druga ćorava nek bude i obavezno da se gleda i zapisuje ko ubacuje u tu ćoravu kutiju, takodje oko te ćorave kutije nek bude odbor za doček, a oni koji su toliko bezobrazni i drcni pa se usude da stave svoj glas u ćoravu kutiju nek budu lepo dočekani od strane odbora za ispraćaj...
Recommended Posts