Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Tex_Willer said:

pa čak i deo tih istih neće glasati za njega

U ovo ozbiljno sumnjam.

Mislim da će svi oni listom glasati za njega jer su ubeđeni da će ih ukoliko neko drugi (proverbijalni Đilas) dođe na vlast, pored gubitka posla i vešati po banderama.

OK, neki se i s razlogom brinu za ovo gornje jer su predaleko otišli u sranjima koja su napravili.

Što ne znači da će njihova lista pobediti, ali i ne vidim ni kako će priznati poraz.  No o tom potom, što reče Scarlett O'Hara - "Mislit ću o tome sutra" .

• Like 1
Posted

Па наравно треба им рећи да ће одмазде нарочито бити кад изгубе и да треба већ сада да изаберу које бандере, бетонске или дрвене имају добру висину.

Шалим се наравно, па неће никоме ништа бити чак и да остану два дана без свести да су изгубили изборе, све што ће им остати су цигле и усране гаће.

Posted

Jedan je Sale Nacionale.

Neko je Sale i Bodibond a neko Tomasevic.

Drago mi je da su prvopomenuti bili moji idoli a vjerujem i mnogima.

Naravno oglasio se i najveci nas sportista svih vremena.

I kapiten se oglasio. 

• Like 6
  • Love 15
Posted

Da li sam tripovao dok sam gledao tekmu ili se danas u Areni orilo Včć Pdr toliko da ni reglere nisu uspeli da spuste?!? 

• Like 3
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, fancy said:

Da li sam tripovao dok sam gledao tekmu ili se danas u Areni orilo Včć Pdr toliko da ni reglere nisu uspeli da spuste?!? 

Bilo je i toga i skandiranje Vladi Štimcu uz nešto pumpanja

• Like 5
  • Pumpaj! 2
Posted
47 minutes ago, fancy said:

Mislim da će svi oni listom glasati za njega jer su ubeđeni da će ih ukoliko neko drugi (proverbijalni Đilas) dođe na vlast, pored gubitka posla i vešati po banderama.

Ovi o kojima pišeš su oni koji ga fanatično podržavaju i oni o kojima sam već pisao, a to su ljudi koji i vide mnoge njegove laži ali su ubeđeni da nema bolji i da će doći gori. Imaš i ogroman broj ljudi koji nisu glupi, ali su glasali za njega radi zadovoljenja lične koristi. Pre nekog vremena sam kačio tekst u kojem je priča jedne žene o izgubljenom poslu zato što je njen suprug viđen na skupu studenata. Ona je priznala da je ranije glasala za SNS i išla na njihove skupove plašeći se gubitka posla. Još je i obezbedila troje ljudi koji će ići na skupove i glasati za SNS jer je i to bio jedan od uslova za dobijanje posla. E Ludaku ovakvi ljudi mu prave problem i to je jedan od razloga zašto ne raspisuje izbore jer nije siguran da će ga podržati. A takvih nije malo. Mnogi su ga već otkačili, dobili otkaze ali imaš i u prethodnom periodu da su se mnogi obratili sudu i vraćeni na posao.

Što se tiče današnjeg njhovog cirkusa, ne treba se opterećivati brojkama. Zna se i način na koji dovode ljude. Ovo večeras je očajan potez, organizacija katastofalna, razvlačili su ljude po Ćacilendu kako bi delovalo da ih je više. Mnogi ćacijevci se smorili zbog organizacije, opet su ranije napuštali skup. Mnogi su opet skrivali lica, mnogi su psovali one koji su nečim lepljivim mazali ogradu, uvatili svoje u zamku. Roštilj je radio punom parom, jadno je videti ono guranje za jebenu pljeskavicu. 

Teramo dalje, pumpamo još jače. Posle svih onih dočeka protekle nedelje i skupa u Novom Sadu, siguran sam u pobedu. :smiley53:

• Like 2
  • Pumpaj! 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
34 minutes ago, Barkley#34 said:

Rispekt za svakog ko je skandirao

Teško je proceniti ali meni je u samoj hali delovalo da najmanje 60% prisutnih skandira, kop je iskulirao kao da nismo nismo skandirali, najgori su oni iz loža i prvih redova to je uglavnom "ćaci elita". Njima sigurno nije prijalo ali ko ih jebe.

Posted

Da dočekam da kažem bravo, Zvezdaši! 😁

Šalu na stranu, rispekt za sve, ništa ga nije zabolelo više od ovoga! Kad bude uhapšen i procesuiran, ove snimke mu puštati na repeat 💪

Posted

Je l' tačno da je policajac dobio otkaz jer je izjavio saučešće Dijani?

Inače nastavlja se teror nad gospodinom Jaćimovićem. Danas ga dvaput hapsili uz oduzimanje dokumenta. Govna jedna.

Posted
4 hours ago, Perkos2 said:

Teško je proceniti ali meni je u samoj hali delovalo da najmanje 60% prisutnih skandira, kop je iskulirao kao da nismo nismo skandirali, najgori su oni iz loža i prvih redova to je uglavnom "ćaci elita". Njima sigurno nije prijalo ali ko ih jebe.

Da ne pise da vicu Vladimir Stimac nikad ne bih prepoznao. I u toku utakmice smo slusali da li ce nesto da skandiraju i nismo prepoznali osim vcc pdr.

Ovo i sad kad pustim ne verujem, bukvalno ko razazna svaka mu cast.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Perkos2 said:

Nazalost moj utisak je sasvim drugaciji, ja bih rekao da nije skandiralo ni 20% hale.

Sve se desilo pocetkom poslednje cetvrtine, prvo je bilo "Vladimir Stimac", na sta sam ocekivao da hala zagrmi u celosti, ali odjek je bio bas slab, kazem moj utisak da je u najboljem slucaju svaki peti covek skandirao, pri tome je Kop na sve tri parole cutao, a onda odmah krenuo sa navijackom pesmom, posle odmah "Pumpaj, pumpaj" i na za kraj "Vucicu p**er*".

Na ulazu u halu su panduri napravili problem ko je ulazio sa desne strane na Severu i tu je masa bila jako besna, svi odreda pljuvali cacije kako ne umeju nista da organizuju, bilo je i konfrontacije sa policijom, ali za divno cudo u svakoj takvoj situaciji kornjace su bile te koje su se povlacile. Verovatno sam zbog toga ocekivao mnogo vece i jace skandiranje Stimcu, ali sem tog jednog momenta, koji je trajao mozda 30-ak sekundi, nije se desilo.

Posted (edited)

pobeda studentske liste je idealna prilika da se preskoce nekoliko decenija okretanja glave na drugu stranu i zabijanja iste u pesak i odrade stvari koje politicari nisu smeli da se dotaknu. pomirenje sa regionom bi trebalo da bude prva stvar jer niko ranije nije iskreno otisao u pristinu, sarajevo i rekao izvinite. svi su igrali na nacionalisticku kartu i neiskreno prilazili ovom problemu. ovo mislim jer studenti mogu da oroce svoju vladavinu na par godina i rese ova pitanja koja stoje otvorena decenijama. 

mogu da naprave definitivan otklon od russije i najcvrsce moguce se integrisu u evropu. mogu otvoriti dosijea i reci istinu o zlocinima pojedinaca. oporezati crkvu po italijanskom modelu i deudbasiti sve crkvene strukture. sprovesti lustraciju i poreklo imovine i napraviti potpun reset drustva.

kao grupa koja nece biti ukljucena u politicki zivot posle ovog perioda smatram da je ovo idealna situacija za studente da se rese ova pitanja i okrenu celo drustvo nekoj boljoj buducnosti a oni uklesu svoje ime u istoriju.

Edited by HAMMER
nepismenost
  • Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
2 hours ago, Romantik said:

Nazalost moj utisak je sasvim drugaciji, ja bih rekao da nije skandiralo ni 20% hale.

Sve se desilo pocetkom poslednje cetvrtine, prvo je bilo "Vladimir Stimac", na sta sam ocekivao da hala zagrmi u celosti, ali odjek je bio bas slab, kazem moj utisak da je u najboljem slucaju svaki peti covek skandirao, pri tome je Kop na sve tri parole cutao, a onda odmah krenuo sa navijackom pesmom, posle odmah "Pumpaj, pumpaj" i na za kraj "Vucicu p**er*".

Na ulazu u halu su panduri napravili problem ko je ulazio sa desne strane na Severu i tu je masa bila jako besna, svi odreda pljuvali cacije kako ne umeju nista da organizuju, bilo je i konfrontacije sa policijom, ali za divno cudo u svakoj takvoj situaciji kornjace su bile te koje su se povlacile. Verovatno sam zbog toga ocekivao mnogo vece i jace skandiranje Stimcu, ali sem tog jednog momenta, koji je trajao mozda 30-ak sekundi, nije se desilo.

Počelo je sa skandiranjem Štimcu i to se najslabije čulo, makar na dijelu gdje sam ja bio. Pumpaj se čulo jače a VČĆ PDR najjače od sva tri skandiranja. Kao da su se ljudi oslobodili do tog trećeg skandiranja. Ja sam očekivao da će biti još koji put ali vidi se da se ljudi boje reakcije. Gdje sam ja stajao niko nije prigovarao zbog skandiranja ali isto tako nisu svi ni skandirali. Imao sam osjećaj da je noglo da zagrmi da se nastavilo...

Edited by Mejdanac
Posted
6 hours ago, McLeod said:

Da ne pise da vicu Vladimir Stimac nikad ne bih prepoznao. I u toku utakmice smo slusali da li ce nesto da skandiraju i nismo prepoznali osim vcc pdr.

kao po običaju preteruješ ili ti sluh nije baš kako treba

čuo je Štimac a to je najvažnije 

• Like 3
Posted
7 hours ago, McLeod said:

Uživo u prenosu se lepo čulo, ovo je snimak telefonom.

• Like 2
Posted
3 hours ago, HAMMER said:

pobeda studentske liste je idealna prilika da se preskoce nekoliko decenija okretanja glave na drugu stranu i zabijanja iste u pesak i odrade stvari koje politicari nisu smeli da se dotaknu. pomirenje sa regionom bi trebalo da bude prva stvar jer niko ranije nije iskreno otisao u pristinu, sarajevo i rekao izvinite. svi su igrali na nacionalisticku kartu i neiskreno prilazili ovom problemu. ovo mislim jer studenti mogu da oroce svoju vladavinu na par godina i rese ova pitanja koja stoje otvorena decenijama. 

mogu da naprave definitivan otklon od russije i najcvrsce moguce se integrisu u evropu. mogu otvoriti dosijea i reci istinu o zlocinima pojedinaca. oporezati crkvu po italijanskom modelu i deudbasiti sve crkvene strukture. sprovesti lustraciju i poreklo imovine i napraviti potpun reset drustva.

kao grupa koja nece biti ukljucena u politicki zivot posle ovog perioda smatram da je ovo idealna situacija za studente da se rese ova pitanja i okrenu celo drustvo nekoj boljoj buducnosti a oni uklesu svoje ime u istoriju.

Potpis na ovo, što-no-se-kaže. 

Spoiler

Neće se desiti.