Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prošle nedelje je definitivno bilo više nego pretprošle nedelje ali ove definitivno imaju manje nego prošle . Dakle nigde većeg skupa, sve su to skupovi od par desetina do hiljadu ljudi u par većih gradova.
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Quote 19.48 Članovi SNS su odustali od protesta u Čačku i ušli u svoje autobuse i vratili se u gradove iz kojih su došli. Kako javlja reporter Nove, pristalice naprednjaka i onih koji su protiv su se jurili po gradu, a policija nije pravovremeno reagovala. Reporter tvrdi da su ljudi u crnim majicama, koji nisu iz Čačka, otimali meštanima telefone i nasrtali na njih. Vidim u Čačku i Šapcu oči u oči, 'bem li ga, možda i nepotrebno. Nema potrebe dokazivati da nas ima više, treba pustiti ćacijevce da šetkaju sat vremena. Ni danas u svim gradovima nisu uspeli skupiti ni 10 hiljade. Većina nije ni iz mesta gde se održava skup, zezali su ih zbog toga u Čačku. Čačani su zajebani, ne treba se zajebavati s njima. Vidim u Šapcu počela i dezinfenkcija. Sve u svemu, ćacijevci se vraćaju kući ko posrani. Quote "Niš je slobodan grad, oni su se razbežali", rekao je za N1 student Pravnog fakulteta u tom gradu.
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Inače, uhapsili su jednog momka i odveli ga kod policijskog kombija pred ćacijevcima koji su ga napali.
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://www.threads.com/@ivkovicjovanka/post/DORn2gDjI1l?xmt=AQF06K8kbwM3R0gbJdoWTcu1syZdcM0pNVdXT7WDlvs2pw&slof=1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, La mano de Dios said: Evo celokupne izjave pukovnika Vulevića. "U četvrtak je doneta nova sistematizacija, a kada se donese nova sistematizacija moraju da se urade nova rešenja za sve pripadnike u Direkciji policije. Prvo se donose rešenja za komandante i načelnike. Dačić i Vasiljević su me pozvali i kazali da na mene ne računaju jer, kako su rekli, predsednik (Aleksandar Vučić) ne želi da ima oružanu formaciju koja nije pod njegovom apsolutnom kontrolom, i da zbog toga ja više ne mogu da budem komandant", rekao je Vulević. Znam da ne pratite ove opskutne portale, ali to ide ovako. Oni napisu ovu smejuriju od teksta, nisu se potrudili cak ni da neke vremenake odrednice usklade nego su samo lupetali sve najgore o ceveku sto im je palo na pamet. Onda ovo prenose Informer, B92, Politika i ostali pod oznakom “mediji pisu” Naravno na drustvenim mrezama botovi takodje rade svoj posao. I nije uopste bitno da neko poveruje u ove gluposti, poenta je da se ubaci crv sumnje da je ipak nesto radio necasno i nezakonito i to je dovoljno. https://24sedam.rs/politika/vesti/414094/ko-je-spasoje-vulevic/vest
djole Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, robespierre said: Penzionisan Spasoje Vulević, komandant SAJ-a. Ljudi su se smejali onoj konferenciji od petka uveče, ja sam je gledao uživo i baš ništa mi nije bilo smešno. Jedino što sam osetio jeste strah. Mislim da ljudi ne shvataju u koliko opasnom vremenu živimo, veoma smo blizu granice posle koje neće biti povratka. 9 hours ago, Kosjan Willavić said: I to je sklonjen covek ozbiljne biografije, sa zavrsenom FBI akademijom cini mi se, koji bi u svakoj zemlji bio vredan deo bezbednosnog aparata. Plasi me da idemo u beloruski scenario. 6 hours ago, ScepanScekicSto said: Ja ne znam kako nekog ne plasi ova recenica "predsednik(Aleksandar Vučić) ne želi da ima oružanu formaciju koja nije pod njegovom apsolutnom kontrolom, i da zbog toga ja više ne mogu da budem komandant", rekao je Vulević. Imali smo pre nekog vremena na Vox populi diskusiju oko belorusizacije drzave gde je moj stav bio da nas trenutno od toga jedino stiti geografski polozaj, ali da mi situacija izgleda sve losije i losije. Mislim da je nepotrebno da kazem da je danas situacija jos losija. Samo sto izgleda da sam potcenio koliki su domaci kapaciteti govana koja ce da izvrsavaju sta treba i da im mozda nikakva eksterna pomoc i ne treba. Mislim da ako se ne skine na krilima ovoga sto se sada desava, vladace zauvek. 2
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne štiti nas samo geografija iako jeste jako bitna. Drugačiji su: istorija, povezanost sa okruženjem, biznis, mogućnost putovanja i još svašta nešto. On jeste krenuo all in i spreman je na sranja, pitanje je koliko su svi oko njega spremni da učestvuju u tome, koliko daleko će da idu i kako bi održavao ceo paket koji bi takav potez doneo. Dakle, raste šansa za sranja i još krvavije njihove ruke, uz sav haos što bi to izazvalo, ali ne vidim da to može da se održava dugo.
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čačani za 10 danas, mnogo ih volim ❤️ Zna se ekipa za prve redove na sudnjem danu u prestonici. Bager included. 2
Recommended Posts