Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo ga. Navikao na bacače koske, selfi fenove i hop, pojavi se otresita Lalinka, skide mu šarmantni osmeh i vrati ga na radikalštinu. I tu je na delu pokazao koliko su mali, sujetni, osioni i zadrti i da je to ista škola magistrata kojoj treba stati nogom za vrat. Prazno ulično kurobecanje - a šta si ti bio, a šta ti oćeš, idi leči se umesto argument polemike. 

Da ne pričam da je mogao i da ispadne pravi šmeker i ljudski zagrli ženu (naročito kad ti u očaju kaže da je izgubila brata u cvetu mladosti) makar lažno prizna da je jeo govna, služio govnima i zlu i da je na ulici da bi se i on sam promenio. Jok, radikal je stanje uma. Neka ganja ćacije i bude naš korisni idiot, dok ne dođe na red. Nije on toliko bitan koliko se sad istripovao da jeste. 

Edited by Molina23
  • Like 17
  • Thanks 2
Posted

Penzionisan Spasoje Vulević, komandant SAJ-a.

Ljudi su se smejali onoj konferenciji od petka uveče, ja sam je gledao uživo i baš ništa mi nije bilo smešno. Jedino što sam osetio jeste strah. Mislim da ljudi ne shvataju u koliko opasnom vremenu živimo, veoma smo blizu granice posle koje neće biti povratka. 

• Like 1
Posted

Šarović.

Govno radikalsko.

Bio i ostao.

10 minutes ago, robespierre said:

Mislim da ljudi ne shvataju u koliko opasnom vremenu živimo, veoma smo blizu granice posle koje neće biti povratka. 

Ja vrlo shvatam.

Blizu smo granice, ali sa druge strane.  I bićemo sve dalje. 

I nikog ne krivim.  Nismo šanse imali bukvalno od trenutka kad smo "Kaznili Tadića", samo mnogi tad to nisu videli. 

...

I ni jednom nismo bili ni blizu šanse zadnjih 10 meseci, da ne bude da mislim da smo nesto mogli drugačije.  Nismo.

• Like 1
Posted
20 minutes ago, robespierre said:

Penzionisan Spasoje Vulević, komandant SAJ-a.

Ljudi su se smejali onoj konferenciji od petka uveče, ja sam je gledao uživo i baš ništa mi nije bilo smešno. Jedino što sam osetio jeste strah. Mislim da ljudi ne shvataju u koliko opasnom vremenu živimo, veoma smo blizu granice posle koje neće biti povratka. 

I to je sklonjen covek ozbiljne biografije, sa zavrsenom FBI akademijom cini mi se, koji bi u svakoj zemlji bio vredan deo bezbednosnog aparata. Plasi me da idemo u beloruski scenario.

• Like 4
Posted
44 minutes ago, Molina23 said:

pojavi se otresita Lalinka, skide mu šarmantni osmeh i vrati ga na radikalštinu

Ciničan osmijeh, jezivo cerenje koje pokazuje neskriveni prezir i pasivnu agresiju. 

Za ćacije fercera i nije me briga, ali taj osmijeh nije rezervisan samo za njih. Bravo hrabroj gospođi koja pamti! 

• Like 2
Posted
24 minutes ago, fancy said:

Šarović.

Govno radikalsko.

Bio i ostao.

Ja vrlo shvatam.

Blizu smo granice, ali sa druge strane.  I bićemo sve dalje. 

I nikog ne krivim.  Nismo šanse imali bukvalno od trenutka kad smo "Kaznili Tadića", samo mnogi tad to nisu videli. 

...

I ni jednom nismo bili ni blizu šanse zadnjih 10 meseci, da ne bude da mislim da smo nesto mogli drugačije.  Nismo.

Otkud defetizam kod tebe? Slao si drugačije signale.

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Otkud defetizam kod tebe? Slao si drugačije signale.

Ma samo dajem šlagvort za nečiji jak odgovor i demantovanje svega :classic_smile:

Nedelja jutro, višesatna plejlista Pink Floyd (možda je to? ), spremam se da sutra palim na more i ne ide mi se uopšte. A to se nije nikad dogodilo. 

Proći će. :classic_biggrin:

• Like 2
Posted
1 hour ago, Molina23 said:

Evo ga. Navikao na bacače koske, selfi fenove i hop, pojavi se otresita Lalinka, skide mu šarmantni osmeh i vrati ga na radikalštinu. I tu je na delu pokazao koliko su mali, sujetni, osioni i zadrti i da je to ista škola magistrata kojoj treba stati nogom za vrat. Prazno ulično kurobecanje - a šta si ti bio, a šta ti oćeš, idi leči se umesto argument polemike. 

Da ne pričam da je mogao i da ispadne pravi šmeker i ljudski zagrli ženu (naročito kad ti u očaju kaže da je izgubila brata u cvetu mladosti) makar lažno prizna da je jeo govna, služio govnima i zlu i da je na ulici da bi se i on sam promenio. Jok, radikal je stanje uma. Neka ganja ćacije i bude naš korisni idiot, dok ne dođe na red. Nije on toliko bitan koliko se sad istripovao da jeste. 

A malo pre toga mu je ispred Promenade 30ak ljudi skandiralo ime. 

Posted
1 hour ago, Molina23 said:

Izbija radikalstina iz njega.

1 hour ago, Урош19 said:

Upravo sam odgledao lajv Žunić upada u Informer i svađa se sa DJV. Zalečio sam sve rane od juče.

Hahahahahahhahahahahahahahahahahahah 

Posted

Nije slučajno što je mrcina jedan psihopata, čim ga je rodila osoba koja je mirno izašla iz zgrade televizije i ostavila svoje kolege da tu ubrzo poginu.

• Ruke su vam krvave! 4
Posted
39 minutes ago, СтелаРоса said:

A malo pre toga mu je ispred Promenade 30ak ljudi skandiralo ime. 

Gledao. Ima i ona scena gde masa sedi u bašti, kibicuje i traži fotkanje dok žandarmi na 2 metra vitlaju narod. Umesto da ih malo otrezni jer gori grad jebote, hapse i biju okolo, njemu na trenutak baš do jaja jer mu titraju ego. A ovi sreli Jutjub superzvezdu zamisli. 

Nadrealno na više nivoa. 

• Like 1
Posted

Evo celokupne izjave pukovnika Vulevića.

"U četvrtak je doneta nova sistematizacija, a kada se donese nova sistematizacija moraju da se urade nova rešenja za sve pripadnike u Direkciji policije. Prvo se donose rešenja za komandante i načelnike. Dačić i Vasiljević su me pozvali i kazali da na mene ne računaju jer, kako su rekli, predsednik (Aleksandar Vučić) ne želi da ima oružanu formaciju koja nije pod njegovom apsolutnom kontrolom, i da zbog toga ja više ne mogu da budem komandant", rekao je Vulević.

• Like 10
  • Pumpaj! 1
Posted

Deluje mi da je pukovnik normalan čovek. 

E, sad, da li pukovniku ima tko da piše?

SAJ su po imenu antiterorističke jedinice... a ovo sto se događa je čist terorizam. I tako...

• Like 2
Posted

Ja ne znam kako nekog ne plasi ova recenica

"predsednik(Aleksandar Vučić) ne želi da ima oružanu formaciju koja nije pod njegovom apsolutnom kontrolom, i da zbog toga ja više ne mogu da budem komandant", rekao je Vulević.

Posted

Opet se vracam na pocetak bunta. Bila je prica da SAJ nece batinati decu. Pa, za koj moj qfer krasni postojite, ako ne da siledzije strpate tamo gde im je mesto?

Po sred cela, sve te, neutralne heroje!

Posted

Jel zna neko nešto više o toj aferi u koju je umešan onaj plavušan za informera i njegova žena a Žunić je spominje.

Što se tiče Žunića nije loš bio samo mora da bude spreman da ih prekine i ta priča svoju priču i ne zamlaćuje se mnogo sa njihovim pitanjima kao što i oni njegova ignorišu.

Posted
5 hours ago, berti said:

Nije slučajno što je mrcina jedan psihopata, čim ga je rodila osoba koja je mirno izašla iz zgrade televizije i ostavila svoje kolege da tu ubrzo poginu.

Željko Pantelić, novinar koji je sada u Rimu (i koji je sve samo ne ljubitelj Vučića) je tada bio radnik erteesa i pričao je da to nije tačno i da je psiho došao ispred i bio strašno uznemiren.

• Thanks 1
Posted
22 minutes ago, Barkley#34 said:

Željko Pantelić, novinar koji je sada u Rimu (i koji je sve samo ne ljubitelj Vučića) je tada bio radnik erteesa i pričao je da to nije tačno i da je psiho došao ispred i bio strašno uznemiren.

Eto, nisam to znao. Išla je odavno prica da je njegova majka izasla jer je znala da ce biti bombardovana rts.

Posted

Danas prilično dobre akcije, hulja nije uspeo nigde da isprovocira teže incidente. Poseban naklon za Čačak danas. Naterali su ih da se vrate odakle su i pošli a sada su im okružili autobuse kojima su dovezeni da protestvuju 🙂 režimski mediji ne smeju da prenose jer bi se raspala ta slika "ustala je Srbija protiv blokadera" .

• Like 1