Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 26 minutes ago, Helena said: Ja ne mogu da otvorim. Ne znam šta se dogodilo u međuvremenu. Evo tviter: 1
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislila sam, meni je odmah izašla fotografija, možda je i postavim. A ovo je otišlo u Rigu
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sinoć dečko zadobio prelom ruke nakon guranja i prebijanja od strane žandarma. U lekarskom izveštaju stoji da je gurnut od strane nepoznate osobe, a ne od strane policijskog službenika. Kada sve ovo prođe, odmah nakon vrha kartela i policije, moraju biti na udaru i "medicinski radnici". Svi oni koji nisu pisali savesno lekarske izveštaje nakon upotrebe zvučnog topa i nakon prebijanja građana od strane policije, svi oni koji su otpuštali lekare i tehničare/sestre zbog podrške studentima, svi oni koji su određivali medicinskim radnicima šta će raditi u vreme pauze (zabrana odavanja pošte stradalima pod nadstrešnicom), svi oni koji su se zaletali kolima hitne pomoći u masu i prevozili batiniše i palice u istim, svi oni koji su glumili statiste za potrebe studenta koji želi da uči i ostale pripadnike sns kartela. 10 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Helena said: Mislila sam, meni je odmah izašla fotografija, možda je i postavim. A ovo je otišlo u Rigu IQ 80, na faci im se vidi.
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Eddard said: Sve fin neki svet, vidi im se na faci da su dobrice. I onda kažu fiziognomika nenaučna. 3
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: IQ 80, na faci im se vidi. Nije ovo (samo) nizak IQ, vec i ostale vrste koeficijenata koje su na niskom nivou, emocionalni, socijalni, itd. Znas vec.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 49 minutes ago, DameTime said: IQ 80, na faci im se vidi. Mnogo im je tih 80. 3
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 57 minutes ago, Kooineeperk said: Nije ovo (samo) nizak IQ, vec i ostale vrste koeficijenata koje su na niskom nivou, emocionalni, socijalni, itd. Jeste. A nije sramota nemati veliki kognitivni kapacitet, ne možemo ga svi ni imati. Ali kad se to spoji sa nekim drugim negativnim osobinama, npr. zlom i pakošću, onda imamo problem. Dodatno na temu Ako je ovo tačno, a ne bi me iznenadilo da jeste, ne znam zašto ne prijave nadležnim letonskim organima. Ipak to nije Srbija. Edited 4 hours ago by DameTime 2
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 minute ago, DameTime said: Ako je ovo tačno, a ne bi me iznenadilo da jeste, ne znam zašto ne prijave nadležnim letonskim organima. Ipak to nije Srbija. Ako ne može da identifikuje napadača i ako je napadač u međuvremenu napustio zemlju, onda od toga nema ništa. I njihova policija može samo da zabeleži da ga je napalo NN lice. Sve i da ga identifikuju, nije dostupan policiji. Edited 4 hours ago by DJ_Vasa
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, DJ_Vasa said: Ako ne može da identifikuje napadača i ako je napadač u međuvremenu napustio zemlju, onda od toga nema ništa. Pa očigledno se zna ko je lik i očigledno je još uvek u Rigi.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Pa očigledno se zna ko je lik i očigledno je još uvek u Rigi. Ako je tako, onda mogu da ga uhapse na granici ukoliko ide avionom, ali ako zbog Šengena napušta zemlju sa drugog mesta, slaba vajda.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Pa očigledno se zna ko je lik i očigledno je još uvek u Rigi. Misliš da su te barabe otišle u Letoniju tek tako? Svi oni imaju diplomatske pasoše ili nešto slično, policija ne može da ih hapsi, eventualno samo da ih protera iz zemlje.
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, DameTime said: Jeste. A nije sramota nemati veliki kognitivni kapacitet, ne možemo ga svi ni imati. Ali kad se to spoji sa nekim drugim negativnim osobinama, npr. zlom i pakošću, onda imamo problem. Dodatno na temu Ako je ovo tačno, a ne bi me iznenadilo da jeste, ne znam zašto ne prijave nadležnim letonskim organima. Ipak to nije Srbija. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/policija-rige-incident-medju-navijacima-srbije-pokrenuta-istraga/?fbclid=IwdGRjcAMkB6VjbGNrAyQG3WV4dG4DYWVtAjExAAEeCrjeEBuU-3Vr_oUmW8i9fBd3mioIlGE-z_5W9IRcVKEMBijEYVtmlBSI9aU_aem_G8LdqCS3RRkyEbTBM9lPxw Saopštenje policije u Rigi prenosimo u celosti: „Do danas je policija u Rigi zabeležila jedan incident do koga je došlo između navijača Srbije, a koji su se odnosili na navijačke povike tokom utakmice. Pojedinci koji su učestvovali u incidentu su identifikovani na licu mesta i uzeti su njihovi lični podaci. Istraga je pokrenuta o ovom slučaju. Nisu registrovani drugi slični incidenti. Sveukupno, Evropsko prvenstvo u košarci u Rigi do sada se održava bez većih problema. Što se tiče ponašanja navijača, uključujući i pomenute navijače iz Srbije, ne možemo da kažemo da se neko istakao lošim ponašanjem. Državna policija, u saradnji sa drugim nadležnim organima, sve vreme nadgleda situaciju, policajci su svima vidljivi na licu mesta i nadgledaju dešavanja u halama. Uz to, policija je u stalnom kontaktu sa kolegama iz drugih zemalja. Ukoliko bilo kakva kršenja zakona budu primećena, pozivamo ljude da ih odmah prijave policiji pozivom na broj 112 ili tako što će kontaktirati policajca na licu mesta.“ 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, Stiletto said: Misliš da su te barabe otišle u Letoniju tek tako? Svi oni imaju diplomatske pasoše ili nešto slično, policija ne može da ih hapsi, eventualno samo da ih protera iz zemlje. Oglasili su se, valjda odgovorili nekom od naših na mejl, pisali im ljudi. 2 minutes ago, Čvarkov said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/policija-rige-incident-medju-navijacima-srbije-pokrenuta-istraga/?fbclid=IwdGRjcAMkB6VjbGNrAyQG3WV4dG4DYWVtAjExAAEeCrjeEBuU-3Vr_oUmW8i9fBd3mioIlGE-z_5W9IRcVKEMBijEYVtmlBSI9aU_aem_G8LdqCS3RRkyEbTBM9lPxw Saopštenje policije u Rigi prenosimo u celosti: „Do danas je policija u Rigi zabeležila jedan incident do koga je došlo između navijača Srbije, a koji su se odnosili na navijačke povike tokom utakmice. Pojedinci koji su učestvovali u incidentu su identifikovani na licu mesta i uzeti su njihovi lični podaci. Istraga je pokrenuta o ovom slučaju. Nisu registrovani drugi slični incidenti. Sveukupno, Evropsko prvenstvo u košarci u Rigi do sada se održava bez većih problema. Što se tiče ponašanja navijača, uključujući i pomenute navijače iz Srbije, ne možemo da kažemo da se neko istakao lošim ponašanjem. Državna policija, u saradnji sa drugim nadležnim organima, sve vreme nadgleda situaciju, policajci su svima vidljivi na licu mesta i nadgledaju dešavanja u halama. Uz to, policija je u stalnom kontaktu sa kolegama iz drugih zemalja. Ukoliko bilo kakva kršenja zakona budu primećena, pozivamo ljude da ih odmah prijave policiji pozivom na broj 112 ili tako što će kontaktirati policajca na licu mesta.“ Pec, upravo i ja videh na Tnjiteru :)) 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uzeli im podatke i biće neke istrage. Jaka stvar. Radije bih da su odveli barabe u ćorku vezane lisicama.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Politički haos u Zaječaru: Skupština bez legitimiteta, a vlast zakazuje novu sednicu - izbore ne razmatra https://n1info.rs/vesti/politicki-haos-u-zajecaru-skupstina-bez-legitimiteta-a-vlast-zakazuje-novu-sednicu-izbore-ne-razmatra/ Jebe im se za odluku suda, teraju oni po svom. 1
Recommended Posts