Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l bi bilo legalno da se skupi nas 5-10 i da iskodiramo jednu web radio stanicu koju bi koristili studenti i koja bi se hostovala na kolektivnom zapadu?

Posted

Vidim opet neko sranje kod filozofskog fakulteta u NS. Navodno je policija usla u zgradu fakulteta. Ocigledno nisam dovoljno dobro pratio, ali zar su fakulteti i dalje blokirani? Koliko znam ispitni rokovi su vec uveliko u toku i u jednom momentu je doslo do dogovora izmedju studenata i profesora o nastavku nastave?

Posted
3 hours ago, Molina23 said:

Studenti100 puta pročitali i ismejali udbašku koskicu za nacional podele 

Also Ćaci BIA: jebeno potpisuje grafit na ćaci domu. Masterclass. 

Pokušali sa Vojvodinom, fijakso posle dva dana, pokušali sa Novim Pazarom, fijasko posle dva dana, i sad ovo. Ne sumnjam da će naći nekog ko će glumiti blokadera i preuzeti krivicu.

Inače, u poslednje vreme intevizirali su napade na N1 i Novu.

Posted

plašim se da si Nova i N1 već pali... gura se ova besmislica SSPa na sva zvona, komentari se zaključavaju, a na N1 gomila botova... ne deluje dobro.

• Like 1
Posted
1 hour ago, freethrow said:

plašim se da si Nova i N1 već pali... gura se ova besmislica SSPa na sva zvona, komentari se zaključavaju, a na N1 gomila botova... ne deluje dobro.

Koliko vidim, komentari na blog o novosadskom protestu su priliko zestoki. Ne vidim da nesto cenzurisu.

Posted
Just now, crepiillupo said:

Koliko vidim, komentari na blog o novosadskom protestu su priliko zestoki. Ne vidim da nesto cenzurisu.

Ne, ne. Govorim samo i isključivo o tekstovima o prelaznoj vladi i imbecilnim poređenjima sa Makedonijom.

• Like 2
Posted
On 8/23/2025 at 5:07 AM, Darko said:

Obavezno Angeliu i Baby, kada počnu da spinuju neće znati šta ga je snašlo. 

Izvinite obe, morao sam 

❤️

Ne ljutim se, sto bih se ljutila. Pogotovo kad dolazi od nekog ko ima problem sa fizickim karakteristikama pola, ali ne i karakternim 

Izvini, morala sam 😉

• Like 1
  • Ha-ha 1