Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Ima, kad joj cela Srbija zna ime i prezime, pa je uslovljavaju direktno imenom. Potresla bi se ona baš, da je ljudi nisu učinili poznatom. Da prvo pročitaš napisano
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da nismo ni svesni koliko je ovih 2-3 dana učinilo protiv ove bagre, samo što sad postaje najopasnije. Čuvajte se, ološ je priteran iz zid, a niko neće pomoći da strane. 8
uncletima Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako. Kad krenu neka provere da li je preostao dah. U suprotnom six feet under sa sve balaklavom!
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Kalinic10 said: Koji dečak je u pitanju? Dosta njih je pretučeno u Valjevu, ne mogu da pohvatam o kome se radi Za samo jedno dete bio info da je zadrzano na lecenju Spoiler Strasno je i da se pominju informacije da je taksijem prebaceno u Bg i da je drzan u policijskoj stanici tako prebijen Mi zivimo horor film 5
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, srlepajce said: Novi Sad Hvala, sad sam ponosan na moje poznavanje Beograda i što sam odmah skapirao da ne može biti BG 🥹 12 hours ago, srlepajce said: 💪 Al' je prop'o Marčelo.
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas je simpaticno ovo “spontano”trazenje da EU osudi nasilje prema polliciiji od strane Brnabicke, Vucica, Vucevica, i svih Pinkova i Informera 🤡 1
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Laura, žena koje nema. Samo da ne prestanem da je iščekujem!
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? 1
srlepajce Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago (edited) . stara objava Edited 24 minutes ago by srlepajce
Volter Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Šest momaka uhapšeno u Novom Sadu zbog napada na Kobre, terete se za teško ubistvo u pokušaju.
Perkos2 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 1 hour ago, djura.net said: Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? Ko ćuti o dešavanjima danas u Srbiji neka ćuti i ubuduće, ionako nema ingerencije.
Clash Posted just now Posted just now Cuo sam dobar predlog. Da se stanica Prokop zatvori i koristi kao mesto za pritvor posle pobede.😈
Recommended Posts