Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago „Danas je razrešen načelnik PU Sombor Jovan Reljić koji je odbio nezakonito naređenje da u Kuli na mirnim protestima upotrebi sve represivne metode i surovo se obračuna sa svojim sugrađanima. Bolje je časno postupati i biti na strani naroda nego okrvaviti ruke kao neki“, naveo je advokat Lakić na društvenoj mreži X. 7 1
uncletima Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Odmah orden i bista u parku! PS. Da istabanaju nepozeljne i nepozvane komsije, pa da se, eventualno uzme u obzir.
Edinburgh Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Halo drugari, gde je juzna pruga?
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve ok, stariji maloletnici, mogu da naprave ispade, ili su nravili, policija ih privela. Mislim verovatno nije nista od toga ali ajde. Koji je ovo deo polocijske procedure? Zasto klece sa lisicam okrenuti ka zidu i koja je svrha te procedure po policijskim pravilnicima? Ko je to naredio? Samo to da odgovore
robespierre Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Huljin taster sudija i član Nadzornog odbora FKCZ Dragan Milošević pustio uhapšene u ''tužilačkom državnom udaru'' da se brane sa slobode. 4
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Iz zbirke Vukasine, jebem ti mamu glupu Pun mi kurac vise svake budale koja ima ne recenicu nego rec, slovo opravdanja za bandu u uniformama koju placa vas i moj porez da bi tukli nekoga zarad necijeg ostanka na vlasti, picka im materina odvratna. p.s. ono za NIS i mere za vanredno stanje je i N1 objavio https://n1info.rs/biznis/nis-sprema-zaposlene-za-vanredno-stanje/ 10
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kukavica ponovo gost na RTS-u. Dnevnik 1. Neverovatan psiho, uživo uključenja, vanredna obraćanja, govor na ulici, gostovanja svakog dana...laži, laži i samo laži.
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago O da, siguran sam da je mnogim pandurima (onim koji nisu sadisti) neprijatno da biju civile. Ali ako se setimo Milgramovog eksperimenta, svima je bilo neprijatno da daju elektrošokove pa je opet 60% njih išlo do kraja u slušanju naređenja. A to nisu bili ljudi koji su trenirani da slušaju naređenja i da brane postojeći poredak. I bili su prosečno pametni, u proseku jelte. U pandurskoj populaciji možemo da idemo do 97%
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znate cega sam se morbidnog setio. Da retardirani majmuni nisu koristili zvucni top na mirne i tihe protestante, oni bi danas mogli da koriste isti za rasteravanje jaceg pumpanja sa nase strane. Ovako svi LARDovi mogu samo da mu skupljaju prasinu na dzipovima, jer ako ga ponovo upotrebi, gorece centrala SNSa. Mada, ostaju mu u asortimanu smrkovi sa vodom i slicne smicalice iz devedesetih. Jel video neko da su negde izvodili konje? 2020. su ih koristili.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Smrtokapa said: A to nisu bili ljudi koji su trenirani da slušaju naređenja i da brane postojeći poredak. I bili su prosečno pametni, u proseku jelte. Talking about military... Upravo zbog naučenosti da se komandni lanac apsolutno prati, oni mogu biti gori nego ćaci(cajci). Teoretski, ćaciji bi i lakše mogli da se pobune.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 24 minutes ago, 40Wins said: Iz zbirke Nije se desilo. Neki bot ili freelancing jedač govana?
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 56 minutes ago, Clash said: Sve ok, stariji maloletnici, mogu da naprave ispade, ili su nravili, policija ih privela. Mislim verovatno nije nista od toga ali ajde. Koji je ovo deo polocijske procedure? Zasto klece sa lisicam okrenuti ka zidu i koja je svrha te procedure po policijskim pravilnicima? Ko je to naredio? Samo to da odgovore E jebiga zajebao sam se. Kazu da posteje ovakve procedure prilkom haosenja veceg broja osoba i da su u ovakvom polozaju jer smanjuje mogucnost otpora. Kao kod navijackih nereda naprimer. Sto ne znaci da im ne treba jebati kevu svakom pojedinacno sa ovog snimka plus komandirima
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: Talking about military... Upravo zbog naučenosti da se komandni lanac apsolutno prati, oni mogu biti gori nego ćaci(cajci). Teoretski, ćaciji bi i lakše mogli da se pobune. Da da, i veliki deo njih ček i bez tih striktnih naređenja sebe vidi kao nekoga ko je neutralan, nije ni na čijoj strani, samo održava red i mir, u prevodu famozno radim svoj posao. Plus oni koji jesu "mišljenja" da su ovo sve neki strani plaćenici ili u najboljem slučaju besposličari koji vataju zjala. Ili, kao što meni reče jedan od njih na blokadi, kada bi Srbiju neko napao, niko od vas ne bi uzeo pušku da brani zemlju. 1
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vucic na RTSu upravo: Moja majka je letela 10 metara kad su gadjali RTS. Lik ce zavrsiti u ludnici, bukvalno... 2 2 4
crepiillupo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako je pre jucerasnjih događaja u Valjevu postojala i najmanja šansa da se šesti oktobar i ovog puta ne desi, sada je sasvim jasno da takva mogućnost više ne postoji. 8 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 54 minutes ago, Clash said: E jebiga zajebao sam se. Kazu da posteje ovakve procedure prilkom haosenja veceg broja osoba i da su u ovakvom polozaju jer smanjuje mogucnost otpora. Kao kod navijackih nereda naprimer. Sto ne znaci da im ne treba jebati kevu svakom pojedinacno sa ovog snimka plus komandirima Šta kažu za onaj snimak koji sam postavila kad njih 15 ruku jednu osobu koja je na zemlji? Ima procedura i tu? Ovo je sramota šta rade, pored živih krimosa u ćacilendu. 1
Recommended Posts