Clash Posted August 15 Posted August 15 10 hours ago, Clash said: Za mene je SPS uvek bio gori nego Sns i nadam se da sada oni koji su racunali na Ivicu kao tas na vagi, sto je uvek bio vide koje je to govno. I dobro je sto sam sebi zakucava ekserw u kobceg. https://nova.rs/vesti/politika/clan-predsednistva-sps-a-goran-trivan-za-tv-nova-izbori-su-izlazak-iz-krize-mislim-da-ni-dacic-sad-nije-protiv-njih/ Evo ih, nezaobilazni faktor mira i razumevanja. Partija dijaloga i budućnosti. Mamu vam jebem treba i vase prostorije popaliti sve, hoćete i dalje da nam pijete krv, puj pike ne važi šta je bilo do sada idemo iznova. 8
Barkley#34 Posted August 15 Posted August 15 Je l' ovi debili iz policije zaista misle da će ljudi da se smire nakon ovakvih surovih premlaćivanja i koalicije koju imaju sa sns krimosima? Pa dobijaće sve veće i veće demonstracije u mnogim gradovima. 10
srlepajce Posted August 15 Posted August 15 Strasno Sad tek nema nazad ova govna moraju da odgovaraju 2 1
Clash Posted August 15 Posted August 15 @Drug CrniIde neka prica da je nacelnik polcije u Somboru dao ostavku, navodno nije hteo da salje ljude u Vrbas. Znas li sta ili je samo ona suplja prica za lajkove po tviteru tipa rekao mi policajac da nas podrzava.
Henry Chinaski Posted August 15 Author Posted August 15 Sinoć oko 2 i Železničkoj u Novom Sadu su ispred moje zgrade 2 patrole žandara i još par policije uhapsili 2 studenta na biciklu. No bili su veoma pristojni, podigli ih sa zemlje brzo, parkirali uredno bicikli pored zgrade, jedan je uzeo i neki lančić koji mu je ispao. I onda pogledam snimke iz Valjeva, i pitam se kako je moguće da postoji tolika razlika, ko zna da li su govna koja su imala opremu sinoć u Valjevu uopšte i Žandarmi.
DameTime Posted August 15 Posted August 15 1 hour ago, srlepajce said: Još jedan dokaz da su panduri većinom sadisti koji uživaju u svemu ovome i koriste priliku. Nema tu nikakve savesti. Gde je sad onaj forumaš koji je kukao da previše generalizujemo pandure? Talog i smeće. 1
Volter Posted August 15 Posted August 15 (edited) 16 minutes ago, Clash said: @Drug CrniIde neka prica da je nacelnik polcije u Somboru dao ostavku, navodno nije hteo da salje ljude u Vrbas. Znas li sta ili je samo ona suplja prica za lajkove po tviteru tipa rekao mi policajac da nas podrzava. Čovek iz Vrbasa (možda i poslanik) je pričao sinoć uživo u programu da je načelnik izdao nalog za hapšenje onog lika koji je predvodio batinaše i da je zbog toga smenjen. Edited August 15 by Volter 1
fancy Posted August 15 Posted August 15 4 minutes ago, DameTime said: Gde je sad onaj forumaš koji je kukao da previše generalizujemo pandure? Vrlo verovatno sa svojom ekipom u Valjevu tuče decu. Sumnjam da je više ovde. 1
Don Dusko Posted August 15 Posted August 15 Evo na svinjoformeru brane policiju kaze tamo jedan svako ko krene na policajca treba biti uhapsen. I treba se odbraniti od blokaderskog nasilja... I samo ponavlja treba vecinska Srbija koja ne podrzava...
40Wins Posted August 15 Posted August 15 Mora opsti protest u Valjevu iz svih mesta da idemo samo tamo da se skoncentrisemo, ovo je jezivo. Studentska lista mora da stavi u program otkaze svim kerovima za koje se dokaze prekomerna upotreba sile. 8
DJ_Vasa Posted August 15 Posted August 15 8 hours ago, Pastir said: O cemu vi ljudi pricate ? Kolicina materijala o zlodelima, prekomernoj upotrebi sile i slicnim stvarima ovih odrona sa vlasti verovatno moze da se meri u stotinama sati, i sta nam je to donelo? Pre svega treba da shvatite da ovakvi kao Vucic ne odlaze sa vlasti tako sto se rukuju sa "novim" predsednikom i mirno predaju vlast. To se nikad nece desiti. Cak i ako/kada izgubi izbore, tj ne pokrade dovoljno, izmislice da je bilo kradje/izazvace_nerede/trazice_ponavljanje_izbora/you_name_it i nece hteti mirno da ode. Ovakvi se skidaju sa vlasti samo silom i sto pre to shvatite/shvatim, i pocnemo da se spremamo za taj scenario, tj da li smo spremni na to, bice nam posle lakse... tako da ono, prostorije ruzne stranke, lepo gore, koga boli qrac. Tačno. Skinuće se s vlasti tako što će neko polomiti pet praznih stolica u nekom ćumezu. 1
uncletima Posted August 15 Posted August 15 11 minutes ago, srlepajce said: Evo jos jednog Kazu iz Zitoradje Normalno bi bilo, da se postavi pitanje: Gde su bili lokalni, da te siledzije sprece, ali koliko vec sutra ce biti isti, samo u nekom drugom mestu.
Clash Posted August 15 Posted August 15 8 minutes ago, DJ_Vasa said: Tačno. Skinuće se s vlasti tako što će neko polomiti pet praznih stolica u nekom ćumezu. Mora se od necega poceti. Eto sutra dodje neko u NS i hoce da se uclani u SNS i gde da ode?😀
Don Dusko Posted August 15 Posted August 15 8 minutes ago, Clash said: Mora se od necega poceti. Eto sutra dodje neko u NS i hoce da se uclani u SNS i gde da ode?😀 Pa to je bar lako kod njihovog boga Ace. 1
DJ_Vasa Posted August 15 Posted August 15 5 minutes ago, Clash said: Mora se od necega poceti. Eto sutra dodje neko u NS i hoce da se uclani u SNS i gde da ode?😀 Pisao sam ovde hiljadu puta o građanskoj neposlušnosti i još nekim stvarima koje su studenti predložili pred ono famozno zeleno svetlo. Kako bi bilo da npr. studenti pozovu na bojkot SNS-ovih firmi koje drže maloprodaje i da ih označe kao ćaci firme? Ima npr. onaj Lili što prodaje kojekakve mackalice, a vlasnik je poslanik kartela. Ovo je samo jedan primer, a pošto taj višak para daje zna se već kome, šteta bi bila mnogo veća nego da se polomi nekoliko prozora i stolica. A džep boli, to smo odavno apsolvirali. Ako je neko lud da se učlani u kartel, tj. da ide u četnike četres' pete, može to i u nekoj njihovoj kafani, a i takve treba bojkotovati. 4
Clash Posted August 15 Posted August 15 (edited) 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Pisao sam ovde hiljadu puta o građanskoj neposlušnosti i još nekim stvarima koje su studenti predložili pred ono famozno zeleno svetlo. Kako bi bilo da npr. studenti pozovu na bojkot SNS-ovih firmi koje drže maloprodaje i da ih označe kao ćaci firme? Ima npr. onaj Lili što prodaje kojekakve mackalice, a vlasnik je poslanik kartela. Ovo je samo jedan primer, a pošto taj višak para daje zna se već kome, šteta bi bila mnogo veća nego da se polomi nekoliko prozora i stolica. A džep boli, to smo odavno apsolvirali. Ako je neko lud da se učlani u kartel, tj. da ide u četnike četres' pete, može to i u nekoj njihovoj kafani, a i takve treba bojkotovati. Pusti bojkote Vaso, gradjanska neposlušnost je otisla na sledeći nivo. Za ovu prebijenu decu u Valjevu nećemo kupovati u DISu i kvit smo? Nasilje nije rešenje osim kad jeste. Edited August 15 by Clash 14
freethrow Posted August 15 Posted August 15 Mislim da smo već pisali o tome: koliko god ti bojkoti firmi, odbijanje plaćanja računa i ostalo bili ispravni i pravi put, to u Srbiji ne funkcioniše. Funkcionišu batine, demonstracije i narod na ulicama. Jebiga. 8
DJ_Vasa Posted August 15 Posted August 15 Just now, freethrow said: Mislim da smo već pisali o tome: koliko god ti bojkoti firmi, odbijanje plaćanja računa i ostalo bili ispravni i pravi put, to u Srbiji ne funkcioniše. Funkcionišu batine, demonstracije i narod na ulicama. Jebiga. Pa valjda bi ti koji izlaze na ulice bojkotovali takve firme, plus i mnogi drugi opoziciono nastrojeni. Neće da se baci ako se koristi kao pomoćno sredstvo. Pa ona Efektiva, za koju niko nije ni čuo, uspela je da lupi šamar jednom Maxiju, što znam od čoveka koji tamo radi.
Perkos2 Posted August 15 Posted August 15 bojkot je dobra stvar ali mora da se istraje u tome bez obzira šta je alternativa maxiju ili liliju sukobi se trebaju isplanirati i pametno voditi sa više koordinacije tako da policija ne može da stigne da pokrije sve lokacije, kad se primeti da su negde dobro organizovani povuće se mirno pa otvoriti frku na drugoj lokaciji svaka borba protiv ovog režima je dobra i poželjna
uncletima Posted August 15 Posted August 15 Predlagao sam jos na samom pocetku, ne samo zbog vlasnistva, vec i zbog skupoce, da stisnemo petlju i jedemo mast i Alevu, eventualno pastetu. Na kraju se, kao i kod drugih stvari svede: Dobra je Argeta, ali vrat na rostilju je ipak mljac. 1
Volter Posted August 15 Posted August 15 Gimnazijalci pozivaju na protest u Valjevo: "Došli smo do tačke sa koje više nema povratka" https://n1info.rs/vesti/gimnazijalci-pozivaju-na-protest-u-valjevo-dosli-smo-do-tacke-sa-koje-vise-nema-povratka/ 6 1 2
Clash Posted August 15 Posted August 15 3 minutes ago, Perkos2 said: bojkot je dobra stvar ali mora da se istraje u tome bez obzira šta je alternativa maxiju ili liliju sukobi se trebaju isplanirati i pametno voditi sa više koordinacije tako da policija ne može da stigne da pokrije sve lokacije, kad se primeti da su negde dobro organizovani povuće se mirno pa otvoriti frku na drugoj lokaciji svaka borba protiv ovog režima je dobra i poželjna Da ima organizacije i koordinacije ovo bi odavno bilo gotovo. Ovako imamo stihijske reakcije na brutalne napade na gradjane koji demonstriraju od strane kriminalnih grupacija organizovanih od strane SNS u koordinaciji sa policijom. To nam je što nam je, nemamo bolje za sada. Kao što nememao bolje od studentske liste za izbore. Igramo sa tim kartama koje imamo. 4
Recommended Posts