Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko čujem ludak drži govor u Kneza Miloša. Inače, dobre brojke večeras. A večeras se pokazalo da nema toliko batinaša za svaki grad. U mnogim gradovima tridesetak funkcionera ispred prostorija stranke.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na Novom Beogradu su ljudi krenuli iz nekog razloga ka Starom merkatoru, kerovi su napravili kordon pa je nastala nekakva pat pozicija.
033zero330 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Volter said: Koliko čujem ludak drži govor u Kneza Miloša. 1 7
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote "Služe samo da se izazovu sukobi, danas je veliki broj naprednjaka pristuan ispred prostorija, taj broj je veći nego broj onih koji protestuju, kako neko može da govori da je normalno da neki napadaju političke stranke, policija bi obezbedila svaku stranku koju neko hoće da napdne. Svi treba da se raziđu i da se uspostavi javni red i mir", rekao je Dačić. Šta drugo očekivati od idiota. Inače, Pančevci probili kordon policije. 2
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) MUP Novi Sad kaže narod je bacao topovske udare na SNS prostorije. Ni reči o kriminalcima koje brane. Na bulevaru u NS kriminalci pucaju iz vatrometa i eskplodira oko glava policiji, oni ni da mrdnu, čeka se da neko od naroda odgovori pa da ga uhapse. Edited 2 hours ago by Klotzen 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Andrej Vučić predvodi batinaše kod Ćaciledna. https://www.instagram.com/reel/DNTofecsBb8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I Andrej čuva ćacilend, ima na Tviteru kod Biljane Lukić na tw.
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ratno stanje na bulevaru oslobođenja u NS 1 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) koliko vise ne znaju gde biju kad ovaj ne moze da se kontrolise i pokazuje srednji prst Edited 2 hours ago by NMX 5
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cujem da je Vucic pretio da ce se desiti nemilosrdne promene.
Pletilja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vrsac: SNSovci: Mi, 1 h nakon pocetka protesta, na pocetku nas je bilo duplo manje nego njih pa su nam se smejali, oko 21 dosli studenti pa smo spasli obrz da nas bude jedva malo vise nego njih: I kibiceri koji lako mogu da prebroje i nas i njih. . Sta da vam kazem, idem kuci jer mi je dosta 2 h gledanja i jednih i drugih i tercih.... Vrsac se veceras obrukao za sve pare. Hrabri Nvosadjani, bar u mislima sam sa vama, idrzite. Edited 2 hours ago by Pletilja 5 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NMX said: koliko vise ne znaju gde biju kad ovaj ne moze da se kontrolise i pokazuje srednji prst Mama više voli Andreja, pa se nada da će i ćaciji. Potezi očajnika. 2
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Volter said: Andrej Vučić predvodi batinaše kod Ćaciledna. https://www.instagram.com/reel/DNTofecsBb8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Eto koliko moze da izvede dileja (severnih i juznih) na ulicu... ovde ako ima 500 navijaca ukupno (a nisu samo navijaci u cacilendu). Znaci sa nekim natezanjem, ucenjivanjem vodja sa sipke, pretnjama i potkupljivanjem, mozda do 2000, kao sto sam i mislio.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, NMX said: On ni ove krimi stoke nema dovoljno Sve što su imali, večeras su izvukli na ulice. Ovo im je maksimum..(bez da uključi tribinu) 1
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gde su sad navijaci oba kluba? Nek se zauvek pokriju usima 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote „Pred nama su ozbiljne promene, a to znači da i mi u državnim institucijama moramo da se menjamo. Želim da se večeras obratim i izvinim vama – običnim, vrednim ljudima, koji nikada niste imali nikakvu korist, čak ni od stranke koju iskreno volite, i koji od toga nikada niste živeli. Izvinjavam se i zbog toga što večeras mnogi funkcioneri nisu sa vama, širom Srbije“, rekao je on. Quote On je dodao da je mogao da bira gde će danas u biti – na plaži sa kamenčićima ili na pesku. „Ali izabrao sam da budem ovde. I to je moja odluka, moja odgovornost. Onoga dana kada su naši ljudi bili napadnuti, njihova obaveza je bila da odmah dođu i prekinu svoje odmore. Nemam ništa protiv odmora, ali funkcije koje nose znače i odgovornost. Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu“, naveo je on. Ovaj se raspada. 2
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago mislim isto ovo sto i Stevan pise. Nema tu jos mnogo prostora za logistiku kad ih narod ovako razvuce po svim gradovima. Nego, gledam Ivicu, au sine kako ce da preleti na prvoj krivini. Stara je to kurva, zna i on da ovo stanje ne moze da traje 11
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zadnje vreme doslo kad je brata poslao na ulicu Alal vera 3
JohnnyDragon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel se oni pitaju: Šta ako narod uzme motku , kao što oni imaju pendrek? Zaboravili su 5 oktobar?
Beonegro Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, srlepajce said: Gde su sad navijaci oba kluba? Nek se zauvek pokriju usima Eno ih u u ćacilendu i pred radikalskim komandaturama
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, srlepajce said: Gde su sad navijaci oba kluba? Nek se zauvek pokriju usima Zvezdini odmaraju, sinoć su imali posla posle utakmice, napali Poljake. Na neku masovnost navijača Kukavica nikada nije mogla računati. Bili su to pojedinci koji su sa svojim ortacima obezbeđivali njegove skupove i učestvovali u divljanju. Sada su to uglavnom idioti koji se bave obezbeđenjem klubova, članovi borilačkih klubova, krimosi. A što se nas tiče, pa imaš tu navijače i jednog i drugog kluba.
Recommended Posts