Plavi Dres Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Trenutno jako "zanimljivo" u Užicu. Probijen policijski kordon. 4
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, Perkos2 said: Kako će "četnici" da udare na četnike-studente 3 2
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, Clash said: Inače, žena ima vrhunske psovke i odjebavanja kada joj nagaze na govorno područje. 1
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Veceras je bas vrelo vece. U Uzicu se skupilo bar 3000 ljudi ispred policijske stanice. 2 2
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bravo za Užice! Taman kad se Kukavica ponada da je malo utihnulo, ono nove blokade širom Srbije. Još narednih dana biće svežije, biće jačeg pumpanja. 2
Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Užičani pravi primer kako se ujedinjeno može protiv mafije 1
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uh kakav car je sad govorio - ko ne zna istoriju, kraj svake tiranije u Srbiji pocinje u zapadnoj Srbiji, Uzice je ustalo i Cacak je ustao, ovde je i Slobodanu Milosevicu poceo kraj, pocinje kraj i Aleksandru Vucicu. Jos jedan - ovo je najveca sramota Srbije, oni sa biber sprejevima idu na trudnice i decu, i to biber sprejevima kineske proizvodnje! Nema vise prodaje Srbije! Najs 😄 7 1
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A u mom komšiluku u ove kasnije sate piči pesma Pada vlada Da ne pričam šta je išlo pre toga... Spoiler Sve za ljubav, sve za Partizan
uncletima Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 hours ago, Klotzen said: militantniji su ljudi... "Zar nemate nesto lepo da porucite?" "Pusi kurac, Dragane!" PS. 1
uncletima Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 hours ago, 033zero330 said: Uvek mislimo i tražimo neku trunku normalnosti, radi sebe i/ili radi drugih inače bi forum bio nešto drugo ili svi bili banovani. Iako možda ponekad zvučim gore od kinika ili puzigaće... PS. Evo me na sledecoj blokadi sa sve kiflicama... Pliz, dont't! Nije problem da popijemo kafu, klaker, pivo, samo nemojte da budete uz nas, hvala.
Clash Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago (edited) Brate, teska su vremena, treba nam savetnik. Nema frke brt, imam ja momka ko jabuka, autenticni patriota, nece nas da savetuju neki profesori ustase i izdajnici. Edited 26 minutes ago by Clash 1
Molina23 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 18 minutes ago, Clash said: Brate, teska su vremena, treba nam savetnik. Nema frke brt, imam ja momka ko jabuka, autenticni patriota, nece nas da savetuju neki profesori ustase i izdajnici. Dačke i junior duševni ljudi, vole pevače, pevaljke, guslare i tako to. Vele Markan je izabran na predlog Srba iz regiona i dijaspore, naači regularno.
Recommended Posts