DameTime Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 11 hours ago, Clash said: Štoseonokaze Jako sam zalosna Kakvi debili 😂 Evo mnogo nas boli kurac šta oni misle. 2
Plavi Dres Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Ništa čudno za taj NKPJ. Njihov sekretar je preko Ruske stranke postao odbornik u Zemunu,
McLeod Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 1 hour ago, Drug Crni said: Ovo su Julinovi beše, sva trojica? ^ Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo. 1
Klotzen Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 sve militantniji i militantniji su ljudi prema konjoglavom i njegovoj TV. 11 4 1 1
DJ_Vasa Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 (edited) 24 minutes ago, McLeod said: Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo. Nisu to njegovi, a Joška je umro pre oko mesec dana. Svejedno, ti iz NKPJ su budale. Edited July 6, 2025 by DJ_Vasa 3
mrd Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Zemunci, ja sam lepo rekao da oni moraju da čiste svoju septicku jamu. Ljubi ih mrd.
Plavi Dres Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 1 hour ago, McLeod said: Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo. Pokojni Joška se bio udružio sa Kenom- https://www.blic.rs/vesti/politika/saznajemo-kena-osnovao-stranku-bivsi-poslanik-ds-radoslav-milojicic-doneo-odluku-dva/gvvbsh2 Dakle Joška je imao partiju koja se zvala Komunistička, pa je promenila ime u Srpska levica. 1
Cyber Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 (edited) 12 hours ago, goldberg bcd said: Ova ljiga se slikala sa Faraonom i on se sad nasao da prica o "velikosrpskom narativu"? Martens je godinama ziveo u Beogradu. Ko zna sta i kako je sve nahvatao u krugovima u kojima se kretao. Uzgred, ne bih se ja osvrtala na njegova pisanija - tim pre sto u poslednje vreme primecujem sve ostriju retoriku glede policijske represije u Srbiji u mnogim ozbiljnim novinskim tekstovima sa nemackog jezickog prostora. Rec "autokratija" u njima je frekventna. Edited July 6, 2025 by Cyber 2
Barkley#34 Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Martens i ostali koje je badenac naveo su belosvetski Milani Antonijevići aktivirani u pogodnom trenutku. Nisu bitni. 7
Molina23 Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Nečeg lepog u ovom sivilu. "Neću vas izdati, nema sile" 🥹 Bog čuvao ljudinu Milomira ❤️ Narodni heroj! 5 16 1 1
303 Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 On 7/4/2025 at 2:36 PM, McLeod said: Ovde ima ok Rusa. Imam kolegu Rusa, doduse zivi u Poljskoj. Glavni klijent mi je Belorus. Ovi moji su progresivni totalno, neki od njih su bili gonjeni i u Rusiji i u Belorusiji zbog aktivizma. Uvek mislimo i tražimo neku trunku normalnosti, radi sebe i/ili radi drugih inače bi forum bio nešto drugo ili svi bili banovani. Iako možda ponekad zvučim gore od kinika ili puzigaće... 8 2
djura.net Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Kog ne mrzi, neka izgugla kako je izgledao dan ruskih izbora u Srbiji (ima i ovde na forumu) kad je supruga pokojnog Navaljnog pozvala ljude da dodju u podne pred biracka mesta. Ruska ambasada u Bg je zatvorila biracka mesta zbog nenormalnih guzvi, jer su videli totalnu spoljnopoliticku katastrofu. Nikad vise normalnih, lepih, pametnih Rusa na jednom mestu, nikad vise optimizma i osmeha medju tim ugnjetavanim ljudima koji su svoju srecu morali da potraze bekstvom od sulude autoritarne vlasti gde njeni protivnici izvesno zavrse kao nestecni Navaljni. 3
Klotzen Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Ogromna većina Rusa koja je pobegla unazad par godina kod nas su anti putin i pro zapadno nastrojeni. Možemo svašta da im prigovaramo ali to da podržavaju diktatore sigurno ne. 3
Clash Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Ako neko ima sumnju da li treba jos jace, na Pinku su gosti Vucicevic i Seselj, pa eto poslusajte da nam objasne. Dva vodeca BIA govneta u ofanzivi. 2
Plavi Dres Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 Trenutno jako "zanimljivo" u Užicu. Probijen policijski kordon. 4
Clash Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 7 minutes ago, Perkos2 said: Kako će "četnici" da udare na četnike-studente 4 2
Recommended Posts