Pletilja Posted June 29 Posted June 29 (edited) Poziv stigao u 23 h i 11 minuta, "Pa gde si ti"? Stigla na licino mesto u 23 h i 21 minut, licni rekord, verovatno sam rashrafila sve koske al marim ja, plakacu sutra.... Blokiran centar grada Vrsca, sutra u 8 blokiramo ulaz u zgradu skupstine opstine jer je zakazana sednica.. Edited June 29 by Pletilja 13 4 1 1 1
mrd Posted June 29 Posted June 29 (edited) Uzice je blokirano. Auto put Beograd Bar je blokiran u Užicu. Morao sam preko Kremne da idem na Zlatibor. Kod Čačka i Milanovca nije bilo ništa što blokira put. Pumpaj Edited June 29 by mrd 7 1 1
nemanjaol Posted June 30 Posted June 30 Barikada na raskrsnici Ruzveltova - Kraljice Marije jos stoji, u 6 su raščistili kontejnere kod Vuka
Volter Posted June 30 Posted June 30 Maricama u punoj brzini na građane: Policija probila blokadu u Vojvode Stepe (VIDEO) https://n1info.rs/vesti/maricama-u-punoj-brzini-se-zaletili-na-gradjane-policija-probila-blokadu-u-vojvode-stepe-video/ 16 ljudi uhapšeno.
NMX Posted June 30 Posted June 30 Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt 17 6
Volter Posted June 30 Posted June 30 Av, av, av Treba ih zajebavati, dođu, ljudi se povuku, oni nazad u stanicu, ljudi nazad na ulicu. 2
Clash Posted June 30 Posted June 30 Reapect za sve dame na svemu sto rade. Respect i za nase forumasice. 11 9
Don Dusko Posted June 30 Posted June 30 21 minutes ago, NMX said: Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt Ako ih posalje prvi ce da desertiraju mamu im jebem. Btw treba zapaliti informer koliko su bezobrazni jbt. Spoiler
Molina23 Posted June 30 Posted June 30 26 minutes ago, NMX said: Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt Ovakvi bolesnici pune kese ali kese tuđe ušteđevine, nakita i bele tehnike. Nikad takvi nisu niti će biti u prvim redovima. Zna se ko gine prvi u ovoj prokletoj avliji. 2
DameTime Posted June 30 Posted June 30 9 minutes ago, Clash said: Reapect za sve dame na svemu sto rade. Respect i za nase forumasice. Pratim i podižem 10 7 4
Nicklord Posted June 30 Posted June 30 Valjda se lepo ljudi dogovore danas da blokiraju u toku dana opet. Makar nekoliko prometnih mesta 1
NMX Posted June 30 Posted June 30 Ovi snimci pandura Spoiler Spoiler Evo, ne znam. Bolje ćerka Milena Ivanović nego sin pandur Ako još jednom vidim da neko grli pandura, slika pored štita, kači cveće ili nudi pandura bilo čime a da nisu govna, I swear a God... 6 1 6
DameTime Posted June 30 Posted June 30 2 minutes ago, NMX said: Ovi snimci pandura Reveal hidden contents Reveal hidden contents Evo, ne znam. Bolje ćerka Milena Ivanović nego sin pandur Ako još jednom vidim da neko grli pandura, slika pored štita, kači cveće ili nudi pandura bilo čime a da nisu govna, I swear a God... 2 2
Perkos2 Posted June 30 Posted June 30 (edited) 1 hour ago, NMX said: Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt Tad će da otvaraju bolovanja i beže sa ratišta kao 98-99 kad je trebalo da se pokažu negde u Drenici ili Glođanu ali dok je trebalo da reketiraju običan svet na ulicima po Kosovu tu su bili glavne baje kapiram ja da se oni treniraju da ne razmišljaju o naredbi već da je izvršavaju ali iživljavanje nad nekim ko leži na asfaltu i pogotovo u marici i u polcijskoj stanici je za odlazak na robiju, međutim štite jedni druge kao mafija. Pola od žandara obezbeđuje rezna kriminalce po Srbiji i ima kombinacije za gradnje i izdavanje stanova, prate starlete i devojke iz poslovne pratnje a biju decu bagra! Edited June 30 by Perkos2 4
mrd Posted June 30 Posted June 30 (edited) Treba blokade da se razilaze kad kerovi dođu, ali odmah da se blokada pravi na drugom mestu dovoljno daleko da panduri moraju da se pocepaju na više mesta dovoljno daleko. Noćas sam bio oduševljen kad sam oko ponoći stigao u Užice, a glavna magistrala blokirana. Bravo Srbijo giljotina je skupa za ovog smrada. Pumpaj Edited June 30 by mrd 1
djole Posted June 30 Posted June 30 (edited) 40 minutes ago, NMX said: Evo, ne znam. Bolje ćerka Milena Ivanović nego sin pandur - da ne preterujete? - ne ne, sigurno 1 hour ago, Volter said: Av, av, av Treba ih zajebavati, dođu, ljudi se povuku, oni nazad u stanicu, ljudi nazad na ulicu. Iskreno ovo je odlična ideja, koliko je to moguće, napraviti više manjih blokada ali ipak tako da moraju da izvedu kornjače, kako oni dođu, premestiti se na drugo mesto i tako u krug. Njima svakako mnogo više vremena treba da dođu s opremom i ponovo uspostave saobraćaj nego što ljudima treba da se premeste na neko drugo mesto. A ovi mučenici na 40 stepeni oblači opremu, skidaj opremu, tamo-vamo. Pri čemu, što je vrlo bitno, smanjuje se šansa da ljudi zaglave hapšenje bespotrebno u nekom otporu policiji. U što toplotni talas, u što će da im bude prijatno Edited June 30 by djole 10 2 1
Kalinic10 Posted June 30 Posted June 30 Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu. Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice. Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅 7 1
mrd Posted June 30 Posted June 30 4 minutes ago, Kalinic10 said: Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu. Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice. Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅 Ovo za štednju i pare iz banke je odlična ideja. Ima da sve podignem makar na mesec dana. 2 1
DameTime Posted June 30 Posted June 30 10 minutes ago, djole said: A ovi mučenici na 40 stepeni oblači opremu, skidaj opremu, tamo-vamo. Momci, vrime je da se zaradi ta privilegija iživljavanja nad drugima Oca im jebem sadističkog Tema na sledećoj seansi će mi definitivno biti prezir prema pandurima 😄 1 3 3
Clash Posted June 30 Posted June 30 11 minutes ago, mrd said: Ovo za štednju i pare iz banke je odlična ideja. Ima da sve podignem makar na mesec dana. Ja to odavno radim i to sam napravio tako da ide automatski, ne moram da razmišljam o tome. Spoiler Kad mi legne plata banka automatski poskida sve rate kredita tako da ostane za još jedan rezervoar goriva i miran sam.😄 6
handys Posted June 30 Posted June 30 (edited) 22 minutes ago, DameTime said: Momci, vrime je da se zaradi ta privilegija iživljavanja nad drugima Oca im jebem sadističkog Tema na sledećoj seansi će mi definitivno biti prezir prema pandurima 😄 Pazi samo ako je CBT, ima da ti kaže da ćeš to rešiti stalnim susretima s dotičnom grupacijom 😄 Edited June 30 by handys 1
Recommended Posts