Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Poziv stigao u 23 h i 11 minuta, "Pa gde si ti"? Stigla na licino mesto u 23 h i 21 minut, licni rekord,  verovatno sam rashrafila sve koske al marim ja, plakacu sutra.... Blokiran centar grada Vrsca, sutra u 8 blokiramo ulaz u zgradu skupstine opstine jer je zakazana sednica..

kw8pIyP.mp4

2pqKPn1.mp4

Edited by Pletilja
  • Like 13
  • Love 4
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Uzice je blokirano. Auto put Beograd Bar je blokiran u Užicu. Morao sam preko Kremne da idem na Zlatibor. Kod Čačka i Milanovca nije bilo ništa što blokira put.

Pumpaj

Edited by mrd
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre

Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt 

• Like 17
  • Ruke su vam krvave! 6
Posted

Av, av, av :classic_biggrin: Treba ih zajebavati, dođu, ljudi se povuku, oni nazad u stanicu, ljudi nazad na ulicu. 

• Like 2
Posted
21 minutes ago, NMX said:

Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre

Ako ih posalje prvi ce da desertiraju mamu im jebem.

Btw treba zapaliti informer koliko su bezobrazni jbt.

Spoiler

image.thumb.png.e3876e28f729c254d9dab40cc5c858e5.png

:lol_2:

Posted
26 minutes ago, NMX said:

Ovakvi bolesnici pune kese ali kese tuđe ušteđevine, nakita i bele tehnike. Nikad takvi nisu niti će biti u prvim redovima. Zna se ko gine prvi u ovoj prokletoj avliji. 

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Clash said:

Reapect za sve dame na svemu sto rade. 
Respect i za nase forumasice.

Pratim i podižem 

• Like 10
  • Love 7
  • Pumpaj! 4
Posted

Ovi snimci pandura

Spoiler

Spoiler

Evo, ne znam. Bolje ćerka Milena Ivanović nego sin pandur 

Ako još jednom vidim da neko grli pandura, slika pored štita, kači cveće ili nudi pandura bilo čime a da nisu govna, I swear a God...

fist-mad.gif

• Like 6
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 6
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Ovi snimci pandura

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Ako još jednom vidim da neko grli pandura, slika pored štita, kači cveće ili nudi pandura bilo čime a da nisu govna, I swear a God...

fist-mad.gif

spacer.png

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
1 hour ago, NMX said:

Tad će da otvaraju bolovanja i beže sa ratišta kao 98-99 kad je trebalo da se pokažu negde u Drenici ili Glođanu

ali dok je trebalo da reketiraju običan svet na ulicima po Kosovu tu su bili glavne baje

kapiram ja da se oni treniraju da ne razmišljaju o naredbi već da je izvršavaju ali iživljavanje nad nekim ko leži na asfaltu i pogotovo u marici i u polcijskoj stanici je za odlazak na robiju, međutim štite jedni druge kao mafija.

Pola od žandara obezbeđuje rezna kriminalce po Srbiji i ima kombinacije za gradnje i izdavanje stanova, prate starlete i devojke iz poslovne pratnje a biju decu

bagra! 

Edited by Perkos2
  • Like 4
Posted (edited)

Treba blokade da se razilaze kad kerovi dođu, ali odmah da se blokada pravi na drugom mestu dovoljno daleko da panduri moraju da se pocepaju na više mesta dovoljno daleko.

Noćas sam bio oduševljen kad sam oko ponoći stigao u Užice, a glavna magistrala blokirana. Bravo Srbijo giljotina je skupa za ovog smrada.

Pumpaj

Edited by mrd
  • Like 1
Posted (edited)
40 minutes ago, NMX said:

- da ne preterujete?

- ne ne, sigurno

1 hour ago, Volter said:

Av, av, av :classic_biggrin: Treba ih zajebavati, dođu, ljudi se povuku, oni nazad u stanicu, ljudi nazad na ulicu. 

Iskreno ovo je odlična ideja, koliko je to moguće, napraviti više manjih blokada ali ipak tako da moraju da izvedu kornjače, kako oni dođu, premestiti se na drugo mesto i tako u krug. Njima svakako mnogo više vremena treba da dođu s opremom i ponovo uspostave saobraćaj nego što ljudima treba da se premeste na neko drugo mesto. A ovi mučenici na 40 stepeni oblači opremu, skidaj opremu, tamo-vamo. Pri čemu, što je vrlo bitno, smanjuje se šansa da ljudi zaglave hapšenje bespotrebno u nekom otporu policiji.

U što toplotni talas, u što će da im bude prijatno

image.png.44adf1ca722c2fc0ffdf9464c8851e86.png

Edited by djole
  • Like 10
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu.

Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice.

Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Kalinic10 said:

Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu.

Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice.

Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅

Ovo za štednju i pare iz banke je odlična ideja.

Ima da sve podignem makar na mesec dana.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, djole said:

A ovi mučenici na 40 stepeni oblači opremu, skidaj opremu, tamo-vamo.

Momci, vrime je da se zaradi ta privilegija iživljavanja nad drugima

Oca im jebem sadističkog

Tema na sledećoj seansi će mi definitivno biti prezir prema pandurima 😄 

• Like 1
  • Love 3
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
11 minutes ago, mrd said:

Ovo za štednju i pare iz banke je odlična ideja.

Ima da sve podignem makar na mesec dana.

Ja to odavno radim i to sam napravio tako da ide automatski, ne moram da razmišljam o tome.

Spoiler

Kad mi legne plata banka automatski poskida sve rate kredita tako da ostane za još jedan rezervoar goriva i miran sam.😄

• Ha-ha 6
Posted (edited)
22 minutes ago, DameTime said:

Momci, vrime je da se zaradi ta privilegija iživljavanja nad drugima

Oca im jebem sadističkog

Tema na sledećoj seansi će mi definitivno biti prezir prema pandurima 😄 

Pazi samo ako je CBT, ima da ti kaže da ćeš to rešiti stalnim susretima s dotičnom grupacijom 😄

Edited by handys
  • Ha-ha 1