Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Vucko je pobedio... He he Ima još, dead man talking Inače, na Informeru, zamenik šefa policije (?) Luković valjda, kaže da će svi biti pohapšeni.
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ćuta prihvatio predlog studenata za bojkot skupštine. 2 1
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 23 minutes ago, Don Dusko said: Vucko je pobedio... He he Čekam da neko ponovo izmontira onaj isečak sa Hitlerom, iz prigodan titl 😂 1
nemanjaol Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @DJ_Vasa Evo i poziva za neplacanje racuna, culi su te konacno 😁 Koliko bese moze da se ceka pre nego sto krene prinudna naplata, 2 ili 3 meseca? 1
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, Malkolm Brogdon said: Sinoc blaga depra, veceras guranje kontejnera i predoziranje dopaminom Grobari tokom duplog kola Euroleague be like: Izvinjavam se, sad ću da shitpostujem jer sam preeeviše uzbuđena 😁 2
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ne znam samo koliko puta studenti treba da konkretno pokažu da su totalno drugačiji, maštovitiji, da su bolji i istrajniji i da imaju dovoljno i muda i kefala da masa otrovana apatijom, pesimizmom i tinejdž infantilnošću treba samo malo više veruje u njih. Bez one ali samo da kaem ja nešto, kenjaže. Nema bre ali. Dođi pomozi, pumpaj. Pumpaj ne kenjaj, eto krilatice za dalje. Ili su među generacijske sujete i predrasude toliko velike, čak i od prezira prema ludaku i kartelu. Nije sramota priznati da je neko bolji, da više zna bez obzira na stepen diplome i iskustva. Lekovito je zapravo, oslobađa. Edited 19 hours ago by Molina23 17 1 1
duško matić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago On 6/28/2025 at 10:39 PM, duško matić said: Psiho pumpa ove proteste opasno. Radikalsko iskompleksirano govno ne może da se kontrološe, navikao je samo na silu. Na kraju će sam sebe i sruŝiti Da se citiram, neko je ovo predvideo još sinoć. Studenti su ovo fantastično odradili što se mene tiče, onim protestom sinoć su podigli patriotski naboj i ujedinili ljude ponovo, zelenim svetlom ohrabrili gradjane da preuzmu blokada, a i isprovocirali psiha koji je prvo pustio kerove da biju pa posle pohapstio decu i tako bukvalno digao celu zemlju na noge. Na nama je sada da preuzmemo i da pumpamo do pobede. 2
DJ_Vasa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 24 minutes ago, nemanjaol said: @DJ_Vasa Evo i poziva za neplacanje racuna, culi su te konacno 😁 Koliko bese moze da se ceka pre nego sto krene prinudna naplata, 2 ili 3 meseca? Za struju bi trebalo da je tri meseca pre nego što počnu da seku ukoliko nisi platio ništa. Za kašnjenje od mesec dana traže kamatu od nekoliko desetina dinara. Ne znam koliko je za Infostan, ali neka se nose u tri lepe. Sada ima da poslušam studente, i to na kvadrat. Oni u prosveti su dobijali krompir, drndali su ih direktori, članovi kartela i neki roditelji, a pošto sam završio fakultet koji je velikim delom nastavnički, sa zadovoljstvom ću platiti sve kamate koje mi rebnu. Ako je veliki deo društva sa faksa mogao da se finansijski stisne i da odbije pomoć, što bih ja bio gori od njih? J*** pare, kad je bal, nek se igra. A sad ću zainat kartelu da dam neki dinar studentima Poljoprivrednog fakulteta, koji tu ovo inicirali. Edited 19 hours ago by DJ_Vasa 3 1 7
Pletilja Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Poziv stigao u 23 h i 11 minuta, "Pa gde si ti"? Stigla na licino mesto u 23 h i 21 minut, licni rekord, verovatno sam rashrafila sve koske al marim ja, plakacu sutra.... Blokiran centar grada Vrsca, sutra u 8 blokiramo ulaz u zgradu skupstine opstine jer je zakazana sednica.. Edited 18 hours ago by Pletilja 13 3 1 1 1
mrd Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Uzice je blokirano. Auto put Beograd Bar je blokiran u Užicu. Morao sam preko Kremne da idem na Zlatibor. Kod Čačka i Milanovca nije bilo ništa što blokira put. Pumpaj Edited 18 hours ago by mrd 7 1 1
nemanjaol Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Barikada na raskrsnici Ruzveltova - Kraljice Marije jos stoji, u 6 su raščistili kontejnere kod Vuka
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Maricama u punoj brzini na građane: Policija probila blokadu u Vojvode Stepe (VIDEO) https://n1info.rs/vesti/maricama-u-punoj-brzini-se-zaletili-na-gradjane-policija-probila-blokadu-u-vojvode-stepe-video/ 16 ljudi uhapšeno.
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt 17 6
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Av, av, av Treba ih zajebavati, dođu, ljudi se povuku, oni nazad u stanicu, ljudi nazad na ulicu. 2
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Reapect za sve dame na svemu sto rade. Respect i za nase forumasice. 11 9
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 21 minutes ago, NMX said: Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt Ako ih posalje prvi ce da desertiraju mamu im jebem. Btw treba zapaliti informer koliko su bezobrazni jbt. Spoiler
Molina23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 26 minutes ago, NMX said: Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt Ovakvi bolesnici pune kese ali kese tuđe ušteđevine, nakita i bele tehnike. Nikad takvi nisu niti će biti u prvim redovima. Zna se ko gine prvi u ovoj prokletoj avliji. 2
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Clash said: Reapect za sve dame na svemu sto rade. Respect i za nase forumasice. Pratim i podižem 9 7 4
Nicklord Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Valjda se lepo ljudi dogovore danas da blokiraju u toku dana opet. Makar nekoliko prometnih mesta 1
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovi snimci pandura Spoiler Spoiler Evo, ne znam. Bolje ćerka Milena Ivanović nego sin pandur Ako još jednom vidim da neko grli pandura, slika pored štita, kači cveće ili nudi pandura bilo čime a da nisu govna, I swear a God... 6 1 6
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Ovi snimci pandura Reveal hidden contents Reveal hidden contents Evo, ne znam. Bolje ćerka Milena Ivanović nego sin pandur Ako još jednom vidim da neko grli pandura, slika pored štita, kači cveće ili nudi pandura bilo čime a da nisu govna, I swear a God... 2 2
Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, NMX said: Svakoj kerini koja pristane na ovako nešto želim da ludi Coa proglasi juriš na Kosovo i da oni budu u prvom redu pa da ih vratimo u kesama za đubre Majku vam jebem, juriš maricama na ljude eeejj jbtttt Tad će da otvaraju bolovanja i beže sa ratišta kao 98-99 kad je trebalo da se pokažu negde u Drenici ili Glođanu ali dok je trebalo da reketiraju običan svet na ulicima po Kosovu tu su bili glavne baje kapiram ja da se oni treniraju da ne razmišljaju o naredbi već da je izvršavaju ali iživljavanje nad nekim ko leži na asfaltu i pogotovo u marici i u polcijskoj stanici je za odlazak na robiju, međutim štite jedni druge kao mafija. Pola od žandara obezbeđuje rezna kriminalce po Srbiji i ima kombinacije za gradnje i izdavanje stanova, prate starlete i devojke iz poslovne pratnje a biju decu bagra! Edited 10 hours ago by Perkos2 4
mrd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Treba blokade da se razilaze kad kerovi dođu, ali odmah da se blokada pravi na drugom mestu dovoljno daleko da panduri moraju da se pocepaju na više mesta dovoljno daleko. Noćas sam bio oduševljen kad sam oko ponoći stigao u Užice, a glavna magistrala blokirana. Bravo Srbijo giljotina je skupa za ovog smrada. Pumpaj Edited 8 hours ago by mrd 1
Recommended Posts