Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iskreno, svaka čast za ove klince. Ne znam šta je u glavi malom ćaciju, da li misli da će ovaj režim večno da traje? Da će zabosti neko ministarsko mesto pre nego što bude morao da kupi prnje i beži u neki Minsk ili Moskvu??

• Like 1
Posted
5 hours ago, fancy said:

Turšija svratio do Studentskog grada, studenti saznali da je tu, nastao haos, pevali mu Kukavicu i standardni ćaci repertoar...

Zabo u obližnji kafić i zvao policiju da ga vadi... Ima na Twitteru sve to po etapama, meni ovo najbolje:

Bgm ni ovo nabadanje nije lose

• Like 3
  • Pumpaj! 6
Posted

Miloš Ć je i otišao tamo da bi isprovocirao reakciju i da bi se režimskim medijima dala tema da spinuju sada pred lokalne izbore. Znao je on dobro šta ga čeka.

Ali neka mu je to potvrđeno.

• Like 15
Posted
7 hours ago, fancy said:

Turšija svratio do Studentskog grada, studenti saznali da je tu, nastao haos, pevali mu Kukavicu i standardni ćaci repertoar...

Zabo u obližnji kafić i zvao policiju da ga vadi... Ima na Twitteru sve to po etapama, meni ovo najbolje:

Neka je dobio po p al ovo ce informer i ostali naci mediji da spinuju kako se maltretiraju oni koji hoce da uce.

image.thumb.png.1db9a6b85fe3d5bd277ba3f3acc8e5cc.png

• Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted
19 minutes ago, Don Dusko said:

Neka je dobio po p al ovo ce informer i ostali naci mediji da spinuju kako se maltretiraju oni koji hoce da uce.

Nebitno je. Oni sa niskim IQ bi poverovali i da im se saopšti da su ga pekli na ražnju, a ovakve svinjarije serviraju svaki dan.

Jedino mi nije jasan ovaj debil koji prihvata da od njega prave još većeg debila. Razumeo bih da nema para ni za koricu hleba, ali čujem da mu je ćale veoma uspešan u jednoj vrsti trgovine koja donosi sasvim dobre prihode.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Don Dusko said:

Slaba im vajda od toga. Ljudi koji su protiv njih mogu samo posprdno da im se smeju, njih da ubede da promene dres ne mogu. Ovo je samo njihova borba da zadrže svoje birače, da spreče njihov prelazak na drugu stranu. A to je lako, jer ljudi koji misle da je tragedija u Novom Sadu teroristički čin, da studente treba gaziti, streljati, su bez mozga, mi njih da ubeđujemo da 2 i 2 nisu 5 je gubljenje vremena. Sad se zna ko je ko, nek izađe na crtu Kukavica da to proveri.

• Like 1
Posted

Ne znam ko je Balać, ali nekako zvuči ljigavo, pužasto i balavo.

Nikad nije bila prikladnija ona replika iz Lepih sela "ja bih da mi to koljemo, ionako će da priča da smo je klali" nego za ovo od sinoć.

17 minutes ago, 40Wins said:

malog pravo kuci preko granice kad se ovo zavrsi uz dozivotnu zabranu ulaska u Srbiju.

Ja da se nešto pitam, organizovao bih da ga ovako intervjuišu i onda u istim ovim kolicima odguraju preko graničnog prelaza, baš je filmska scena.

• Like 5
  • Ha-ha 3
Posted

".. Moji drugari i ja..."

I ova protuva ima imaginarne prijatelje... Idi sine, pa ko bi se sa tobom druzio...  

Drago mi je sto idemo ka tome da je ovom narodu dopizdilo i sto reaguje ako ga neko pljuje u facu i smeje mu se. Krajnje je vreme.

• Like 9
Posted

Mrcina je postigao svoj cilj. Dosao da provocira i desilo se to sto je hteo, sada ce da sere. Ali, ovo jeste sjajno, Da mali bilmez vidi da ne moze niko ocima da ga gleda, da mu ovde nema mesta, da nije kao sto je mozda pomislio baljezgajuci po raznim kretenskim emisijama. Da shvati on, a i njegovi, da ce kad zagusti svi crnokacketasi da se razbeze, a da ce on najebati. U tom avionu koji negde spreman ceka, za njega tesko da ce biti mesta.

• Like 4
Posted

Zaječar i Kosjerić će se pokrasti tako što će da sele glasače. Imali su godinu dana lufta od zadnjih izbora da presele par hiljada ljudi što je dovoljno da se bitno izmene rezultati. Nisam siguran da to opozicija može da iskontroliše jer ti ljudi dolaze sa legitimnim ličnim kartama koje samo neko u MUP može da proveri da su lažne. Jedino ostaje nada za Kosjerić pošto je to manje mesto i svi se znaju međusobno da predstavnici opozicije kada vide nekog nepoznatog na adresi blizu njih da ga upišu pa da se posle proveri ko je on i da li uopšte postoji.

Opozicija je prisutna u predizbornoj kampanji. Prekjuče je bio Ćuta u Kosjeriću juče sam video Aleksića ali problem je što to bude rečenica u dnevniku na N1 pa mnogi to i ne čuju. Svaki dan neko ide tamo i šetaju ulicama i pričaju sa ljudima. Isto važi i za proglas. Ko gleda jutarnje prgorame tu nekad puste i neku izjavu. Studenti su u centru pažnje u dnevnicima tako da se tu lako previdi da i opozicija učestvuje u kampanji.

• Like 2
Posted (edited)

Protekih 35 godina... Od Slobe i Marka do mrcine i Danila, od Arkana do Belivuka, od Stambolica i Curuvije do Cvijana i Olivera Ivanovica, od Krste Bijelica do Goce Uzelac, od Karica do Miskovica, od Zeljka Mitrovica do Zeljka Mitrovica, od Cece do Prije, od Vuka Draskovica do Vuka Draskovica, od Kostunice do Francuza, od Radomana Bozovica do Sinise Malog, od Seselja do Seselja... DOKLE

Edited by berti
  • Like 2
Posted

GsqIF3rXIAABx8W?format=jpg&name=small

retko šta me zabavlja koliko jebanje ove debilčine a još će me više zabavljati kada ovi padnu sa vlasti a on, kao neko iz petog-šestog sns ešalona, ne bude našao zaštitu kod nove vlasti ili pobegao. Ulicom neće moći da prođe and I think it's beautiful

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

O tome kakav smo narod i šta ostavljamo budućim pokolenjima će najviše da govori to da li je Miloš Pavlović Ćaci posle svega igde više popio kafu ili pojeo nešto a da kelner ili konobar nisu pljuvali ili pišali u to

• Like 6
Posted

To što nulti Ćaci izgleda odvratno, bedno i slinavo ne znači da se nije ozbiljno dobro naplatio, osigurao i da nema plan B. Pa pola bolesnikovih kumova su iste ako ne i veće debilčine nego Pavlović, samo nisu 24/7 pred kamerama. Ne smeju se nikada potcenjivati takve njuške. 

Mene više plaši kakve smo mi pameti i memorije, ne bi čudilo da se Ćaci vrati za 10-15 godina kao neki privrednik, investitor ili deo neke NVO, Naleda, kurca palca, i preko noći postane politički faktor. Jedan takav primerak je bilo Premijer u par mandata.

• Like 4
Posted
6 minutes ago, Molina23 said:

To što nulti Ćaci izgleda odvratno, bedno i slinavo ne znači da se nije ozbiljno dobro naplatio, osigurao i da nema plan B. Pa pola bolesnikovih kumova su iste ako ne i veće debilčine nego Pavlović, samo nisu 24/7 pred kamerama. Ne smeju se nikada potcenjivati takve njuške. 

Mene više plaši kakve smo mi pameti i memorije, ne bi čudilo da se Ćaci vrati za 10-15 godina kao neki privrednik, investitor ili deo neke NVO, Naleda, kurca palca, i preko noći postane politički faktor. Jedan takav primerak je bilo Premijer u par mandata.

Za prvi pasus - naravno.  Mislim da su poceli da prepisuju delove strategije sa Kosova, kad su pre 30-ak godina imali masovno "trovanje" studenata nepoznatom supstancom, pa se njih oko 200 za pola sata naslo u kolima hitne pomoci, bolnickim krevetima i domovima zdravlja. Jedina razlika je u tome sto je kosovsko prenemaganje bilo usmereno ka inostranoj javnosti, a ovo Cacijevo gadja domace maloumnike.   

A sto se drugog pasusa tice,  racunaj na sledece:  "To ti je zavrseno!" 🙂 

A bez sale, ako bi se to deslilo jos jednom, mi i ne bi trebalo da postojimo.  

• Like 1
Posted
23 minutes ago, Molina23 said:

Nisam baš siguran za alfa ćacija da će epilog biti takav. Na stranu priče da mali odrađuje delom i tatinu robiju... Mali je tek neki peti šesti ešalon, potrošna roba, another brick... Sutra njega neće spasiti pare kojima će kupiti slobodu kao Mali, Brnaba i ostali, jer ih nema toliko. Njega neće imati ko da čuva jer će se tada čuvati samo najvažniij i oni koji te drže za muda. Ovo za 10-15 godina je moguće. Ako nova vlast ne bude. makar takve nebitne likove, procesuirala i lustrirala po hitnom postupku