fancy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jbt, konačno si otkrio svoju levičarsku stranu... Meče, tose nisam nado 5
MeanMachine Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Ne pada mi na pamet, ziveli su u kuci blizu koja je pocela da se urusava jer je investitor potkopao temelj kad je krenuo da pravi zgradu pet metara od njih. To sto oni ne povezuju to sa SNSom je nesto sasvim drugo, generalno su dobri ljudi i ja bih bio tesko govno da im dizem kiriju ili izbacujem na ulicu. Plus je on u remisiji posle lecenja od raka. To je glavni problem. Ja imam komsije koje su u tom fazonu. Vide oni sranja u zemlji ali eto Vucic nije za to kriv a sve sto je po njima dobro Vucic je zasluzan. Pri tome ko i tvoji podstanari nisu u sekti. I to je ono najstrasnije. 1
fancy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago @McLeod Razumeli oni situaciju ili ne, ali ako dođe do izbora ima da slikaju listiće i pošalju ti ako žele da im kirija i dalje bude na akciji. 1
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 16 minutes ago, McLeod said: Ne pada mi na pamet, ziveli su u kuci blizu koja je pocela da se urusava jer je investitor potkopao temelj kad je krenuo da pravi zgradu pet metara od njih. To sto oni ne povezuju to sa SNSom je nesto sasvim drugo, generalno su dobri ljudi i ja bih bio tesko govno da im dizem kiriju ili izbacujem na ulicu. Plus je on u remisiji posle lecenja od raka. Bravo, Mek! 1
Mina D. Harker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 minutes ago, fancy said: Jbt, konačno si otkrio svoju levičarsku stranu... Meče, tose nisam nado Meni se on inače čita više levlje nego dešnje i centralno...za one američke izmišljotine tipa libertarijanaca već ne znam.
fancy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Mina D. Harker said: Meni se on inače čita više levlje nego dešnje i centralno...za one američke izmišljotine tipa libertarijanaca već ne znam. Ja to američko baš i ne razumem, nesam školovala.... ali sam Meka uvek doživljavao kao ubeđenog časnog desničara. Ova iskra ljudskosti i mekoće (pun intended) me iskreno zbunjuje
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ja sam ekonomski desnicar, to sto sam empata i podrzavam osnovna ljudska prava me ne cini levicarom nego valjda (relativno) normalnim. Jer ako treba da se raspravljamo da li gejevi ili imigranti treba da imaju ista prava kao ostali ili da li zene imaju pravo na abortus onda se pisam na 2025. (znam, znam, ali bar ovde ne moram to da radim). 9 1
fancy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago za 3 minutes ago, McLeod said: to sto sam empata dobiješ 17 minutes ago, DameTime said: Bravo, Mek! ❤️ Volim kako nas je Studentsko / građansko protestna tema spojila oko logorske vatrice uz gitaru, držimo se za ruke i pevamo kumbaja....
Smrtokapa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, fancy said: Ja to američko baš i ne razumem, nesam školovala.... ali sam Meka uvek doživljavao kao ubeđenog časnog desničara. Ova iskra ljudskosti i mekoće (pun intended) me iskreno zbunjuje Istina, pravi desničar bi podigao kiriju a dedi bi pomogao tako što bi ga posavetovao da nauči da programira. Win win za sve. 1 1 1
fancy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sad ću još malo da trolujem ovu temu pa se gubim... Svi smo mi pomalo socijalisti 1 2
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 minutes ago, fancy said: za dobiješ ❤️ Volim kako nas je Studentsko / građansko protestna tema spojila oko logorske vatrice uz gitaru, držimo se za ruke i pevamo kumbaja.... Mi levičari smo tolerantni prema drugima A u ovom slučaju, Mekov pristup i zaslužuje iskrenu pohvalu. 12 minutes ago, McLeod said: Ja sam ekonomski desnicar, to sto sam empata i podrzavam osnovna ljudska prava me ne cini levicarom nego valjda (relativno) normalnim. Jer ako treba da se raspravljamo da li gejevi ili imigranti treba da imaju ista prava kao ostali ili da li zene imaju pravo na abortus onda se pisam na 2025. (znam, znam, ali bar ovde ne moram to da radim). Oprostiću ti
Mina D. Harker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobro, ispada da sam pravilno procijenila, makar bila i gruba procjena. /offtopic
Clash Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Istina, pravi desničar bi podigao kiriju a dedi bi pomogao tako što bi ga posavetovao da nauči da programira. Win win za sve. Ako želiš dedi da pomogneš oprosti mu jednu kiriju, ako želiš sebi da pomogneš održavaj ga na životu. Ok, šta sad, izlazim sam, odoh, nisam ni morao da se javljam. 1
fancy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Oprostiću ti Eto... na kraju dana važno je biti Mek. I da, znam da meni ne bi oprostila
Smrtokapa Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Clash said: Ako želiš dedi da pomogneš oprosti mu jednu kiriju, ako želiš sebi da pomogneš održavaj ga na životu. Kineska poslovica. Ako želiš da deda ima krov nad glavom jedan mesec, oprosti mu kiriju. Ako želiš da deda ima krov nad glavom do kraja života, zaposli ga na gradilištu za minimalac. Spoiler Izlazim i ja, sikteruša mi je spremna. 2 1
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 2 minutes ago, fancy said: Eto... na kraju dana važno je biti Mek. I da, znam da meni ne bi oprostila Jbg, Mek je u našim raspravama više puta ispao gospodin i javio mi se u PP da spustimo tenzije. Zažmuriću (povremeno) na jedno oko, za tebe su oba širom otvorena Edited 14 hours ago by DameTime 1 1
fancy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, DameTime said: za tebe su oba širom otvorena As it should be 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, fancy said: Volim kako nas je Studentsko / građansko protestna tema spojila oko logorske vatrice uz gitaru, držimo se za ruke i pevamo kumbaja.... Izvin'te na trolu, ali ovo ne mogu da oprostim. A i upravo sam posle ručka sručio četiri piva... Dakle, ne Kumbaja, već... 1 3
Plavi Dres Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dva fakulteta Beogradskog univerziteta najavili za 19. maj početak online nastave: https://n1info.rs/vesti/nastavno-naucno-vece-fon-a-izglasalo-da-se-krene-sa-nadoknadom-nastave/ https://n1info.rs/vesti/i-nnv-ekonomskog-fakulteta-donelo-odluko-o-onlajn-nastavi/ Ovo može da dovede do podela između profesora i studenata, ako nije bilo nekog prećutnog dogovora. 1
Geronimo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Nazalost, deluje da nema master plana, a da je pritisak preveliki, a studenti precvrsti u ovom trenutku... Bice sutra jos NNV na drugim fakultetima, neka ce usvojiti neki model nastave, neki ce u potpunosti odbiti. Podelismo se... Sto se FONa tice, nije rec o online nastavi vec "asinhronom modelu" - kacimo studentima materijale na Teams i tu smo za konsultacije (sto smo radili i pre) ali sad to zovemo nadokandom nastave (sto nismo do sad radili). Ce da vidimo sta nosi dan, sta nosi noc... Edited 9 hours ago by Geronimo 2
Knipex Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znam da li gledate OKO na RTS-u trenutno, odlična je tema, REM. Odlična je i gošća. Skoro nisam slušao elokventniju i pametniju osobu.
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 24 minutes ago, Plavi Dres said: Dva fakulteta Beogradskog univerziteta najavili za 19. maj početak online nastave: https://n1info.rs/vesti/nastavno-naucno-vece-fon-a-izglasalo-da-se-krene-sa-nadoknadom-nastave/ https://n1info.rs/vesti/i-nnv-ekonomskog-fakulteta-donelo-odluko-o-onlajn-nastavi/ Ovo može da dovede do podela između profesora i studenata, ako nije bilo nekog prećutnog dogovora. Koliko vidim u linkovanim vestima, ovo znači da će samo postaviti materijale na internet. Ukratko, zadovoljila bi se forma, ali ne i suština. Čuo sam za više škola da slično izgleda i nastava, tj. da deca dolaze, ali da na času praktično ništa ne rade. Nadam se da ovo neće studentima biti problem jer valjda shvataju da profesori ne mogu da žive od vazduha. 1
Plavi Dres Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mislim da će do problema svakako doći (neka me @Geronimo ispravi ako grešim) jer nakon nadoknade nastave trebaju da se održe i ispiti. Šta će da se radi ako studenti kažu da ne rpizanju ovja oblik nadoknade i da shodno tome neće da izađu na ispite?
badenac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve je moglo drugacije i sve se znalo.I pre 15.03. stavise,odmah posle debakla u S. Mitrovici.ali ne,pamet se zaglavila u instagramima,tviterima,tiktokovima. Kao nacrtana se videla takttika ,od smanjenja plata,preko neisplacivanja materijalnih troskova do oduzimanja akreditacija.Ali,avaj,bitnije je bilo koliko ce se uplasiti Vesna Radoslavljevic,stari kadar SPS nego kako ce se odbraniti sopstveno dvoriste. Moglo se drugacije.Kada su se plenomu uzdigli i kada su posle 15.02.(Sretenja) pokazali snagu Srbiji,mogli su da pociste svoje dvoriste.Aktivno vrbovanje nastavnog kadra,priprema sveopsteg strajka univerziteta i instituta ,stalne akcije ka Ministarstvu prosvete i drugim prosverim organima i nakon toga dogovor,dogovor sa NNV-ima o zajednickim akcijama koje bi predupredile sve ovo sto se dogadja danas i animacija gradjanstva da ustanu u borbu za prosvetu,kicmu suvereniteta drzave i opstanka nacije.Sve je to moglo,ali se nije desilo.
Recommended Posts