Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Ma da.

Ma skapirah, ali sam u trenutku pomislio da su N1/Nova nešto preterivali s prenošenjem zvaničnog stava oko one mrcine (teško mi da napišem dekana)...

7 minutes ago, JPM said:

Nemoj da troluješ Temu.jpg 😛

Moram. 

Svaki dan im šaljem

Spoiler

Ali.jpg

Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

vrhovni ćaci i sutra okuplja neke svoje poslušnike, već jurcaju ljude da se odazovu i budu deo nekog cirkusa gde će "aca" probati da bude u centru pažnje  

On u Beogradu nije uspeo da zbere 50000 ljudi. U Nišu može samo da dobije jajca po glavi.

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Perkos2 said:

vrhovni ćaci i sutra okuplja neke svoje poslušnike, već jurcaju ljude da se odazovu i budu deo nekog cirkusa gde će "aca" probati da bude u centru pažnje  

Skuplja drugare za prvomajski roštilj.

Posted

Bas me zanima gde ce binu da postave. Ako bude na trgu, onda ce da razvuku satore od pozorista do ureda. Onda saobracaj treba tri dana da bude blokiran, tesko izvodljivo. Plus je domet artiljeriljerijskih jajo bacaca tu dovoljan. Gradsko polje bi mu bilo bolje, kao nekada bradati Draskovic kada je mitingovao. Tu je cistina, moze sve da blokira. Na kraju ce mozda biti hala Cair, tu je najsigurniji.

Posted
3 minutes ago, berti said:

Onda saobracaj treba tri dana da bude blokiran, tesko izvodljivo.

Kakvi teško izvodljivo, evo ti centar Beograda ispred Skupštine blokiran Ćaci šatorima metar dana.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted (edited)
2 hours ago, Clash said:

Ne znam šta mu znače sad ova višednevna zamlaćivanja. Ne može ni jedan dan da odradi kako treba a sad pravi EXIT od svakog okupljanja.

Jedno što mi pada na pamet je standardno skretanje pažnje sa svega drugog i pravljenje veće mogućnosti za eventualne fizičke sukobe.

Ili ponovo kopira studentske proteste.

Ili je standardno lud.

Ма, болесник хоће све да ископира. Боле га велики протести у Нишу, Крагујевцу, Новом Саду, Београду, па као што је направио своје "студенте" у ћациленду, своје "шетаче", своје "захтеве", сад хоће и окупљања да копира, да покаже како ето и он може то, наравно лажно, уз уцене и довлачење уцењених људи из целе Србије и Републике српске. Наравно, биће то још већи фијаско од Београда, јер су тад упрегли све што су могли и џаба им је било.

Edited by Red
  • Like 2
Posted
3 minutes ago, Stiletto said:

Kakvi teško izvodljivo, evo ti centar Beograda ispred Skupštine blokiran Ćaci šatorima metar dana.

Stvorila bi se ogromna guzva tog prvog dana, petak je to. Mada, mozda i uradi to.

Posted
9 minutes ago, Stiletto said:

Naravno da je izvodljivo, ali lik koji sprovodi 5 anketa javnog mnjenja dnevno valjda može da ukapira da je efekat takve bokade samo još veći revolt prema njemu.

Posted
44 minutes ago, JPM said:

On u Beogradu nije uspeo da zbere 50000 ljudi. U Nišu može samo da dobije jajca po glavi.

ovo je za sutra skupljanje a do Niša ima vremena 

Posted

Sud (veće od sedam sudija) odlučio je 29. aprila 2025. godine da izda privremenu meru. U vezi sa zahtevom podnosilaca da Sud ukaže da bi država trebalo da spreči upotrebu zvučnog oružja ili sličnih uređaja na budućim protestima od strane države i/ili nedržavnih aktera, Sud je ukazao Vladi da, do daljeg, bilo koja upotreba zvučnih uređaja za kontrolu okupljenih građana (osim u komunikacione svrhe) mora da bude sprečena ubuduće, navodi se u saopštenju.

Sud je naveo da je upotreba takvih oružja za kontrolu okupljenih građana nezakonita u Srbiji i, posebno, da potencijalno može izazvati ozbiljne zdravstvene posledice kod velikog broja ljudi, navodi se.

Sud je podvukao da odluka ne znači da je zauzeo bilo kakav stav o tome da li su takva oružja upotrebljena 15. marta 2025. godine, i da ne prejudicira ishod predstavke koju bi podnosioci zahteva mogli da podnesu. Podnosioci zahteva imaju mesec dana da podnesu predstavku u skladu sa članom 34 Konvencije (pravo na pojedinačnu predstavku), navodi se.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Sto politika nije kosarka pa da pitamo FIBA EU da u cilju razvoja kosarke demokratije Joveva dobije pravo da nas "nosi". Uzeli bismo medalju sa njom, bas takav "plej" nam treba.

• Like 4
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, Nikola said:

Jel udata Irena? Pitam za druga...

Je l' za @SteveFrancis#3 pitaš? 😁

2 hours ago, srlepajce said:

Opa

Poješću sva govna u vezi EU, samo nek se nešto desi već jednom. Mora potpuno da mu se izmakne tlo pod nogama.

• Like 5
Posted (edited)
22 minutes ago, Eddard said:

Probudio se medved EU iz zimskog sna, još samo da se rasani i gotov je. 

Bio bi već gotov da imamo opoziciju sposobnu da ga sruši. Ovako će izgleda studentarija morati sve.
Da, zaista mislim da bi već bio bivši,ali tako je kako je

Edited by Drug Crni
slova
  • Like 5
Posted
27 minutes ago, DameTime said:

Je l' za @SteveFrancis#3 pitaš? 😁

Malo sam se salio par puta onomad, ali ne bih da joj bilo sta oduzimam na drugim poljima potenciranjem njenog izgleda. Valjda lepotu tela diktira i lepota duha. Ili je bar u njenom slucaju tako. Bas osvezavajuca pojava.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Malo sam se salio par puta onomad, ali ne bih da joj bilo sta oduzimam na drugim poljima potenciranjem njenog izgleda. Valjda lepotu tela diktira i lepota duha. Ili je bar u njenom slucaju tako. Bas osvezavajuca pojava.

Znaš kako kažu, unutrašnja lepota se manifestuje i spolja. Tako da all good. 😊

• Like 1
Posted

Njena lepota dolazi iz ociju, iako je nesumnjivo lepa zena, van osmeha i ociju nije neko ko ce sve univerzalno raspametiti, nego je recimo jaka sedmica, kada te pogleda i nasmeje se lagana devetka.

• Like 1