JPM Posted April 28 Posted April 28 Koštunica je jedan od glavnih razloga što su se vampiri, što kaže @berti 25 godina kasnije povampirili. Da nije njega, legaliste, ljubi ga majka, svi bi oni bili lustrirani po zatvorima širom majke Srbije. 5
BattleBender Posted April 28 Posted April 28 Koštunica nije bio legalista pre svega, on je bio govno. Tom govnaru ne verujem ni kad izadje na proteste da kao podrzi studente. 5 2
BattleBender Posted April 28 Posted April 28 Iz ove perspektive, moze li neko da mi objasni poentu onog bicikliranja do Strazbura? Ili je samo izgubljen momentum naivnom alokacijom fokusa i pažnje… 1
Perkos2 Posted April 28 Posted April 28 1 hour ago, Marvin said: Sluzba je trebalo jos 5.X da bude komplet rasformirana i napravljena nova. Ali gospodin smrdljivi legalista nije dozvolio. Jos posle pravdao protest JSO pred ubistvo Djindjica. kako je mogla da bude odmah rasformirana? jedino da se upalo u sedište službe i tamo po principu prekog suda sve završeno,samo što je među čelnicima tadašnje opozicije bilo dosta "službenika" pa nije išlo koštunjavi je postavljen za predsednika srj i nije čak i da je hteo imao mogućnosti da bilo šta uradi sa sliužbom, on se priklonio vojnoj službi koja je u to vreme bila još gora od srbijanske udbe imali smo neku prelaznu vladu do prbih izbora i tu se ništa nije moglo uraditi, posle izbora nastao je sukob dss-ds i tad je sve totalno propalo, tad je koštunjavi sve zasrao a ne 5 oktobra
Cavani Posted April 28 Posted April 28 Ovaj dekan se stvarno zove Patrik? Ja mislio zovu ga tako jer lici na Patrika iz Sundjer Boba. 3 13
Drug Crni Posted April 28 Posted April 28 Devojka koju je krimos sa značkom pocepao štitom je jedna od biciklista do Strazbura. Nemate pojma koliko sam besan Delom zbog delovanja kartela, delom jer sam nemoćan da im se adekvatno suprotstavim. Bukvalno par forumaša zna da imam neku svoju problematiku u rl i veoma se trošim da je rešim pa sam stoga i nervozan i nemiran, ali ništa mi nije pdoglo protisak kao scene iz Novog Sada danas. Titraju mi živci!! I odjebite bre sa ovim "policiju treba da prevedemo na našu stranu" postovima. Ništa lično protiv autora takvih postova, ali NEĆE SE DESITI. Razumite to. Murija je u Novom sadu masovno pokupovala stanove po 500e/kvadrat..treba to i otplatiti..ostaće mu lojalni do samog kraja. Nema ovde mirnog rešenja. To svi moramo da prihvatimo. Pitanje je imamo li hrabrosti, odlučnosti, volje i kapaciteta da uzvratimo? Ne mislim na izazivanje nasilja, već na spremnost da se fizički odbranimo. 8
Marvin Posted April 28 Posted April 28 9 minutes ago, Perkos2 said: kako je mogla da bude odmah rasformirana? jedino da se upalo u sedište službe i tamo po principu prekog suda sve završeno,samo što je među čelnicima tadašnje opozicije bilo dosta "službenika" pa nije išlo koštunjavi je postavljen za predsednika srj i nije čak i da je hteo imao mogućnosti da bilo šta uradi sa sliužbom, on se priklonio vojnoj službi koja je u to vreme bila još gora od srbijanske udbe imali smo neku prelaznu vladu do prbih izbora i tu se ništa nije moglo uraditi, posle izbora nastao je sukob dss-ds i tad je sve totalno propalo, tad je koštunjavi sve zasrao a ne 5 oktobra U pravu si, ne u oktobru ali u decembru.
DameTime Posted April 28 Posted April 28 1 hour ago, NMX said: Kerino raspala, mamu ti jebem, kako nekoga ovako udariš I ovi ljudi će da pređu na našu stranu, mhm Panduri su govna i ološ - i ne zanima me što generalizujem. 9 1 1
Volter Posted April 28 Posted April 28 43 minutes ago, DameTime said: Panduri su govna i ološ - i ne zanima me što generalizujem. Sve pamtiti. Sada opozicija na konferenciji za novinare donese samo sliku ovog udarca, upere prstom u pandura i kažu - Neka zapamtiti ovaj govnar koji je udario devojku da će odgovarati i završiti u bajboku brzo, ne samo on, nego svako policijko govno koje je uradilo ovako nešto ili slično. Tutubani u uniformama misle da će ovo večito trajati, al neće, brže će se završiti nego što mnogi misle. 8
Pletilja Posted April 28 Posted April 28 (edited) 2 hours ago, BattleBender said: Iz ove perspektive, moze li neko da mi objasni poentu onog bicikliranja do Strazbura? Ili je samo izgubljen momentum naivnom alokacijom fokusa i pažnje… Mogu da vam pisem kako sam ja to raumela: u pitanju je primer licnog doprinosa, s obzirom na predjenih 1400+ km, rekla bih da je u pitanju egzaktan primer licne zrtve u ime viseg cilja. Ne treba zaboraviti da je ova studentska godina izgubljena, da krediti i stipendije, smestaj u studentskim domovima takodje vise o koncu ili su vec definitivno izgubljeni. Da ne pominjem to da ce studentima u blokati dalje studiranje pa i perspektiva diplomiranja i zaposljavanja biti zagorcani. Studentska i srednjoskolska omladina nema, posle vega sto su pokrenuli, nikakvu perspektivu u ovom i ovakvom drustvu. Jos jednom i po ko zna koji put u poslednjih 30 godina, kazem samo: Srbija je majka koja jede svoju decu. A 2 miliona i kusur gradjana gleda na to kao da je u lozi nekog pozorista. Uz pljuckanje semenki sa balkona. Edited April 28 by Pletilja 2 2
BattleBender Posted April 28 Posted April 28 1 minute ago, Pletilja said: Mogu da vam pisem kako sam ja to raumela: u pitanju je primer licnog doprinosa, s obzirom na predjenih 1400+ km, rekla bih da je u pitanju egzaktan primer licne zrtve u ime viseg cilja. Ne treba zaboraviti da je ova studentska godina izgubljena, da krediti i stipendije, smestaj u studentskim domovima takodje vise o koncu ili su vec definitivno izgubljeni. Da ne pominjem to da ce studentima u blokati dalje studiranje pa i perspektiva diplomiranja i zaposljavanja biti zagorcani. Studentska i srednjoskolska omladina nema, posle vega sto su pokrenuli, nikakvu perspektivu u ovom i ovakvom drustvu. Jos jednom i po ko zna koji put u poslednjih 30 godina, kazem samo: Srbija je majka koja jede svoju decu. A 2 miliona i kusur gradjana gleda na to kao da je u lozi nekog pozorista. Sramota. Uopste ne dovodim u pitanje namere, motivacije, hrabrost i spremnost da se podnese zrtva. Dovodim u pitanje naivnost i nedovoljnu mudrost. A u ovom momentu nam je to prekopotrebno i neophodno. Meni je to bio bas fail. Plasio sam da ce da se desi ono sto se desilo u smislu reakcije nekih iz moje okruzenje. Znam osobe ucesnike na protestima, koji ne mogu da se nabroje na prstu jedne ruke koji su imali komentare koje su u fazonu "Ovo im avantura, rekreacija, imaju zanimljivu pricu da pricaju za 20,30,40 god... dok ostatak Srbije navija za njih". Moram da priznam da sam solidno razocaran, kako se alocirala paznja i energija posle 15og marta. I dalje mislim da ih dinstamo. Ali fazon, jos nije isparila voda sva, a mi smo dosipali hladnu, i to dosta.
Pletilja Posted April 28 Posted April 28 (edited) 12 minutes ago, BattleBender said: Uopste ne dovodim u pitanje namere, motivacije, hrabrost i spremnost da se podnese zrtva. Dovodim u pitanje naivnost i nedovoljnu mudrost. A u ovom momentu nam je to prekopotrebno i neophodno. Meni je to bio bas fail. Plasio sam da ce da se desi ono sto se desilo u smislu reakcije nekih iz moje okruzenje. Znam osobe ucesnike na protestima, koji ne mogu da se nabroje na prstu jedne ruke koji su imali komentare koje su u fazonu "Ovo im avantura, rekreacija, imaju zanimljivu pricu da pricaju za 20,30,40 god... dok ostatak Srbije navija za njih". Moram da priznam da sam solidno razocaran, kako se alocirala paznja i energija posle 15og marta. I dalje mislim da ih dinstamo. Ali fazon, jos nije isparila voda sva, a mi smo dosipali hladnu, i to dosta. Ne mislim da je u pitanju fail, ako nista drugo, poprilicno su ujedinili srpsku dijasporu koja je, tradicionalno, nacionalisticka, bar je ja tako dozivljavam. Ako nista drugo, ovi mladi su uradili NESTO za razliku od opozicionih parlamentarnih stranaka i vecine gradjana koji nisu uradili NISTA. Gledam danas guzvu ispred fakulteta u NS, dok policija u oklopima do zuba pendreci pobunjene gradjane (i studenti su, pre svega punoletni gradjani) na 5 m od tog nasilja, muskarac i zena, zagrljeni, prave selfi. Tako da, ako cemo pravo, nije na studentima da se podmecu pod pendrek zartad nasih uzbudljivih selfija. Ako je nekome promaklo, da kazem da su pendreci isukani na gradjane sa u vis podignutim rukama kao znak da ne zele nasilje. Edited April 28 by Pletilja 5 1
srlepajce Posted April 28 Posted April 28 3 hours ago, fancy said: Ma nemaju veze lekari s tom hitnom, dođu batice uzmu vozilo navuku kostime med. tehničara i piče... Verovatno je sve izrezirano kao i pomoc "zanemocalom i ranjenom" ćaciju ali nestvarno da se ovako zloupotrebljava hitna pomoc i lekarska struka 1
Clash Posted April 28 Posted April 28 1 hour ago, BattleBender said: Uopste ne dovodim u pitanje namere, motivacije, hrabrost i spremnost da se podnese zrtva. Dovodim u pitanje naivnost i nedovoljnu mudrost. A u ovom momentu nam je to prekopotrebno i neophodno. Meni je to bio bas fail. Plasio sam da ce da se desi ono sto se desilo u smislu reakcije nekih iz moje okruzenje. Znam osobe ucesnike na protestima, koji ne mogu da se nabroje na prstu jedne ruke koji su imali komentare koje su u fazonu "Ovo im avantura, rekreacija, imaju zanimljivu pricu da pricaju za 20,30,40 god... dok ostatak Srbije navija za njih". Moram da priznam da sam solidno razocaran, kako se alocirala paznja i energija posle 15og marta. I dalje mislim da ih dinstamo. Ali fazon, jos nije isparila voda sva, a mi smo dosipali hladnu, i to dosta. Ne mora svaki sut da bude pogodak. Nije realno da procenat za trojku bude 90%. Dosta je i 80%.😄
Perkos2 Posted April 28 Posted April 28 Dok se pumpa i dinsta psiho je već krenuo u žestoku kampanju zs Zaječar, šalje svoje aktiviste iz Beograda i Pančeva da utiču na tamošnje glasače, biće svega i ponuda i pretnji i ucena. Mora da se to onemogući koliko sutra da ne bi bilo opet "nismo znali" Neka opozicija šalje svoje ljude pa neja se guraju po zaječarskim ulucama 7 2
Drug Crni Posted April 28 Posted April 28 (edited) Pletija, ne znam koji me je od dva tvoja posta više potukao..koliko smo mi jedan kukavički i kukavan narod. Dopuna posta: da li neko može da potvrdi da su studente u Novom Sadu danas tukla uniformisana lica koja zapravo nisu pripadnici MUP Srbije, već jednog entiteta u susedstvu, kao i SnS batinaši? Mislim, ništa to ne umanjuje njihovu odgovornost, samo pitam. Edited April 28 by Drug Crni 1
Nikola Posted April 28 Posted April 28 Slaviću kao slavu datum kad padne psiho i njegova smrdljiva radikalština.Ako se uopšte ikad otarasimo te kuge. 6
mrd Posted April 28 Posted April 28 2 minutes ago, Nikola said: Slaviću kao slavu datum kad padne psiho i njegova smrdljiva radikalština.Ako se uopšte ikad otarasimo te kuge. Polako sa slavljem. Ja sam slavio kad je SM otisao, a onda su upucali Djindjica. 😞 Ide on u kanalizaciju, samo strpljivo.
Nikola Posted April 28 Posted April 28 6 minutes ago, mrd said: Polako sa slavljem. Ja sam slavio kad je SM otisao, a onda su upucali Djindjica. 😞 Ide on u kanalizaciju, samo strpljivo. I on sam je rekao da dok je radikala srbiji neprijatelji ne trebaju. 3 2
Pletilja Posted April 28 Posted April 28 17 minutes ago, Drug Crni said: Pletija, ne znam koji me je od dva tvoja posta više potukao..koliko smo mi jedan kukavički i kukavan narod. Dopuna posta: da li neko može da potvrdi da su studente u Novom Sadu danas tukla uniformisana lica koja zapravo nisu pripadnici MUP Srbije, već jednog entiteta u susedstvu, kao i SnS batinaši? Mislim, ništa to ne umanjuje njihovu odgovornost, samo pitam. Ne klonite, kako zivimo vec decenijama, jos smo i dobru decu odgajili. Moj mladi komsija, pisala sam o njemu ranije, obukao je uniformu posle 6 meseci obuke. Obozava lov, svaku paru od plate stedi da kupi jos neki kalibar, mislim da mu fali samo onaj za ubijanje slonova i nosoroga. I takav, redovno je u blokadama institucija, od samog pocetka. Pitam majku mu i tetku, zasto, kao dobar djak i iz imucne porodice, nije otisao da studira nesto, kazu, voli uniformu. Lep k o slika, krsan, nema devojku jer nema vremena od lova i ciscenje i glamncanja karabina. Eto, to vam je profil tih kojima pendrek smrdi necovjestvom.
Volter Posted April 28 Posted April 28 Sramni RTS. Okupljeni fizičli nasrnuli na policiju, teže povredili dekana. Prilikom guranja povređeno nekoliko učesnika. Neka nova voditeljka, dnevnik im je i dalje smešan. 'Bem li ga iz kog studija ga rade. 1 5
Papanikolesku Posted April 28 Posted April 28 Okej, izglasan je novi konkurs za članove saveta REMa. Jedan pozitivan korak napred ka cilju, jedna mala pobeda za nas 1 1
Recommended Posts