Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Volter said:

Nadam se da posle onakve podrške neće napraviti neki dogovor sa ovim idiotima.

Đokić je rektor, a ne retard.

On nema šta da se dogovara o studentskom protestu jer se za to ne pita, što je i sam ranije rekao. Za studentski protest se pitaju studenti.

S druge strane, on je na osnovu funkcije dužan da ode na sastanak i da se bori da njegovi zaposleni prime plate. SNS-ovi rektori se nisu dobro proveli, a mogućnost da će rektor otići u četnike '45 mi deluje izvesno koliko i sletanje vanzemaljaca na Kalemegdan.

Da ponovim, do sada se pokazao kao pravi rektor, a ne kao retard.

• Like 2
Posted

Ma zabole me stojko za tabloide, što se mene tiče nemaju nikakav uticaj, al dobro znam i u kakvom vremenu živim i da me ništa ne može iznenaditi. :smiley53: :smiley53: :smiley53:

• Like 1
Posted (edited)

Kosjera Leone je ozbiljno aktivna već godinu i jače, pumpanje + RT protesti i vrlo su solidne šanse za pobedu. Kad ti u varošici od 3500 ljudi izađe bezmalo 3000 ljudi više puta, znaj da je dogorelo a efekat je kao milion u Beogradu. Eto i prilike za mini vežbu kako pokriti lokal zajedno, uigrati kontrolore, pratiti svaki glas i nepravilnosti. 

Edited by Molina23
  • Like 12
Posted

Što se tiče malo ljudi kod RTS bio je neki pljusak u BG a večeras se očekuje provala oblaka, a možda i led. Ko danas bude dežurao treba da dobije medalju posle oslobođenja.

• Like 4
Posted (edited)
41 minutes ago, Klotzen said:

Što se tiče malo ljudi kod RTS bio je neki pljusak u BG a večeras se očekuje provala oblaka, a možda i led. Ko danas bude dežurao treba da dobije medalju posle oslobođenja.

Па, брате, зар киша да растера протест? Ево, ја био данас, почела киша, склонили се испод или узели кишобран људи и наставили нормално.

Него, надреалан дочек бициклиста у Новом Саду, огроман број људи, свака част!

Edited by Red
  • Like 7
Posted
45 minutes ago, DJ_Vasa said:

O.k. ja sam to pitanje postavio u nedostatku informacija. Šta znam, mogao je biti ucenjen nečim, ne bi bilo prvi put da se ova "metoda" primenjuje. Ne reaguju svi isto na pritiske, pretnje, ucene... U redu je, to ovde nije slučaj i to je najbitnije. 😎

• Like 2
Posted

Onaj ko je suodgovoran za smrt 16.radnika tehnike RTS, ko je izvukao majku sa kojom je posle kupovao nameštaj za novi stan u koji se useljavao, gostuje im prosečno tri puta sedmično na televiziji.
I u tome ne vide nikakav problem. On nije problem. Problem su studenti "koji tad nisu bili ni rođeni"

Bednici bedni. Kamen ne treba da ostane od vas.

• Like 15
  • Thanks 1
  • Ruke su vam krvave! 9
Posted
10 hours ago, srlepajce said:

Kad mislis da ne moze niže

Sramno

Mogu oni još niže. Ivoni Pantelić i Vesni Radosavljević nije nikakav problem pročitati bilo kakvo SNS saopštenje.

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Imam jednu na prvu loptu losu vest, odnosno pisem ono gde sam stao pisati prosli put. Ofc, ovo moze biti i prilika za promenu nacina delovanja, sto licno smatram nuznim, ali svakako ce vam lose zvucati.

Ukratko, UB, a narocito veliki fakutleti su uhvaceni za jaja od strane drzave. Pritisak sa smanjenjem plata im nije primarno prosao, a nije primarno prosla ni inspekcija (napisane zalbe, prolongirace se ta prica). Cak ni plasenje nenadleznog privatnim fakultetima nije upalio, jer je put do toga dug i moze itekako da se ratuje...

Ono gde je drzava ubola metod pritiska je da svesno tera fakultete u bankrot, sto posledicno dovodi do nametanja privremene uprave, a posredno kao gasenju pravnog lica fakultetima (da ih svede na departmane kad su vec nevaljali i nece da slusaju). Privremena uprava je opasnost i po studente, a svodjenje na departman je gazenje fakulteta gvozdenom cizmom. Druga, a povezana stvar je sto ulazimo u vreme raspisivanja konkursa za novu generaciju brucosa koji ce izvesno zavrsiti srednju skolu i upisivati fakultete. BU je vec krenuo sa pricom o kvotama i sl. jer bi siguran put u krah bio nedozvoliti upis. Na kraju, BU je odigrao jedan potez malo pizdinski, prepustajuci odlucivanje fakultetima (fakutleti ce izgledati lose, ne Univerzitet)...

Anyway, ocekujte u narednim danima pricu o vracanju na nastavu u nekom obliku na vise fakulteta, uz ostanak i postovanje blokada (kako god to uvrnuto zvucalo)... Probajte da ne osudite previse. S druge strane, ovo je poslednja prilika za promenu nacina borbe, politizaciju zahteva i stvaranje zajednickog fronta studenata i profesora. Nacina za borbu, izrugivanje vlasti, kao i mesta za kompromis radi zajednicog delovanja ima, na nekim fakultetima se moze do toga doci. Al ne na svim - sto ce potencijalno biti tacka raskola... Nema se dovoljno poverenja i razumevanja, a pocinje da igra ulogu i ambicija. Nedovoljan broj ljudi (ubrajam tu itekako studente) kapira da SVI mora da se dignu i SVI da se sloze, jer je neprijatelj Sauron... Poslednji trenutak je reci i siriti glas za 'ova vlast nikada nece ispuniti zahteve i oni svi skupa mora da lete'.

• Like 20
  • Thanks 4