Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, srlepajce said:

Au oni stvarno idu  ❤️:23:

Idu, ja kumicu dajem bajs, da mu bude malo lakse. 

Zao mi sto nisam student, kvalitetno pedalanje ce biti

• Like 4
  • Love 2
Posted
5 hours ago, Clash said:

Ziv nisam dok cekam sta li ce FSB da izjavi posle objektivne istrage, ne mogu ni da pretpostavim sta ce reci.

"Da li je korišćen zvučni top?" "Njet".

Posted

Nije bio veliki miting. Ja sam danas video nešto malo ljudi je blokirali saobraćaj na vrhu vojvode stepe, kod okretnije tramvaja.

Uporan neki svet. Nije to Vučić, ovo su bili fini ljudi. Viču:"Pumpaj!"

Posted

Kako to misli "fsb je stigla u Beograd"? To je isto kao da kažeš: Bugari su ušli u Sofiju :lol_2:

Moram još jednom da napišem: teroristička država Rusija je dala zvaničnu podršku režimu u Beogradu u gušenju "obojene revolucije"* i verovatno je i sama umešana u korišćenje soničnog oružja sa ciljem izazivanja panike, stampeda što je trebalo da dovede do masovnih žrtava..i ona sada treba da vodi neku istragu? Jedvačekanje da Oskar ovu komediju izgovori bilo kome u EU..

Ovo ima domet samo za srpski svet.

• Like 11
Posted (edited)

Studenti su se zahvalili svima koji ih podržavaju u poslednja četiri meseca i rekli su da je naredni period bitan za studentske blokade i borbu za bolje društvo, kao i da računaju na podršku građana i da oni mogu da računaju na njihovu.

Ponovili su da je ovo prvi korak medijskog rata i poručili da ono što sledi treba da ih plaši. 

Reče Nenadležni da do 15. aprila očekuje da sve bude gotovo, da će tada biti kraj. Sada je krenuo sa kontramitinzima, al to mu je još jedan autogol. Njemu studenti treba da crtaju, kraj je kad oni kažu da je kraj. Dinstanje i pumpanje se nastavlja.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted (edited)
38 minutes ago, Volter said:

Reče Nenadležni da do 15. aprila očekuje da sve bude gotovo, da će tada biti kraj. 

Da li si primetio kako se rok stalno pomera za mesec dana? :wicked:

Evo mene s protesta. Bilo je dosta ljudi, po mojoj proceni u svakom trenutku 5-6K na licu mesta, mada je tokom dana sigurno prošlo više ljudi jer je bila poprilična fluktuacija na protestu. 

Jedina zamerka koju imam je skandiranje vrati konju glavu, Dragane, jer je konj ipak lepa i plemenita životinja. Ne zaslužuje da se povezuje sa tim ološem.

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Edited by DameTime
dopuna posta
  • Like 6
Posted
5 minutes ago, Milutinov Tata said:

Je li rekao ciji kraj :classic_biggrin:

4 minutes ago, DameTime said:

Da li si primetio kako se rok stalno pomera za mesec dana? :wicked:

Drugari, on stalno odlaže kraj, pokušava da se vrati u igru, al je uvek u ofsajdu. :smiley53:

• Pumpaj! 1
Posted (edited)
40 minutes ago, Volter said:

Drugari, on stalno odlaže kraj, pokušava da se vrati u igru, al je uvek u ofsajdu. :smiley53:

Trojanci bili na sns sastanku u Cacku:

https://n1info.rs/vesti/novinari-u-tajnosti-na-sastanku-sns/

SNS kuca na vrata starog asa kome je nadimak Pajser (bio maknut koliko je dobro radio), pa ga doveli da ubedjuje prisutne:

images?q=tbn:ANd9GcQJbV3tMV6MqzRwTznI1rz

Kaze nije bas sjajno ali vucic ima:

blackadder-baldrick.gif

i na narednim izborima osvajamo preko 50% u koaliciji.

A u isto vreme on osniva nekakav pokret 😄

Edited by MeanMachine
  • Like 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Jedina zamerka koju imam je skandiranje vrati konju glavu, Dragane, jer je konj ipak lepa i plemenita životinja. Ne zaslužuje da se povezuje sa tim ološem.

😀

• Like 22
  • Love 1
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Ova ideja da voze turu do Strazbura im je za medalju. Videće ih veliki deo Evrope.

Treba pomoći i Evropi u oslobođenju od svih Ursula, Picula, Lajčaka i ostalih pokrovitelja kriminalaca i ludaka.

Ako budu dovoljno istrajni, a hoće, aktiviraće studente u svakoj zemlji EU i ta sinergija može da izazove procese koji su do sad bili nezamislivi i na filmovima. Fantastična ideja. Long live Plenumi.

• Like 4
Posted (edited)
45 minutes ago, Molina23 said:

Treba pomoći i Evropi u oslobođenju od svih Ursula, Picula, Lajčaka i ostalih pokrovitelja kriminalaca i ludaka.

Ako budu dovoljno istrajni, a hoće, aktiviraće studente u svakoj zemlji EU i ta sinergija može da izazove procese koji su do sad bili nezamislivi i na filmovima. Fantastična ideja. Long live Plenumi.

Teško. Svako mora da čisti svoje dvorište, i to samostalno. Ja ne znam zašto bi iko očekivao da EU čisti govna koja su ovde izasrana, a isto važi i za njih. Niko nije tukao Mađare po ušima da glasaju za Orbana, niti Nemce da glasaju za AfD, mada spisak može da se produži. Verujem da prosečnog Evropljanina zabole uvo šta laju neka Ursula fon der Lajen i Miroslav Lajčak ili šta kokodače neka Marta Kos po pitanju neke tamo budale na Balkanu.

Da se spustimo odmah i na zemlju – i ti plenumi su q-c na biciklu. Mogu oni da funkcionišu za studentske proteste, i to sasvim dobro, ali čoporativna demokratija u vođenju države ne ide. Poslednji put su probali u Atini, al' se i Sokratu nije svidelo kako to funkcionište, a o 21. veku ne treba ni trošiti reči.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 6
Posted
2 hours ago, DameTime said:

.Jedina zamerka koju imam je skandiranje vrati konju glavu, Dragane, jer je konj ipak lepa i plemenita životinja. Ne zaslužuje da se povezuje sa tim ološem.

Reveal hidden contents

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Iskreno meni on više liči na kera, neka agresivna varijanta mopsa ili sl

(ok sad vredjam druge plemenite životinje) 

• Like 2