Helena Posted Monday at 11:32 PM Posted Monday at 11:32 PM Na vest o dolasku studenata pred zgradu RTV-a brže-bolje su se u zgradi pojavili i direktor Goran Karadžić i glavni urednik Prvog programa Nenad Ćaćić, koji je u međuvremenu dobio nadimak Ćaci. Smene obojice zahteva sindikati RTV-a. Autonomija info Policija je zaključaka RTV
Clash Posted Monday at 11:33 PM Posted Monday at 11:33 PM Ali Ivica legenda, ovaj skup nije bio najavljen. Ahahhhahha Pa najbolje da su trazili dozvolu za iznenadnu akciju. 3 10
Red Posted Monday at 11:35 PM Posted Monday at 11:35 PM 6 minutes ago, Cavani said: Posle ovoga veceras i onog juce sa Sarovicem neko kaze da nisu svi panduri stoka. Nego sta su, svi oni imaju izbora. Bolje ćerka kurva nego sin pandur! Nije za džabe rečeno. 2 1 1
srlepajce Posted Monday at 11:38 PM Posted Monday at 11:38 PM Prema rts-u nemam bas nikakve empatije. Kakav odron od novinara 5
Pletilja Posted Monday at 11:47 PM Posted Monday at 11:47 PM (edited) 26 minutes ago, Čvarkov said: Ebo twitter baš sad da zaebava. Zna se iz čije kuhinje to dolazi. Ću izgrickam nokte do laktova. N1 emituje svo vreme.....reporteri su na terenu... Edited Monday at 11:49 PM by Pletilja 1
Don Dusko Posted Monday at 11:49 PM Posted Monday at 11:49 PM Ali koja je stoka ovaj Vucicevic Dragan. Covek je nazvao i pustio jednog studenta bez njegovog znanja u program. Prvo otkud mu broj a drugo ne sme to da radi(jedno je kada narod zove) a sasvim nesto drugo kada on zove i pusta... I jos se podrugljivo pita i ruga kad ga ovaj pita a otkud vama moj broj?!
Clash Posted Monday at 11:50 PM Posted Monday at 11:50 PM Vucko 3D sahista pre par sati izneo podatke da zna ko ce bacati kamenice, ko topovske udare, gde ce ici, sta ce raditi, i onda ga deca popisaju onako iz zajebancije. Ja msilim da mu je pritisak 300/200 11
nemanjaol Posted Monday at 11:50 PM Posted Monday at 11:50 PM Dacic sve vreme objasnjava kako policija samo cuva unutrasnost zgrade i kako nece reagovati ukoliko ne bude upada. Znaci usrali se Toliko o svim ptetnjama Vucica od danas. 3
Clash Posted Monday at 11:51 PM Posted Monday at 11:51 PM Just now, nemanjaol said: Dacic sve vreme objasnjava kako policija samo cuva unutrasnost zgrade i kako nece reagovati ukoliko ne bude upada. Znaci usrali se Toliko o svim ptetnjama Vucica od danas. Pa lepo rekla deca da nece ulaziti, lako mu se sad praviti pametan
Drug Crni Posted Monday at 11:52 PM Posted Monday at 11:52 PM Kako bi ja ove kornjače...sve spustio u rudnike...ni za šta drugo ni bolje nisu 7 1
Leo Posted Monday at 11:54 PM Posted Monday at 11:54 PM I posle kazu pomirenje!!! Neka se nosi svako u tri lepe ko ponovi mantru o pomirenju! 4
DameTime Posted Monday at 11:55 PM Posted Monday at 11:55 PM 2 minutes ago, nemanjaol said: Dacic sve vreme objasnjava kako policija samo cuva unutrasnost zgrade i kako nece reagovati ukoliko ne bude upada. Znaci usrali se Toliko o svim ptetnjama Vucica od danas. Naglasio je kako je policija imala naređenje da ne sme biti sukoba. U ovom SRBIN.info lajvu kažu da su od studenata dobili potvrdu da nije bilo incidenata nakon "koškanja" prilikom ulaska kerova u zgradu rts-a.
srlepajce Posted yesterday at 12:01 AM Posted yesterday at 12:01 AM O ovome sam bas razmisljao Tehnika na ispitu 3
Helena Posted yesterday at 12:02 AM Posted yesterday at 12:02 AM Zauzet i II ulaz RTV-a u 00.48h Zvonko Bogosavljević, tviter *Žarko
Pletilja Posted yesterday at 12:07 AM Posted yesterday at 12:07 AM Bajkeri stigli.....bice fenomenalna fora ako se 15 dogodi - 11.....lici mi na studente....🙂 Da matiraju Oskara shahistu.... Ana Martinoli u studiju N1, prof. FDU...rade kao da je podne, i studio i reporteri....
srlepajce Posted yesterday at 12:09 AM Posted yesterday at 12:09 AM (edited) Brisu sve snimke gde zandarmerija tuce studente Edited yesterday at 12:09 AM by srlepajce
Helena Posted yesterday at 12:14 AM Posted yesterday at 12:14 AM https://x.com/blokada_fpu/status/1899250410059161665?t=5vLPfqwHYEsx2Y_wPEVnwg&s=19 Atmosfera u BG 5 minutes ago, srlepajce said: Brisu sve snimke gde zandarmerija tuce studente Toliko ljudi je retvitovao, i ja sam snimila jedan, nema šanse da pobrišu
suptil Posted yesterday at 12:15 AM Posted yesterday at 12:15 AM 5 minutes ago, srlepajce said: Brisu sve snimke gde zandarmerija tuce studente Policajac ostao bez oka kako stvari stoje. 1 1
Helena Posted yesterday at 12:22 AM Posted yesterday at 12:22 AM https://files.fm/u/wr7kzqxzfb 7 minutes ago, suptil said: Policajac ostao bez oka kako stvari stoje. Ne želim da zvuči surovo, ali neka se zahvale na tretmanu Vučiću. Jebo ih RTS
Helena Posted yesterday at 12:28 AM Posted yesterday at 12:28 AM https://files.fm/u/wgtehexxjc?k=ef88b26f Ovo je to gde policija tuče.
Recommended Posts