SteveFrancis#3 Posted Saturday at 07:36 PM Share Posted Saturday at 07:36 PM Au zastava Rohana 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 07:37 PM Share Posted Saturday at 07:37 PM (edited) 3 hours ago, deez nuts. said: Bagra mi zapisava oko zgrade. Ne mogu izaci nigde, jer stoka ide ulicom satima. Spoiler Ne znam jel montirano i da li je Mitrovica, al tako kače ljudi. Spoiler https://x.com/DanijelaRankov4/status/1890824611329179745?t=7ymleozPlmoGxMNkMq-XjQ&s=19 Edited Saturday at 07:38 PM by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted Saturday at 07:38 PM Share Posted Saturday at 07:38 PM Ovi mučenici skrenuli levo od 21. veka i zaglavili se u blatu 91. Baja peva, ovaj pjeva, AV avuje, a soundtrack je 'Pogledaj dom svoj, Anđele', taman kao kad je ta pesma nastala. Ali, što kaže DJ Vasa, nije više ni bitno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 07:43 PM Share Posted Saturday at 07:43 PM (edited) 8 minutes ago, Clash said: Sta reći Ispališe ga, čak su i ovi na skupu videli da je budala. Edited Saturday at 07:43 PM by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 07:48 PM Share Posted Saturday at 07:48 PM 4 minutes ago, Volter said: Ispališe ga, čak su i ovi na skupu videli da je budala. Da li je međed pijan ili uvek ovako riče? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Saturday at 07:49 PM Share Posted Saturday at 07:49 PM Samo za Frensu. @SteveFrancis#3 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 07:50 PM Share Posted Saturday at 07:50 PM Edoras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 07:50 PM Share Posted Saturday at 07:50 PM 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li je međed pijan ili uvek ovako riče? On uvek deluje pijano. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Saturday at 08:00 PM Share Posted Saturday at 08:00 PM Ja msm da on nikad nije prepijan, ali da uvek samo dosipa i da je u tom nekom medjustanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Saturday at 08:28 PM Share Posted Saturday at 08:28 PM Nego,predmetna institucija nam poručila: "Uništiću vas u celom svetu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 08:34 PM Share Posted Saturday at 08:34 PM Sad pitali Rihu na N1 sta vi mislite o ovome, kaze iskreno mislim da njemu nije dobro 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted Saturday at 08:36 PM Share Posted Saturday at 08:36 PM (edited) 53 minutes ago, Volter said: Ispališe ga, čak su i ovi na skupu videli da je budala. Logicno, cuo od kolege da u zeninom vrticu vrse strasan pritisak na zaposlene vaspitacice preko snsa da idu za sremsku mitrovicu sve nece da idu uz pretnju otkaza i verovatno su sigurne da otkaz dobiti nece jer ko ce da im radi, ali to je opis stanja medju tim koje busuju na skupove, vecina je tu zbog moranja ili je uzela kinticu da oni pevaju sa medjedom koji od kako je u politici krade na angro zabole ih... Edited Saturday at 08:36 PM by MeanMachine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 08:37 PM Share Posted Saturday at 08:37 PM 1 hour ago, 40Wins said: Eo malo utisaka: Sto se tice brojnosti, mislim da nije bilo nista manje nego u SM, ali nisu svi grupisani na istom mestu, vec narod non stop kruži, a sve centralne ulice su pune: Lepenicki bulevar, glavni deo blokade: Najbitnija zgrada u Srbiji u pozadini. Dom omladine: Glavna ulica: Ni jedna ova guzva se ne vidi iz medjusobnih pozicija, plus pesacka zona i jos neka mesta. I za kraj: I ti si mogao da se javis znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted Saturday at 08:42 PM Share Posted Saturday at 08:42 PM (edited) 13 minutes ago, McLeod said: Sad pitali Rihu na N1 sta vi mislite o ovome, kaze iskreno mislim da njemu nije dobro 😄 Meni je delovao prilicno lose dok je bio u RS, videh neke meme snimke sa Dodikom i ima kadrova sa Vucicem jasno se vidi da kad Dodik prica u fazonu ma koji protesti da Vucic slaze face, jednostavno ovo je otislo predaleko za njega i on ne zna kako da ovo hendluje i verovatno razmislja samo da mi se jos nesto ne desi... Edited Saturday at 08:48 PM by MeanMachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 08:48 PM Share Posted Saturday at 08:48 PM 2 hours ago, Pletilja said: Nisat licno, samo....ja ne bih vise da shetam ja bih, recimo, da blokiram gradiliste Expo izlozbe, to bi nenadleznu instituciju zabolelo bas, bas...samo kazem... I ja bih, apsolutno se slazem. Ja sam odavno rekao da bih blokirao i auto-puteve i medjunarodne saobracajnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 09:43 PM Share Posted Saturday at 09:43 PM 😂 Spoiler Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 09:54 PM Share Posted Saturday at 09:54 PM Mi pumpamo i dalje. Ovi nacionalisti se zalepise za kameru N1 samo ih prate mnogo su smesni. Za malo Andjeline paznje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Saturday at 10:11 PM Share Posted Saturday at 10:11 PM 1 hour ago, McLeod said: I ti si mogao da se javis znas Veruj mi ni ja ni zena se nismo nikom javljali jer nam je mali pod ant. ostavili ga da spava kod babe i sa dedom sisli dole na dva sata i tjt. Ni u Novi Sad nismo isli jer je opet bio bolestan, tačno će da tempira formu za Niš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 10:14 PM Share Posted Saturday at 10:14 PM Dobro dobro opravdano ti je. Samo da pohvalim Majora Josipa koji me je ispostovao. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted Saturday at 10:18 PM Share Posted Saturday at 10:18 PM Ne znam za vas(mislim na ljude koji su bili na skupu),ali ja mislim da je bilo MNOGO ljudi na ulicama Kragujevca.Pun sam pozitivnih utisaka.Atmosfera je bila sjajna. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Saturday at 10:31 PM Share Posted Saturday at 10:31 PM Večeras na ARD,prvoj nemačkoj televiziji,u vestima u 20h prilog o velikim studentskim protestima u Srbiji. "Zemlja u vanrednom stanju", reče novinarka u prilogu koji je dao celokupnu retrospektivu događaja koji su doveli do protesta. Takođe je dodala da su "protesti protiv korupcije i autokratskog režima predsednika Vučića" Išao i prilog iz Kragujevca PUMPAAAJJ 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 10:32 PM Share Posted Saturday at 10:32 PM Puno utisaka. Kragujevac je stvarno prelep grad. Bio sam, odnosno prolazio dok sam još išao u gimnaziju, ali ne sećam se ničeg od tada, verovatno nisam ni bio trezan. Oduševljen sam. Ne poznajem grad uopšte, pa ne znam kako da procenim koliko je bilo ljudi, ali bilo je zaista puno, puno. Ljudi su iz cele Srbije dolazili. Pored BG, video sam dosta drugih tablica, puno Čačana, Kraljevčana, Nišlija... Sve u svemu, lep dan u srcu Šumadije, skup dobra, u odnosu na to šta da je bilo tačno u mučenoj, ni za šta krivoj Mitrovici. 4 hours ago, DJ_Vasa said: Vidim da ima dosta kritika na proteste, njihov sadržaj i organizaciju, pa ću probati da navedem ono što sam video i da predložim rešenja: Pojava: Studente dočekuju seljaci u šajkačama. Kritika: Uaaa, četnici, nacoši! Rešenje: Neka seljaci nataknu sombrero. Pojava: Seljaci u šajkačama koji dočekuju studente su spremili halal hranu za one iz Novog Pazara. Kritika: Uaaa, ustaše, šta ima da prave halal hranu!/Uaaa, četnici, nacoši! Rešenje: Neka seljaci spreme ono što nije halal./V. prethodnu stavku. Pojava: Seljaci (bez šajkača) studente dočekuju pečenom prasetinom. Kritika: Uaaa, prasocid! Nećemo ubijanje prasića! Rešenje: Dočekati studente veganskim specijalitetima. Pojava: Neko govori na skupu. Kritika: Uaaa, ne valja govornik, to je politikant! Rešenje: Niko ne govori na skupu. Pojava: Niko ne govori na skupu. Kritika: Uaaa, dosadno, treba neko da govori! Rešenje: Neko govori na skupu. Pojava: Beogradski taksisti dolaze po beogradske studente. Kritika: Uaaa, voze samo svoje! Rešenje: Pozvati užičke taksiste da razvoze beogradske studente, niški bi mogli da razvoze one iz Novog Sada, a po potrebi pozvati smederevske taksiste ukoliko bude dovoljno šabačkih studenata. Bravo, odličan upis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 11:07 PM Share Posted Saturday at 11:07 PM I ja odradih ovu turneju. Kod onog mosta sa suncem na vrhu smo bili oko 11h i bio je poprilično pun taj bulevar skroz do te raskrsince što ste videli na slikama i dronovima. Pretpostavljam da je i iza raskrsnice bilo dosta ljudi, kada sam kasnije šetao i tamo je bilo puno do iza parka kao i sam park gde je spomenik vojnicima. 15 minuta odradih kod Supernove i bulji sam u ove dronove ali ne mogu sebe da identifikujem na tim snimcima 🙂 Tamo negde oko 1h smo otišli u centar koji je na nekih 10 minuta od te centralne raskrsnice, tu smo u nekom kaficu popili piće i malo se ugrejali sa jednim našim kolegom iz KG. Zatim smo se vratili i odradili turu do tog parka koji sam već spominjao. E tu leži zec oko procene koliko je bilo ljudi. Na samom Lepeničkom bulevaru ja bih rekao da je bilo do 30k ljudi ali od tog bulevara imamo još jednu ulicu koja vodi ka trgu u centru koja je takođe bila puna. Zatim smo zalutali na neki mali trgić (kod DDOR zgrade) koji je takođe bio pun. Sve ostale ulice u centru su bile prilično popunjene (nije bila gužva, ali obzirom da su to dosta dugačke ulice defintivno je i tu bila gomila ljudi. Ja bih rekao da je bilo do 50k ljudi u peak-u kada se sve sabere a ukupnu cifru je nemoguće reći jer ljudi stalno idu i dolaze, isto kao u NS. Ogroman problem je bio naći mesto u kafiću ili restoranu. Na kraju smo jeli u nekoj old school pljeskavičarnica (nema ništa drugo osim pljeske 🙂 ) mislim da se zvala Lepenica. To je bilo na južnoj strani reke gde je za divno čudo bila mnogo manja gužva pa smo tu proveli nekih sat u šetnji. Zatim smo krenuli u grad da nešto popijemo i ugrejemo se ali to je bila nemoguća misija. Na kraju smo otišli dalje od protesta nadajući se da ćemo tamo biti bolje sreće i otišli do ulice Grada Sirena ali tamo su lokali bili zatvoreni. Na kraju smo se vratili u centar i našli mesto napolju u bašti Draft Paba, pošto je teška zavetrina bilo je ok tu sedeti, ali kada je pao mrak i zahladilo pobegli smo odatle. Na kraju smo otišli na Trg Narodnog Fronta gde je bila ok atmosfera i provalili smo radnju nedaleko odatle tu smo sačekali ekipu, pošto smo se u jednom momentu podlili na dve grupe i oko 19:30h smo krenuli nazad. Definitivno odlična stvar pogotovo što sam ja redovan u BG na većim protestima pa mi je već dosadio, iako sam crkao od umora bila je uživancija otkrivati KG. U KG sam bio samo jednom i to službeno tako da ništa od grada nisam video. Definitivno planiramo i Niš da odradimo no videćemo da li će se svima poklopiti taj termin i da li će uopšte biti tog protesta. Imam nešto slika ali sam mrtav umoran pa ću sutra okačiti. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 11:42 PM Share Posted Saturday at 11:42 PM (edited) Cisto da vam kazem da ste dosta srece imali i dobra mesta uboli. Lepenicu drzi Goranac i nije se promenila verovatno 50 godina, domace meso nabavlja, samo osnovni dodaci (obavezno kad se ide na utakmicu u Jezero), Draft je isto ok. Da ste se zavukli malo u bocnu ulicicu naisli biste na craft beer bar Sputnjik. I posto si bio kod Supernove, stajao si bar u jednom momentu na 5 metara od mene. 😉 Edited Saturday at 11:44 PM by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 12:02 AM Share Posted Sunday at 12:02 AM Doživesmo mi komunjare i da nas ova vlast označi kao neprijatelje 19 minutes ago, McLeod said: Cisto da vam kazem da ste dosta srece imali i dobra mesta uboli. Lepenicu drzi Goranac i nije se promenila verovatno 50 godina, domace meso nabavlja, samo osnovni dodaci (obavezno kad se ide na utakmicu u Jezero), Draft je isto ok. Da ste se zavukli malo u bocnu ulicicu naisli biste na craft beer bar Sputnjik. I posto si bio kod Supernove, stajao si bar u jednom momentu na 5 metara od mene. 😉 A koja je bezbedna udaljenost? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts