fancy Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Idioti s N1 snimaju naci zastave u prvom planu...jebe lud zbunjenog. A voditeljka plus glupa ko qrac No, bez obzira na te sitne gluposti ovo je najveličanstvenija stvar koja se u Srbiji dogodila zadnjih 80 godina. Edited February 14 by fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 14 Share Posted February 14 Nišlije ulaze u Kragujevac...onako kako i dolikuje https://www.facebook.com/100080921266859/videos/637943978643854 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14 Share Posted February 14 Ma,pumpaj,bre!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 14 Share Posted February 14 13 minutes ago, fancy said: Idioti s N1 snimaju naci zastave u prvom planu...jebe lud zbunjenog. A voditeljka plus glupa ko qrac No, bez obzira na te sitne gluposti ovo je najveličanstvenija stvar koja se u Srbiji dogodila zadnjih 80 godina. Nisu oni idioti zbog toga, oni samo snimaju šta se dešava jer im nije ni posao da šminkaju. Ovi protesti su samo prvi korak, a denacifikacija mora da se uradi jednog dana kako se ne bismo vratili deset koraka unazad. Ako izuzmemo studente, ova revolucija se odvija i sa pristojnim svetom i sa stokom jer nemamo ništa bolje. Bilo bi lepo da nađu i neku zastavu EU među učesnicima protesta, ali to ne može jer nije košer za stoku, ali petparački folklor sa kosovarenjem i ruSSijom nažalost jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 6 minutes ago, DJ_Vasa said: Nisu oni idioti zbog toga, oni samo snimaju šta se dešava jer im nije ni posao da šminkaju. Ovi protesti su samo prvi korak, a denacifikacija mora da se uradi jednog dana kako se ne bismo vratili deset koraka unazad. Ako izuzmemo studente, ova revolucija se odvija i sa pristojnim svetom i sa stokom jer nemamo ništa bolje. Bilo bi lepo da nađu i neku zastavu EU među učesnicima protesta, ali to ne može jer nije košer za stoku, ali petparački folklor sa kosovarenjem i ruSSijom nažalost jeste. Vaso...polako s tu denacifkici..šta god ------------------------------------------------------------------------------ Eno ga Mc..na prozor, maše... Edited February 14 by Constantin 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 14 Share Posted February 14 5 minutes ago, DJ_Vasa said: Nisu oni idioti zbog toga, oni samo snimaju šta se dešava jer im nije ni posao da šminkaju. Ma znam, opušteno, Evo sad bio i jedan Perkosov brat Ko je video, zna na šta mislim Inače, Žaklina je carica, tačno se vidi kad je ona u kadru da suvereno vlada scenom ♥️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 14 Share Posted February 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted February 14 Share Posted February 14 Srbija danas: A Sremska Mitrovica se potrudila da pokaže svoju lepotu, pre najezde ljudi iz autobusa koji će sutra okupirati taj grad: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 14 Share Posted February 14 24 minutes ago, Constantin said: Nišlije ulaze u Kragujevac...onako kako i dolikuje https://www.facebook.com/100080921266859/videos/637943978643854 Pa jel nije Vasa ovog prozvao naprednjakom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 14 Share Posted February 14 Najantipatičniji lik ispade najsimpatičniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14 Share Posted February 14 Sretne ti rane,junakinjo! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 14 Share Posted February 14 17 minutes ago, Helena said: Pa jel nije Vasa ovog prozvao naprednjakom? Pusti Vasu...pumpaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 14 Share Posted February 14 "Prije točno dva tjedna promijenila se Srbija. I ja isto. I nikad više niš' neće bit' kak' je bilo. Ni ja isto. Jer znam, bila sam tam' i izbacila bum to sad svima iz srca van; zato kaj vas volim i razumijem više nego kaj sami sebe volite i shvaćate. I zato kaj znam pun kufer više od velike većine vas i tišinu molim. Dakle; kad je nadstrešnica u Balaševićevom gradu pala i ubila nevinih petnaest duša, jedini refleks revolta kojeg su javno pokazali bili su - studenti. Htjeli su samo da odgovorni za smrt petnaest ljudskih nezamjenjivih života odgovaraju. Niš' neprirodno, niš' kaj ih nisu učili doma, niš' nezakonito. I vrlo brzo ispred 'Fakulteta dramskih umetnosti' u Beogradu dobili su batine, odma'. Izliječili su ozljede, odležali bol, okupili na Plenumu, razgovarali i odlučili - idu dalje. Onda su blokirali promet, namjerno činili ljude ljutima i žifčanima jer ti piceki znaju - ljutnja eksplodira i ostaje tišina. A kaj ostaje? Problem koji nije riješen. I? Išli su još dalje. Uz svakodnevne blokade i petnaestominutne šutnje, kreativne i duhovite transparente, blokade fakulteta i Gimnazija koje su se brojčano povećavale, odlučili su se prije dva tjedna na - osobnu žrtvu i bol. Baš poput vjernika u Međugorju ili Lourdesu, niš' novoga. Ali, to je ono kaj je Srbiju promijenilo zauvijek. I krenuli su. Kukec i ja smo ih gledali ispred 'Fakulteta dramskih umetnosti' u Beogradu uoči polaska kako, poput pčelica organizirano, stavljaju šatore u kombi, boce vode, deke. I kreću. Pjevajući "mi šetamo, o-o-o-o, cijeli dan i noć". I odoše, van Beograda, ka Novom Sadu. Ne skidajući osmjehe sa ličeka svojih. Kukec me prvi puta vidio da plačem na terenu, zato kaj mi je i bilo prvi puta da plačem na terenu. A onda je on otišao za Novi Sad dočekati te cicibane, a ja ostala u Beogradu i doživjela kako tim gradom odjekuju urlici iz stanova;"Stigli su!" Naime, cijela Srbija je prije točno dva tjedna bila budna znajući kako je načelnik Inđije odbio ustupiti dvoranu i pustio cicibane da spavaju vani na hladnoći. I ja sam, u toplom stanu i krevetu, zaspala tek u 4 ujutro. Sutra se, dan nakon Valentinova, sa 250 strana okupljaju, pješice, u Kragujevcu. I nemam nikakvu mudru za zaključit' ovu objavu o osobnom mi iskustvu izuzev citata iz "Malog Princa" kad veli kak' "čovjek okom ne vidi bitno nego samo kad srcem gleda". I Srbijo, digni se u nebeske visine jer nisi ni kriva ni dužna zbog tih nekoliko tisuća idiota a imaš cicibane koji su trag Ljubavi. Tvoje Ljubavi, uzduž i poprijeko. I evo, stoga, javno najveći krimen Hrvata - Srbijo, divim ti se i volim te. 💙" Iva Anzulović 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 14 Share Posted February 14 Samo za @40Wins 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 14 Share Posted February 14 Veceras u Nisu na kraju predstave Kad su cvetale tikve glumci su se poklonili i podigli ruku sa navucenom crvenom rukavicom. U publici ovacije.. 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14 Share Posted February 14 Lose su mi slike pa da ne kacim, bio sam direkt ispod troprstaske zastave 😄 no generalno je bilo fantasticno, nasmejani ljudi, kakvi odavno nisu bili. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 14 Share Posted February 14 Dok svi pratimo ovo što se trenutno dogadja u Kragujevcu treba povremeno baciti pogled i na poteze "druge strane" .... ne sede ni oni skrštenih ruku,a spremni su na sve da bi sačuvali guzice i bankovne račune ... https://radar.nova.rs/drustvo/tajne-sluzbe-najtvrdi-bastion-vlasti/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 14 Share Posted February 14 krekiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 14 Share Posted February 14 🥲 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 14 Share Posted February 14 57 minutes ago, Helena said: Pa jel nije Vasa ovog prozvao naprednjakom? Ne. U pitanju je samo idiot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 14 Share Posted February 14 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted February 14 Share Posted February 14 45 minutes ago, McLeod said: Lose su mi slike pa da ne kacim, bio sam direkt ispod troprstaske zastave 😄 no generalno je bilo fantasticno, nasmejani ljudi, kakvi odavno nisu bili. Koliko ljudi može da primi onaj prostor gde je bilo najviše naroda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14 Share Posted February 14 Jedno 2-3000 ne verujem vise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 14 Share Posted February 14 11 minutes ago, Clash said: Svašta se piše, pominje se Mionica, doduše sad već ne verujem. Onda da je Tamara Vučić pitala na IG koja vam je najlepša srpska reč, dobila je more PUMPAJ primera, pa je zaključaka komentare🥳 Ako su slagali mene i ja lažem vas 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 14 Share Posted February 14 Inace, ono sa zastavom danas na Djavi nije istina, zastava je lepo okacena ali je snimak isecen samo na deo kada je vetar okrene. Takodje sire se snimci traktora u Mitrovici, bajkera itd. to je stari snimak, nece biti blokade sutra u Mitrovici Hocu da kazem da pored toliko lepih stvari koje ae desavaju ne moraju se siriti ovakve stvari koje ce Zvala sutra iskoristiti kako lazemo narod. Teako je ljudima u euforiji razluciti DB podmetacine ali moralo bi se malo pripaziti. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts