Eddard Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Verovatno će se naći neko da kaže, dobro bre, jedan testis, nije da mu trebaju oba. Za ovakve slučajeve sam za oko za oko, testis za testis princip. 2
Tex_Willer Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Krvnici najgori, to su potomci crvenih kugasa koji su od 44-te zaseli i ne pustaju ovaj jadni narod.
DJ_Vasa Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 1 hour ago, Eddard said: ...testis za testis... ...tupom grickalicom za nokte. 1
Div Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 15 hours ago, Eddard said: Wow, Twitter vojevanje, tako hrabro, svaka joj čast, Jovanka Orleanka našeg doba! Na stranu što ne razumem njen post... Marinika je i ispred suda u NS i na mostu, i u Tv studiju i na Tw šta bi još trebala ili mogla da se opaše eksplozivom i raznese se ili je i to malo? Pronalazi i objavljuje podatke o finansijskim malverzacijama, objavljje forografije i imena i prezimena SNS batinaša i organizatora, treba li lično da ih pohapsi? 12 1
freethrow Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 https://www.google.com/search?q="Taj+protest+obeležilo+je+divljaštvo" 1 1 1
Selina Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 6 minutes ago, freethrow said: https://www.google.com/search?q="Taj+protest+obeležilo+je+divljaštvo" B92 je u medjuvremenu Vucicev medij, ne znam zasto i s kojom ga namerom ovde citiras. U tekstu stoji i ovako: Dinko Gruhonjić je poznat javnosti kao otvoreni promoter lažne države Kosovo i tvrdnje da se u Srebrenici desio genocid kao i teze da su Srbi krivi kao narod jer su navodno većinski ćutali. Ne znam sta u boldovanom nije tacno. 1
Ludi za Poli Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Da li je realno sta ova osoba iz dana u dan lupeta?
Selina Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 21 minutes ago, freethrow said: wtf!? Postavio si link gde neki biju zene, a na snimku niko ne bije zene. Vesti o tom Gruhonjicu ima samo na b92 i tamo stoji da je on kontraverzan jer zagovara ono sto sam boldovala.
DameTime Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 31 minutes ago, Selina said: B92 je u medjuvremenu Vucicev medij, ne znam zasto i s kojom ga namerom ovde citiras. U tekstu stoji i ovako: Dinko Gruhonjić je poznat javnosti kao otvoreni promoter lažne države Kosovo i tvrdnje da se u Srebrenici desio genocid kao i teze da su Srbi krivi kao narod jer su navodno većinski ćutali. Ne znam sta u boldovanom nije tacno. Ako ti nije jasno zašto je Fritrou ovo okačio, pogledaj meta description ispod svakog članka u pretrazi ključnih reči 1
Kronostime Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Mislim da je poenta da je vise medija prenelo isti tekst. 1
Selina Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 2 minutes ago, Kronostime said: Mislim da je poenta da je vise medija prenelo isti tekst. Ja nisam odavle😁 Izvinjavam se svima, izgleda da ne razumem Srbija danas. 1
shonke Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 45 minutes ago, Selina said: Dinko Gruhonjić je poznat javnosti kao otvoreni promoter lažne države Kosovo i tvrdnje da se u Srebrenici desio genocid kao i teze da su Srbi krivi kao narod jer su navodno većinski ćutali. Ne znam sta u boldovanom nije tacno. Pitaju te ljudi šta ti je da napišeš ovakav komentar ispod boldovanog dela. Dinko gruhonjić nije nikakav promoter nečega nego mu je jedina mana što je hrvatskog porekla pa je kriv i za zemljotres, poplave i ovaj sneg od neki dan i što GSP nije nabavio zimske gume za autobuse. BTW, u Srebrenici se JESTE DESIO GENOCID 3
Perkos2 Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 i Ana Brnabić je hrvatskog porekla pa je prvi saradnik režima, Gruhonjić je meta zbog političkih stavova ne zbog toga koje je nacije 5
Selina Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 1 hour ago, shonke said: Pitaju te ljudi šta ti je da napišeš ovakav komentar ispod boldovanog dela. Dinko gruhonjić nije nikakav promoter nečega nego mu je jedina mana što je hrvatskog porekla pa je kriv i za zemljotres, poplave i ovaj sneg od neki dan i što GSP nije nabavio zimske gume za autobuse. BTW, u Srebrenici se JESTE DESIO GENOCID Ma nisam bre razumela poentu, dobri su me ljudi uputili na pravi put. A meni ne moras da objasnjavas da je Srebrenica genocid, a i da Kosovo nije (vise) Srbija.
Constantin Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 On 11/23/2024 at 9:11 PM, Constantin said: KAo što rekoh, frka u gužva u parlamentu. Verovatno će opozicija biti okrivljena, ali poslanici SNS-a su isprovocirale sukob. Najpre je Glišić (SNS) hteo da se obračuna sa Ćutom, a onda su izašli ostali poslanici SNS i napravili gužvu. Za sada je bilo samo sitnih čvokanja i to onih iz drugog reda... 1
Constantin Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 I žene poslanice se sukobile na galeriji... 1
Constantin Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) Na transparentu inače piše nešto kao " Žuti lopovi hoće rat, Srbija hoće rad" ....kreatori ovoga su poslanici SNS Nadvlačile su transparent kao konop u "Jadranskim susretima".. Edited November 25, 2024 by Constantin
Kronostime Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Ne videh dobro - je l` ono neko Djuku "posasoljio" medj` rogove?
Constantin Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 2 minutes ago, Kronostime said: Ne videh dobro - je l` ono neko Djuku "posasoljio" medj` rogove? Nisam video...nadam se da jeste
berti Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Vucic hoce po svaku cenu da raspise vanredne izbore. Tako hoce da pobegne od ove zajebane situacije za njega zbog novosadske tragedije i svega sto je ona povukla. Hoce da skrene fokus sa toga i da nas zamlacuje obecanjima i samohvalisanjem u vezi toga šta je sve on uradio. Napravio je sukob u skupstini i sada ce da krene sa lajanjem da ova skupstina nije dostojna Srbije i da su izbori nuzni. Opozicija ne sme to da dozvoli, ne sme da mu se da da se izvuce kroz iglene uši.
McLeod Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Znaci najave tuce bile tacne. Ko je ucestvovao? Sada je ocigledno da imamo trojance.
Chaos Is Me Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Ima i ovo: Spoiler Narodni poslanici i poslanice Zeleno-levog fronta izašli su iz sale Narodne skupštine i odbili da učestvuju u davanju počasti preminulom Draganu Markoviću Palmi. Odbili smo da učestvujemo u davanju počasti čoveku koji je simbol i saučesnik propadanja Srbije, simbol ratnih razaranja, saradnje sa paravojnim formacijama, saradnje sa Arkanom, simbol zataškavanja seksualnog nasilja i eksploatacije. Posebno je skandalozna namera vlasti da se spajanjem minuta ćutanja za Dragana Markovića Palmu i ljude stradale u Novom Sadu poistovete žrtve korupcije ovog režima i čovek koji je u toj korupciji saučesnik i njen značajan simbol. 14 1
Recommended Posts